Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

23 % Φ.Π.Α. στους λογαριασμούς της ΔΕΗ; Δικαιολογημένα αναρωτιούνται πολλοί, γιατι είναι τόσο μεγάλη η εμμονή από την πλευρά των τοκογλύφων, να μπεί 23% Φ.Π.Α. στα τιμολόγια της ΔΕΗ στην επικείμενη συμφωνία. Η απάντηση είναι ότι έχουν λόγο “σοβαρό”. Ο λόγος αυτός κατά τη γνώμη μας λέγεται ΕΝΦΙΑ Νο 2. Μπορείτε να τον πείτε και “σίγουρο ΕΝΦΙΑ”ή και “ΕΝΦΙΑ του…. φτωχού”. Στόχος τους είναι να μπαίνει καθημερινά σίγουρο και ζεστό χρήμα στα ταμεία, το οποίο θα “αρμέγεται” πλέον ΚΑΙ από τους φτωχούς που δεν έχουν ακίνητη περιουσία και που δεν πληρώνουν μέχρι τώρα τον γνωστό  ΕΝΦΙΑ. Ο φτωχός λοιπόν με την θηλειά της ΔΕΗ στο λαιμό θα αναγκάζεται να σπεύδει να πληρώνει τον “ΕΝΦΙΑ του φτωχού”, διότι αν δεν το κάνει θα του κόβουν το ρεύμα. Έτσι απλά όπως παλιά! Είδες η ΔΕΗ; Είδες οι τοκογλύφοι; Υ.Γ  ένα παράδειγμα: λογαριασμός ΔΕΗ 200 ευρώ +23% ΦΠΑ = 246 ευρώ ήτοι: 46 ευρώ ΕΝΦΙΑ Νο 2. Σκάσε φτωχέ και πλήρωνε, υπάρχει λόγος “σοβαρός”:  οι τοκογλύφοι έχουν… ανάγκες.

Νικόλαος Η.Σκαντζός
Τ.Ο. Τριπόλεως
Λαϊκού Συνδεσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ημερήσιο δελτίο λαθρομετανάστευσης –  1.126 μας… προτίμησαν την Πέμπτη!

Δεν υπάρχει μέρα αξημέρωτη. Όλα αλλάζουν αλλά οι κανόνες της ζωής ποτέ. Αν σκύψουμε το κεφάλι τώρα, τότε θα δούμε την ζωή μας να γίνεται βορρά στα νύχια όλων όσων επιβουλεύονται ό,τι μας απέμεινε. Τι απέμεινε πια; Ένα κεραμίδι για κάποιον, κι αυτό χρεωμένο στην τράπεζα, μια δουλειά για άλλον, ένα κομμάτι γης για κάποιους. Τι αξία έχουν όμως και αυτά αν χαθεί η τιμή και η αξιοπρέπειά μας; Αν γίνουμε δούλοι για να μην χάσουμε την βόλεψή μας. Αν ξεπουλήσουμε ιερά και όσια; Αν όλα είναι υποθηκευμένα και ανήκουν σε ξένους, ενώ εμείς απλά θα είμαστε οι ραγιάδες που πληρώνουν ήδη το χαράτσι! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΓΓΙΚΕΝ. Αν δεν αντισταθούμε τώρα, αν πούμε εμείς, οι τελευταίοι πιστοί πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι άλλοι αποφασίζουν, -όπως δυστυχώς- λέει η πλειονότητα γύρω μας, τότε σίγουρα θα χαθούμε μαζί με αυτούς. Τι κι αν όσοι αποφασίζουν για εμάς, πιστεύουν πως ο φόβος νικάει τα πάντα; Μας βάζουν πλέον διλήμματα οι κυβερνώντες, δήθεν πως δεν επιθυμούν να χτυπήσουν με τα μέτρα των τοκογλύφων τον ελληνικό λαό, αλλά την ίδια ώρα δεν μας λένε τι μέτρα θα πάρουν για την επιβίωση αυτού του λαού! Είναι συνένοχοι στο έγκλημα που διαπράττεται εναντίον των Ελλήνων. Συνεχίζουν κανονικά την τακτική των προηγούμενων, μόνο που τώρα θέτοντας διλήμματα, μας θέλουν συνένοχους σε ότι έχουν προαποφασίσει. Μην τους πιστεύετε. Ήδη στα σχέδιά τους είναι αποφασισμένο το ξεπούλημα όλου του δημοσίου πλούτου. Δεν μας πείθουν οι διαβεβαιώσεις πως στις αποκρατικοποιήσεις, το ελληνικό δημόσιο θα κρατήσει κάποιο ποσοστό. Είναι φανερό πως  η πατρίδα μας έχει γίνει πεδίο μάχης γεωπολιτικών-πολιτικών παιχνιδιών που παίζονται εις βάρος μας. Όμως, αν ρωτούσαμε  όλους αυτούς τους πρώην και τους σημερινούς να μας ορίσουν την έννοια πατρίδα και τι θυσίες θα έκαναν για την πατρίδα, δεν θα μας έδιναν απάντηση γιατί απλά πρεσβεύουν ιδέες αντίθετες στα εθνικά ιδανικά.

Για εμάς η πατρίδα είναι ο βράχος που είπε ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ χθες στην βουλή και έδωσε την απάντηση που έπρεπε, σε όσους την επιβουλεύονται. Έτσι και όλοι όσοι νιώθουμε στην ψυχή ακόμη Έλληνες πρέπει να αντισταθούμε και να μην παραχωρήσουμε τίποτα ελληνικό σε χέρια ξένα. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΓΓΙΚΕΝ .Ας αποφασίσουμε πλέον με ποιους θα συνταχθούμε, τι θα αφήσουμε παρακαταθήκη πίσω μας και πως θέλουμε να ζήσουμε.

Αγγελική Γ.-Α.

Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΟΚ στο Συνέδριο: Φάγαμε πολλά εκατομμύρια ευρώ από τον Ελληνικό Λαό!

Στους Αρκιούς, στην Ψέριμο και σε δεκάδες άλλα ελληνικά νησιά, δεν υπάρχει ούτε δημοτικό σχολείο. Έκλεισαν όλα. Η συνεχιστές της  μεταπολίτευσης δεν έχουν μερικές χιλιάδες ευρώ που χρειάζεται, ένα δημοτικό σχολείο να ανοίξει. Δεν εχει μερικές χιλιάδες ευρώ, να στελεχωθούν τα σχολεία, με δυο τρεις δασκάλους και να δώσουν  γνώσεις και ελπίδες στα παιδιά μας. Την ίδια ώρα, οι” δημοκράτες”, του δήθεν συνταγματικού τόξου, έχουν ενενήντα εκατομμύρια ευρώ, για να χτίσουν τζαμί! Έχουν 59 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, για να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ να κολλάνε αφίσες και να συντηρούν τους γνωστούς σε όλους μας δημοσιογράφους. Τη κρατική επιχορήγηση της Χρυσής Αυγής, την οποία την επέστρεφε στον ελληνικό λαό την ανέστειλαν με “δημοκρατικές” διαδικασίες. Πόσοι γνωρίζουν ότι οι συνοδείες των πολιτικών και δημοσιογράφων που πληρώνονται από εμάς, τους ίδιους κοστίζουν τα πολλαπλάσια από τη συντήρηση εκατό δημοτικών αστυνομικών. Αυτό το κράτος συνεχίζει να υπάρχει και με την αριστερή κυβέρνηση η οποία συνεχίζει επάξια το φοροκλοπές, που κληρονόμησε από τη συμμορία Σαμαρά – Βενιζέλου.

Χ.Φ.

“Μπαλτάς” και στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης από τον Σύριζα – Η αποδόμηση της Παιδείας συνεχίζεται

Χαιρετίζω  όλους τους αγαπημένους μου Συναγωνιστές! Με εξαίρεση τη μεστή νοημάτων και λόγων ομιλία του Αρχηγού μας στη Βουλή η χτεσινή Συνεδρίαση τίποτε δεν πρόσφερε στο δράμα της χώρας. Είδαμε όσους κυβέρνησαν από τη Μεταπολίτευση ως σήμερα να πληροφορούν το λαό ποιος κατέστρεψε λιγότερο τη χώρα που όλοι τη ρήμαξαν και εκτός του Νικόλαου Μιχαλολιάκου κανείς δεν είπε πώς θα σωθεί το καράβι. Πολύ φοβάμαι ότι εδώ που φτάσαμε τα μάτια έχουν να δουν πολλά σε βάρος της πατρίδας μας. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-7-iouniou-2015#ixzz3cM08lvuS

Exit mobile version