Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος, Κοζάνη, Κομοτηνή, Δράμα

Με αφορμή τη λειτουργία των γραφείων της Τ.Ο. Πύργου σε νέο χώρο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ηλείας το απόγευμα του Σαββάτου διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση με θέμα: «ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: Η Απάντηση στο Καθεστώς της Ξενοκρατίας», όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος.

Στα κατάμεστα από συναγωνιστές γραφεία πρώτος το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος, όπου και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή Ηλείας θα εντατικοποίησει τις δράσεις της από άκρη σε άκρη του νομού, ενημερώνοντας τους πολίτες για της θέσεις του κινήματος, ενάντια στη νέα μνημονιακή λαίλαπα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ. Επίσης παρουσίασε τα ονόματα της νέας επιτροπής της Τ.Ο. Ηλείας.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, τόνισε πως η κυβέρνηση ξέχασε τις προεκλογικές εξαγγελίες για την κατάργηση των μνημονίων και τώρα έχει γίνει η καλύτερη φίλη των δανειστών.

Σχολίασε την συμφωνία που έρχεται λέγοντας πως, θα είναι ακόμα πιο επώδυνη για τον ελληνικό λαό, ενώ παράλληλα δεν δίνει καμία λύση στο πρόβλημα της χώρας που είναι το τεράστιο δημόσιο χρέος. Πώς είναι δυνατόν να είναι αμοιβαία επωφελής μία συμφωνία μεταξύ των τοκογλύφων και του θύματός τους;

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι η ανοχή του ελληνικού λαού τελειώνει γιατί στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η εντολή ήταν η κατάργηση του μνημονίου από την νέα κυβέρνηση, η οποία όμως συνεχίζει την ίδια πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ.

Έγινε αναφορά και στις δικαστικές εξελίξεις σχετικά με την ανυπόστατη και αστεία κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, τονίζοντας ότι ασκήθηκε κατόπιν πολιτικών εντολών και παρεμβάσεων από την προηγούμενη συγκυβέρνηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα φλέγοντα Εθνικά ζητήματα καθώς και την λαθρομετανάστευση για την οποία δεν ομιλεί κανείς.

Τέλος αφού ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να ενημερωθεί για τα προβλήματα του νομού, απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων από τους φίλους και τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου.

Στην συγκέντρωση, ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Νίκος Κωνσταντίνου, ανέγνωσε και το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου προς τις Τοπικές Οργανώσεις και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο.

Πολύ μικρά αποδείχθηκαν και αυτή την Παρασκευή τα νέα και πιο ευρύχωρα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης. Έγινε ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και ανάγνωση του μηνύματος του Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη.

Στην συνέχεια το λόγο πηρέ για να απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρώην υποψήφιος στης ευρωεκλογές αλλά και στις πρόσφατες κοινοβουλευτικές εκλογές συναγωνιστής Κωνσταντίνος Νομικός από τον Πυρήνα Φλώρινας.

Να τονίσουμε πώς μαζί μας βρισκόταν και συναγωνιστές από την Τ.Ο Γρεβενών. Τέλος τον λόγο έλαβε ο γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης Λορίδας Φαίδων  δίνοντας το στίγμα για της επερχόμενες δράσεις που θα λάβουν χώρα στο νομό Κοζάνης στο διάστημα του καλοκαιριού, τονίζοντας την αναγκαιότητα της εξωστρέφειας και της άμεσης επαφής με τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Πιστοί στα ραντεβού της Τετάρτης, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας, γέμισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, με σκοπό να παρακολουθήσουν την ομιλία του γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο με θέμα η Άλωση της Πόλις. Ο συναγωνιστής Τσουμαρέλης, ξεκίνησε την ομιλία του, αναλύοντας τα γεγονότα που οδήγησαν στην άλωση της Βασιλεύουσας. Ο διαχωρισμός των υπηκόων λόγω πολιτικών και θρησκευτικών ερίδων, η άσχημη οικονομική κατάσταση των ταμείων και οι φρούδες ελπίδες για βοήθεια από τη δύση συντέλεσαν στο τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και στην αρχή των τετρακοσίων χρόνων σκλαβιάς για την Πατρίδα μας.

Ο τελευταίος Αυτοκράτορας, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος παρόλο που ενέπνεε μεγάλο θαυμασμό στους υπηκόους του δεν κατάφερε να σώσει την Πόλη. Τα ευρωπαϊκά κράτη ενώ έδειξαν ότι συγκινήθηκαν, πρακτικά αρκέστηκαν μόνο σε υποσχέσεις και σε λόγια παρηγοριάς. Τακτική την οποία ακολουθούν ανά τους αιώνες όπως άλλωστε συμβαίνει και σήμερα. Οι ελάχιστοι υπερασπιστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν με εκπληκτικό θάρρος, δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την Πτώση της Πόλης, ένα από τα μεγαλύτερα δράματα στην σκηνή της Ιστορίας. Ο αυτοκράτορας δίνοντας ο ίδιος το παράδειγμα αγωνίστηκε ως το τέλος με αποφασιστικότητα και ηρωισμό. Ως άλλος Λεωνίδας στάθηκε απέναντι στους βαρβάρους υπερασπιζόμενος την Πατρίδα του. Οι βάρβαροι του Λεωνίδα και οι βάρβαροι του Παλαιολόγου, ήρθαν ξανά στο προσκήνιο και μεθοδεύουν την Άλωση της Ελλάδος. Οι Έλληνες Εθνικιστές, οι τελευταίοι υπερασπιστές, αγωνίζονται ενάντια στον επεκτατισμό τους και προσπαθούν να αφυπνίσουν το Έθνος. Έλληνες ξυπνήστε, μην επιτρέψετε τα παιδιά σας να γεννηθούν ραγιάδες. Μην δεχτείτε κανέναν συμβιβασμό. Τα λόγια παρηγοριάς δεν είναι βοήθεια, μόνοι μας θα σώσουμε την Πατρίδα μας για να μπορέσουν να γεννηθούν Ελεύθεροι Έλληνες. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Γέμισαν με φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος τα γραφεία της Τ.Ο Δράμας, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, στην ομιλία του γραμματέα της Τοπικής με θέμα για μια Εθνική οικονομία σε ένα Λαϊκό κράτος και για θέματα πολιτικής επικαιρότητας. Στην αρχή, έγινε μια αναφορά για τις διαβεβαιώσεις του Τσίπρα προς τους δανειστές, ο οποίος εγγυήθηκε την πληρωμή 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι τέλους του μήνα σε τρεις δόσεις. Οι δανειστές από την πλευρά τους ζητούν κατάργηση του ΕΚΑΣ, τσεκούρι στις συντάξεις, αύξηση στη Δ.Ε.Η με 23% Φ.Π.Α και νέα έκτακτη εισφορά για τα μεσαία εισοδήματα. Ο αντιπρόεδρος της βουλής δηλώνει ότι το πακέτο μέτρων της κυβέρνησης είναι το χειρότερο που έχει κατατεθεί και κάνει λόγο για εκλογές. Ο Κατρούγκαλος ζητά δημοψήφισμα κι ο Τσακαλώτος τρέμει στην άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ο συναγωνιστής τόνισε ότι η πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί συνέχεια της σαθρής πολιτικής της ψοφοδεξιάς κι ότι άλλα έταζε προεκλογικά ο ”Τσιπραντρέας” και άλλα κάνει. Πάνε περίπατο δηλαδή οι μαρξιστικές κορώνες περί ”κυρίαρχου λαϊκού κράτους με αξιοπρέπεια” αποδεικνύοντας έτσι ότι το αριστερό ”ήθος” είναι μια απάτη εις βάρος του Ελληνικού λαού. Με στόχο την Εθνική ανεξαρτησία, η Χρυσή Αυγή θα νικήσει. Συνεχίζουμε τον αγώνα Εναντίον Όλων, δεν υποχωρούμε, δεν συμβιβαζόμαστε.

Συνεχίζοντας την ομιλία ο γραμματέας της Τοπικής, ανέλυσε το πώς είναι μια Εθνική οικονομία σε ένα Λαϊκό κράτος. Ανέφερε ότι το Εθνικό – Λαϊκό κράτος διαχειρίζεται τα οικονομικά του με βάση την Εθνικιστική Ιδεολογία, παραλείποντας τα αίτια του ταξικού μίσους και της πάλης των τάξεων. Ο Εθνικισμός απορρίπτει την πάλη των τάξεων σε δύο επίπεδα: στην κατάσβεση της ταξικής πυράς και στη βδελυγμία της ύπαρξής της. Επιδιώκει την μετατροπή από ένα μονεταριστικό σε ένα αξιοκρατικό σύστημα για την επίτευξη του Εθνικού συμφέροντος. Η φιλελεύθερη κ η μαρξιστική οικονομία έχουν κοινό παρανομαστή την συνθλιβή της μεσαίας τάξης. Επάγονται στον υλισμό – τέκνο της σιωνιστικής κοσμοθεώρησης, ενώ ο Εθνικισμός είναι πνευματικό τέκνο του ιδεαλισμού επαγόμενος στον Ελληνικό τρόπο ζωής και σκέψης, με συγκριτικό παράδειγμα αυτό της Αρχαίας Σπάρτης και της Καρχηδόνας.

Η Εθνική οικονομία δεν χρειάζεται ταλμουδικά τέρατα με χαρτοφύλακες, γραβάτες και στολές του κόκκινου κομισάριου. Χρειάζεται την υπεράσπιση του συλλογικού Εθνικού συμφέροντος, διότι μόνο έτσι μπορεί να καταστεί βιώσιμη και να υπάρχει ευημερία και συνεργασία μεταξύ των τάξεων. Επιπλέον, έγινε αναφορά στους τομείς που λειτουργεί μια Εθνική οικονομία σε ένα Λαϊκό κράτος με εξέχον τον πρωτογενή. Οι σύγχρονοι μέθοδοι της παγκοσμιοποίησης έχουν πολλά κενά σημεία, τα οποία μας αναγκάζουν να κάνουμε τον Εθνικό Προστατευτισμό, δόγμα από μόνοι μας. Το μεταπολιτευτικό έκτρωμα της κλεπτοκρατίας είναι ταγμένο στην προάσπιση του παρασιτικού κεφαλαίου και των διαπλεκόμενων. Το Εθνικό – Λαϊκό κράτος σκοπεύει στην πάταξη αυτών αλλά και όσων άλλων λειτουργούν εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Πατρίδας. Ούτε με τους προλεταρίους λοιπόν, ούτε με τους πλουτοκράτες. Δεν πιστεύουμε στην πάλη των τάξεων, αλλά στη συνεργασία αυτών. Βλέπουμε την ιστορία ως πάλη των Εθνών και των Φυλών και διαλέγουμε στρατόπεδο την Ελλάδα. Απαιτείται μία Εθνική Ηγεσία της Χρυσής Αυγής που θα στηρίξει μια ολόκληρη κοινωνία στις αρχές της Αξιοκρατίας, της Τιμής και του Αίματος. Μετά τη λήξη των ομιλιών όλοι οι συναγωνιστές έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn214#ixzz3cSMo1hok

Exit mobile version