Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Παρασκευή απόγευμα 7:20 βρέθηκα στην πολύπαθη πλ. Βικτωρίας για μια συνάντηση με ένα φίλο.

Βρώμα παντού. Μπούργκες, σαρίκια, φερετζέδες στα παγκάκια και κατάχαμα στην ταλαίπωρη πλατεία. Έλληνας πουθενά. Τίποτα μα τίποτα δεν σου θύμιζε Ελλάδα. Πίκρα… απογοήτευση… άθελά μου σκέφτηκα το μέλλον… τα παιδιά μου, την επόμενη γενιά, την Πατρίδα….

και ξαφνικά ανατρίχιασα, δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που άκουγα.. δεν πίστευα αυτό που έβλεπα…ΖΟΜΠΙ, άθλια ανθρωποειδή άρχισαν να πλησιάζουν από το βάθος της 3ης Σεπτεμβρίου ουρλιάζοντας κραυγές… 《να πεθάνει ή Ελλάδα 》και άλλα ακόμα πιο εμετικά….

Τα ζόμπι πλησίαζαν καμιά εβδομηνταριά καταχθόνια πλάσματα που βγήκαν από τον τάφο τους. Σάλια και μπόχα εκτοξευόταν από το βρωμερό στόμα τους. Δυσωδία πλημμύρισε την πλατεία. Μισερά βλέμματα, αλλόκοτα.. κραυγές και χιλιάδες φειγ βολάν κατά τους Έθνους και του στρατού. Οι μουσουλμάνοι της πλατείας έτρεξαν προς το μέρος τους. Οι δύο μπόχες ενώθηκαν Αναρχικοί του Σόρος και ισλαμιστές έγιναν ένα. Στόχος τους η Χρυσή Αυγή και η Πατρίδα.

Ένιωσα μόνος, κοίταξα γύρω μου… ήμουνα μόνος. Το μυαλό μου έλεγε να κάνω πίσω, να φύγω. Με τίποτα, η ψυχή μου δεν το επέτρεπε. Έμεινα εκεί ούτε βήμα πίσω, στυλωμένος. Έπιασα τον εαυτό μου να στέκει στητός, με το κεφάλι ψηλά. Η οργή κατέκλισε όλο μου το είναι.

Εκατοντάδες χιλιάδες πρόγονοί μου πέθαναν για να μείνει αυτό το Έθνος Όρθιο, αυτή η Πατρίδα Λεύτερη.

Μια απόφαση χαλυβδώθηκε μέσα μου… Η Ελλάδα μου δεν θα τελειώσει εδώ…. όσα ζόμπι την επιβουλεύονται ας είναι σίγουροι ότι θα αντισταθώ. Και δεν είμαι μόνος. Είμαστε χιλιάδες. Η Ελλάδα μας θα ζήσει.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

1907: Σαν σήμερα ο μαρτυρικός θάνατος του Μακεδονομάχου Τέλλου Άγρα

Τραγικά απαξιωτική η συμπεριφορά όλων των υπολοίπων Πολιτικάντιδων της Συμφοράς που απαρτίζουν τον “Θίασο Βουλή”, μόλις έλαβε την σειρά του ως αρχηγός της Τρίτης Πολιτική Δύναμης, κος Μιχαλολιάκος για να μιλήσει.. Οι εντός του Κοινοβουλίου άρχισαν να αποχωρούν με φασαρία, πρωτοστατούντων των δύο εκπροσώπων της Bella Mafia ala Grecia, Βενιζέλου/Σαμαρά και οι εκτός διάφοροι παπαγαλίσκοι στα κανάλια της διαπλοκής που έσπευσαν να συνεχίσουν τις όποιες σαχλοεκπομπούλες είχαν, για να ξαναγυρίσουν όμως περιχαρείς στον λόγο του μέγα Ανθέλληνα και Ευρωλάγνου Θεοδωράκη! Για άλλη μια φορά έφτυσαν καταπρόσωπο 500.000 Έλληνες Πατριώτες, που ψήφησαν το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Και ενώ αυτοί μας φτύνουν, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε το “Πατριωτικό” μας καθήκον κατά τον σταρ Υπουργό Οικονομικών μας και να συνεχίζουμε να πληρώνουμε τους υπέρογκους φόρους τους, πολύ χειρότερους και από τα χαράτσια των Τούρκων.. Αυτό είναι το μοναδικό Πατριωτικό μας καθήκον κατ’ αυτούς! Αυτοί άραγε σε εμάς ποιο καθήκον τους εκτελούν; Που μας έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί και μας έχουν παραδώσει άνευ συσκευασίας και κορδέλας στα κοράκια του Βορρά και “αγωνίζονται” τάχατες για τα ανύπαρκτα δικαιώματα μας; Πως μπορεί να αγωνιστεί για μένα ένας που γεννήθηκε έξω, μεγάλωσε έξω, σπούδασε έξω, δούλεψε έξω και φυσικά έχει τα λεφτά του έξω και ήλθε εδώ μόνο ως “διορισμένος” Αξιωματούχος; Για άλλη μια φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται σε βάρος του λαού και έχουμε Κυβερνητικούς και αυλικούς ξενόφερτους και υποτελείς.. Έτσι μπορεί την ομιλία του Αρχηγού της Χ.Α να την έκοψαν, την είδηση όμως της αναγνώρισης πλήρους ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανάστες που έχουν βρει αραλίκι στην δικιά μου Πατρίδα φρόντισαν να την διαδώσουν άκρως αναλυτικά άπαντα τα τσοντοκάναλα.. Ίσως για να γνωρίζουμε ποιοι θα εκλέξουν την επόμενη Κυβέρνηση Διαπλοκής…

Α.Κ

Ο Σουλτς βαρά το νταούλι κι ο Σύριζα χορεύει

Αυτό πάλι; σήμερα στα δελτία ειδήσεων, είχαμε αφιέρωμα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ! Ναι, το κόμμα που πενταπλασίασε το δημόσιο χρέος. Το κόμμα που έβγαλε τους μεγαλύτερους πολιτικούς και κοινούς απατεώνες και κλέφτες των δημοσίων” έργων”. Του Σημίτη και του χρηματιστηρίου. Των Ιμίων. των εξοπλιστικών. των γερμένων υποβρυχίων. των μνημονίων και την αλλοίωση των στατιστικών της ελστατ που οδήγησε 8.000 Έλληνες στην αυτοκτονία!Αυτό το ΠΑΣΟΚ λοιπόν, απασχολεί τα κανάλια και ποιο θα είναι το μέλλον του. Από την άλλη τα ίδια κανάλια έχουν αποκλείσει με το έτσι θέλω τη τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος Η Χρυσή Αυγή είναι αποκλεισμένη από όλα τα κανάλια της διαπλοκής τα οποία δημιούργησε και εξέθρεψε το κλεφτοπασόκ με τη αγαστή συνέργεια της μασονοδεξιάς με χρήματα του Ελληνικού λαού. Πόσο πιο κάτω να πάμε;

Χ.Φ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-8-iouniou-2015#ixzz3cSJPNpTs

Exit mobile version