Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευρωπαίοι στις τάξεις των Τζιχαντιστών

Ευρωπαίοι στις τάξεις των Τζιχαντιστών

Από την έρημο των Ιδεών της Δύσεως στην κόλαση του Ισλάμ

Παρακολουθώντας τις τελευταίες ειδήσεις βλέπουμε ότι η Μπόκο Χαράμ στρατολογεί ακόμη και νεαρά κορίτσια, ενώ δεν είναι λίγοι οι Ευρωπαίοι οι οποίοι κατατάσσονται στις γραμμές των τζιχαντιστών. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι οι λαοί θέλουν κάτι παραπάνω από υλικά αγαθά. Χρειάζονται Ιδανικά, μια Ιδέα να υπηρετήσουν και αφού η Δύση έχει παρακμάσει και έχει απολέσει τις αξίες της, όσοι δεν έχουν αποχαυνωθεί από τα ναρκωτικά, αναζητούν την χαμένη τους Πίστη. Δυστυχώς, εντελώς λανθασμένα, ακολουθούν κάτι εντελώς ξένο προς την κουλτούρα τους.

Η ευθύνη βαρύνει τους παγκόσμιους αφέντες, που έχουν αποχαυνώσει την νεολαία του λευκού ανθρώπου, ώστε να μπορούν να πλουτίσουν εις βάρος της. Φρόντισαν να εξευτελίσουν τις διαχρονικές αξίες όπως την Πατρίδα, την οικογένεια και την θρησκεία. Προωθούν ένα διεστραμμένο τρόπο ζωής και επιβάλουν την διαστροφή σαν φυσιολογική. Στο χάος που έχουν δημιουργήσει όσοι δεν έχουν υποστεί την πλύση εγκεφάλου του παγκόσμιου δυνάστη, αντιστέκονται και μη έχοντας άλλα Ιδανικά, αναζητούν έναν ανώτερο σκοπό στη ζωή τους που όμως αυτή η επαναστατικότητά τους εκφράζεται με λανθασμένο τρόπο.

Αντί να παλέψουν στις πατρίδες τους για τον λαό τους, παρασύρονται από την ορμητικότητα των νιάτων τους και βλέπουμε αυτά τα θλιβερά φαινόμενα να λαμβάνουν χώρα, διότι ναι μεν αντιδρούν, αντιδρούν όμως προς την λάθος κατεύθυνση.

Ελένη Ζαρούλια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eurwpaioi-stis-tajeis-twn-tzichantistwn#ixzz3cDv70l3j

Exit mobile version