Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΛΟΙ οι αναγνώστες του “Πρώτου Θέματος” γράφουν διθυράμβους για τον Μιχαλολιάκο και την ομιλία του στη Βουλή…

10371362_219709738202558_3406484353656239789_n
Μπορεί οι δουλοπάροικοι των διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων, νταβατζήδες των ΜΜΕ, εσκεμμένα να μην επέτρεψαν να προβληθεί η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, “φιμώνοντάς” τον, και να φθάσει ο λόγος σε κάθε Έλληνα, ωστόσο χιλιάδες ήταν και πάλι αυτοί που τον άκουσαν..
Στο ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” μάλιστα για την ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου κυριολεκτικά οι σχολιαστές θριαμβολογούν για τα όσα ανέφερε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για τον “μόνο ειλικρινή άνδρα του Κοινοβουλίου”, “τον άνθρωπο που μόνο αυτός μπορεί να μας σώσει από τους προδότες” αλλά και με τη συνειδητοποίηση του λόγου που το καθεστώς τον έβαλε φυλακή, και τον κρατά μακρυά από το λαό, καθώς είναι ο “μόνος που τους χαλάει τη μανέστρα”.

Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί τα σχόλια των αναγνωστών τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία (πάνω από το 90%) είναι κολακευτικά για τη Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της, καθώς όπως αναμενόταν η συγκλονιστική ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου γέμισε με υπερηφάνεια και πίστη τους Έλληνες, πως μπορούν να περιμένουν κάτι καλύτερο στο μέλλον από τους επαίτες των Βρυξελλών…:

Costis 06/06/201508:59

Ηταν ο μόνος που μίλησε για το Αγγλικό δίκαιο που διέπει τα μνημόνια και την εκχώρηση μέρους της κυριαρχίας της χώρας στους ξένους . Ολοι οι άλλοι το έκαναν γαργάρα , κλεφτο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γιατι τα υπέγραψαν ,Θεοδωράκης ως εθελόδουλος των τοκογλύφων .

Λούλης06/06/201509:00

Ειλικρινής, ρεαλιστής, ακριβολόγος. Δεν ελέγχεται από κανέναν και λέει ευθαρσώς εκείνο που πιστεύει. Δεν είναι τυχαίο που κάνουν τα πάντα για να μην ακουστεί.

O πιο μεστός λόγος από όλους τους αρχηγούς05/06/201523:19

Τους άκουσα προσεκτικά όλους τους αρχηγούς. Τελικά αυτός που είπε τα πράγματα με το όνομά τους είναι ο Mιχαλιoλιάκος! Είπε για τους Έλληvες, είπε για τον φόβο που σπέρνουν τα μνημονιακά κόμματα και ερχόμενος στο zήτημα της νέας συμφωνίας τόvισε ότι το Συριzα δεν τήρησε ούτε μία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και επί της ουσίας ακόμα και σήμερα αποκρύπτει το περιεχόμενο της συμφωνίας. Δεν απαντά αν η νέα συμφωνία περιλαμβάvει αγγλικό δίκαιο και εκxώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν στην καταγγελία του μνημονίου σύμφωνα με την νωπή λαϊκή εvτoλή, αφού μέσα στην καπιταλιστική zoύγκλα του χρηματοπιστωτικού συστήματoς δεν μπορεί να υπάρξει λύση. Ελπίζουν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να του επιβάλλουν την μαρξιστική ισοπέδωση της κοινωνίας, αγνοώντας ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Η θέση της ΧPYΣHΣ ΑYΓHΣ είναι ξεκάθαρη: Όχι άλλο Μνημόνιο, Όχι στην εκxώρηση εθνικής κυριαρχίας, επιστροφή στην εθνική παραγωγή, δουλειά στον Έλληνα εργάτη, να κάνουμε όλοι μαζί τον εθνικό προστατευτισμό την νέα στρατηγική για αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας. Τελικά οι αλήθειες ακoύγovται από ‘κει που δεν τις περιμέvεις!

Τα είπε απλά και σταράτα05/06/201522:58Απλές, σταράτες και λογικές κουβέντες, μακριά από ψευτιές και απόψεις του ήξεις – αφίξεις που είχαν τα άλλα κόματα….Η Χρυσή Αυγή έχει ένα συγκροτημένο και κυρίως ΕΘΝΙΚΑ ΩΦΕΛΙΜΟ λόγο !!!

Απάντηση

Μπραβο05/06/201522:53Αρχηγε!Λογος ρεαλιστικος και αποστομοτικος!Ζητω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Απάντηση

Ο μόνος ρεαλιστής.05/06/201522:37Γι’ αυτό τον θέλουν κλεισμένο μέσα. Τους χαλάει τη μανέστρα.

Απάντηση

Igbo 05/06/201522:20Μακράν ο καλύτερος! Δεν είναι τυχαίο που προσπαθούν να τον φιμώσουν.
Κώστας06/06/201500:58Αψογος και με διαφορά ο καλύτερος 

Απάντηση

giannis06/06/201500:10Νικος Μιχαλολιάκος : ο μόνος άντρας που λλέει τα πραγματα οπως έχουν!!

Λούλης06/06/201511:51

Η γλώσσα της αλήθειας και της ορθής λογικης. Λόγια που οι περισσότεροι Έλληνες μέσα τους τα ασπάζονται,αλλλά ο εγωισμός τους και η πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί τους κάνουν να τά νιώθουν εχθρικά.Ανοίξτε τα μάτια και αναρωτηθήτε γιατί η Χ.Α. δέχεται πόλεμο απο μπλέ παπαγάλους,πράσινους βόες,κόκκινους αργόσχολους,ρόζ πάνθηρες κτλ? Σίγουρα όχι για αυτά που κάνει λάθος αλλά για αυτά που κάνει ΣΩΣΤΑ !!!

πηγή

Exit mobile version