Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Μέγαρα, Θάσος, Αλεξανδρούπολη

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε ολοήμερη Δράση στις περιοχές Μέγαρα, Πάχη Μεγάρων και Μεγάλο Πεύκο από τις Τοπικές Οργανώσεις Δυτικής Αττικής και Μεγάρων, μοιράστηκαν δεκάδες εφημερίδες του Κινήματος και φυλλάδιο διαμαρτυρίας κατά της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.

Αναρτήθηκαν πανό διαμαρτυρίας κατά τις ανέγερσης τζαμιού στην Ελλάδα και κατά της κυβέρνησης του Σύριζα λόγο της προδοσίας και της υποκύψεις στους διεθνείς τοκογλύφους και του νέου μνημονίου, η αποδοχή του κόσμου ήταν τεράστια και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε την αντίσταση, το σύνθημα που κυριαρχούσε πάλι ήταν κάτω η χούντα του Μνημονίου ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή την μοναδική αντιμνημονιακή φωνή των Ελλήνων.

Την Τετάρτη, 03 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της Τοπικής, Χαλκιώτης Γεώργιος, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την πολιτική επικαιρότητα. Αρχικά αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη σκληρή διαπραγμάτευση του Τσίπρα ο οποίος είναι ένα βήμα πριν υπογράψει νέο μνημόνιο. Ακόμη μίλησε για τις απειλές που δέχεται η πατρίδα μας από την Τουρκία και για την αμφισβήτηση των συνόρων από την Αλβανία. Η πατρίδα μας ακόμα δεν έχει ζήσει τα χειρότερα αποτελέσματα που θα επέλθουν από την κυβέρνηση Σύριζα. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και έχει την δύναμη και το κουράγιο να παλέψει γι΄αυτή την χώρα, την Ελλάδα, την οποία την σέβονταν και την εκτιμούσαν όλοι οι λαοί γιατί έχει γεννήσει πολύ μεγάλες προσωπικότητες ανά τους καιρούς. Η Χρυσή Αυγή θα παλέψει για την τιμή και την αξιοπρέπεια της χώρας μας δεν θα επαναπαυτεί πάνω στις καρέκλες όπως κάνουν τώρα οι προδότες των ΣΑΝΕΛ. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλνουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Την Πέμπτη 4/6/15 η ομάδα αλληλεγγύης της τοπικής, βρέθηκε στο πλευρό άπορων οικογενειών. Οι συναγωνιστές/στριες, μέσα σε ένα πολύ ένθερμο κλίμα προσέφεραν είδη ένδυσης (ρούχα, παπούτσια) και τρόφιμα όπως μακαρόνια, ρύζια, γάλατα, σάλτσες, λάδι, αλλαντικά σε οικογένειες που μαστίζονται από την κρίση που μας υπέβαλλαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Παρόλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι διώξεις του αρχηγού και των μελών της Χρυσής Αυγής, δεν χάνουμε τον στόχο μας και θα είμαστε πάντα αρωγή των ανθρώπων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-komothnh-thasos-alejandroupolh#ixzz3cM0c8lTE

Exit mobile version