Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Τι κάνεις βρε καλόγερε κλεισμένος μες στο Κούγκι; Πέντε νοματαίοι σού μειναν κι εκείνοι λαβωμένοι κι είναι χιλιάδες οι εχθροί που σ έχουνε ζωσμένο… Αγαπημένοι μου συναγωνιστές αυτό ακριβώς το δημοτικό τραγούδι έρχεται στο νου μου μετά τις απαράδεκτες επιεικώς προτάσεις των δανειστών….Των διεθνών τοκογλύφων που ζητάνε πια ότι έχει απομείνει από τα όσα έχουμε. Οι Έλληνες εθνικιστές αξιώνουμε ανεξαρτησία στην πατρίδα μας με επιστροφή στη δραχμή! Χωρίς εθνικό νόμισμα εθνική κυριαρχία δε μπορεί να υπάρξει! Ζητάμε επίσης όσοι διαχειρίστηκαν τα δημόσια οικονομικά να καθίσουν στο σκαμνί για την ατιμωτική κατάσταση στην οποίαν έφεραν τη χώρα! Ζητάμε τέλος την απελευθέρωση των συναγωνιστών μας για ν αναλάβουν τις τύχες της πολύπαθης χώρας μας επιτέλους! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια!

Άρτος και θεάματα για χρεωμένους Έλληνες που αρκούνται στο θέαμα για να ξεχάσουν τον άρτο που τους λείπει. Με άλλα λόγια τα συσσίτια των τηλεοπτικών καναλιών είναι αποκλειστικά και μόνο εικονικά (virtual food)! Όπως είχε πει και ο λοχαγός Ανδρέας Πετρόπουλος όταν γεμίζει το στομάχι του Έλληνα βουλώνουν τα αυτιά του. Επειδή όμως πλέον τα στομάχια των Ελλήνων αδειάζουν με ρυθμό ανάλογο του αδειάσματος του πορτοφολιού τους, οι επικυρίαρχοι καναλάρχες – ολιγάρχες σκέφτηκαν άλλον τρόπο για να κάνουν τους χαχόλους τηλεθεατές να βουλώσουν τα αυτιά τους στην άνοστη και σκληρή πραγματικότητα των μνημονίων: Τηλεμαγειρική 24 ώρες το 24ωρο!

Φυσικά το θέαμα δεν μπορεί να είναι μόνο το αχνιστό φαγητό ή το λαχταριστό γλυκό. Η απαραίτητη έμφαση δίδεται με την εμφάνιση του αρχιμάγειρα, δηλαδή ολίγον συμπαθής, ή ολίγον έως πολύ προκλητικός. Στην πρώτη κατηγορία συγκαταλέγεται ο Μαμαλάκης και η Βέφα. Στην δεύτερη κατηγορία συγκαταλέγεται και ο Σκαρμούτσος ή αλλιώς Scarface, ο σημαδεμένος, της ελληνικής tv – κουζίνας. Ο ανυπότακτος μαγειρικός αστέρας που διαμαρτύρεται για την κλήση του προς εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Πριν δύο χρόνια είχε εκνευριστεί επειδή η στρατολογία τον καλούσε να παρουσιαστεί μετά από διαρκείς αναβολές και τεχνάσματα ανυποταγής στο καθήκον του.

Είναι πράγματι κρίμα κε Σκαρμούτσο που θα διακόψετε την τηλεοπτική σας σταδιοδρομία υπονομεύοντας την καριέρα σας. Θα γινόσασταν όμως εξαιρετικός μάγειρας στρατοπέδου και σίγουρα θα διευρύνατε το κύκλο των ανδρών θαυμαστών σας. Επειδή θα σας λείψει ο τηλεοπτικός φακός, προτείνω να συνεχίσετε να κινηματογραφείτε την εργασία σας στο μαγειρείο του στρατοπέδου, βάζοντας τον φαντάρο βοηθό σας να σας τραβάει με το κινητό του εν ώρα δράσης. Αυτά τα βίντεο θα γίνουν σίγουρα ανάρπαστα dvd στις εφημερίδες με τις οποίες συνεργάζεστε.

Ν.Β

Πανηγυρισμοί στο Πακιστάν! Κατατέθηκε στη Βουλή το λαθρονομοσχέδιο Σύριζα – Ανέλ

Αυτός ο Γερούν Ντάισεμπλούμ, που παριστάνει τον πρόεδρο του Eurogroup και που τον έπιασαν να έχει πλαστό πτυχίο, επιβεβαιώνοντας ότι  είναι το πιστό σκυλί του ανθέλληνα υπουργού των οικονομικών της Γερμανίας , εξακολουθεί να βάζει τρικλοποδιές στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδος με τους διεθνείς τοκογλύφους . Πότε πρόλαβε αυτός ο γραφειοκράτης σε 2-3 ώρες να διαβάσει 47 σελίδες , την ελληνική πρόταση, που δεν έχει και εξειδικευμένες γνώσεις (όπως λέγεται), και να δηλώσει ότι η πρόταση είναι ανεπαρκής. Ένας ακόμη ηλίθιος , ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας και της Μέρκελ, μας έριξε ένα γερό βρισίδι , και είπε επίσης ότι οι Γερμανοί  δεν μπορούν πλέον να …πληρώνουν την Ελλάδα ενώ ασφαλώς  τα σκάνδαλα της SIEMENS μπορούσαν να τα χρηματοδοτούν  . Αυτοί οι αλήτες, που μέχρι σήμερα κέρδισαν μερικά δις από τα δάνεια που μας έδωσαν. Και εμείς… καθόμαστε. Τα αποβράσματα , οι σιωνιστές τοκογλύφοι . Ακόμη  Ντράνγκι , το…αφεντικό της “ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας” δήλωσε ότι, για να επέλθει … ανάπτυξη στην Ελλάδα, πρέπει να μειωθούν ακόμη περισσότερο οι μισθοί και οι συντάξεις !!! Ποια  ανάπτυξη εννοεί, του χώρου των νεκροταφείων ;;

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-6-iouniou-2015#ixzz3cG6QSeW4

Exit mobile version