Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ιωάννινα, ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο  το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος άσκησε σφοδρή κριτική στην συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, διότι όχι μόνο δεν έσκισαν  τα μνημόνια όπως έταζε ο Τσίπρας προεκλογικά, αλλά υποτάχθηκαν πλήρως στην Μέρκελ, και στους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Η ανυπαρξία της συγκυβέρνησης Σύριζα- ΑΝΕΛ τόνισε ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος, είναι εμφανές, αφού δεν μπορούν να επιλύσουν σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, όπως η λαθρομετανάστευση. Μόνο η Χρυσή Αυγή επισήμανε ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει την χώρα από το σημερινό αδιέξοδο.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους ο συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, που αντιμετώπισε όρθιος και αλύγιστος τις σφαίρες των άνανδρων αριστερών τρομοκρατών, και κέρδισε την μάχη με τον θάνατο.

Ο συναγωνιστής Γέροντας τόνισε, ότι η Ελλάδα είναι χώρα Ηρώων και Φιλοσόφων, και οι γνήσιοι απόγονοι τους είναι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες που παλεύουν με σθένος  για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, επισήμανε ο συναγωνιστής Γέροντας η χώρα μας θα βγει από το σημερινό τέλμα που την έριξαν οι πολιτικάντηδες, και θα βαδίσει ξανά στους λεωφόρους της δόξας και της Τιμής.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας Τσιορλίνης Μαρίας με θέμα: “Ο «πατριωτισμός» των πολιτικών κομμάτων και η Χρυσή Αυγή”. Η συναγωνίστρια Τσιορλίνη τόνισε ότι όσοι είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης, και της αθρόας εισροής λαθρομεταναστών  δεν μπορεί να υποστηρίζουν και να αυτοπροσδιορίζονται πατριώτες. Τα κόμματα του συστήματος  του δήθεν συνταγματικού τόξου, από την ψευτοδεξιά  μέχρι την αριστερά ενστερνίζονται  όλες τις εθνομηδενικές θέσεις που στόχο έχουν την εθνολογική αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού .Μόνο η Χρυσή Αυγή τόνισε χαρακτηριστικά η συναγωνίστρια Τσιορλίνη αντιστέκεται και αγωνίζεται για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες. Για να είναι κάποιος Πατριώτης επισήμανε η συναγωνίστρια Τσιορλίνη πρέπει να είναι απαραίτητα και Εθνικιστής.

Την Κυριακή 07/06/2015 αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή, πιστή στα Εθνικά μας Ιδεώδη, έδωσε δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης, για το ολοκαύτωμα του Κουγκίου στο ηρωικό Σούλι, που τα χώματά του είναι ποτισμένα με το αίμα των προγόνων μας.

Μετά την κορύφωση των εκδηλώσεων στον ιστορικό χώρο, έγινε αναπαράσταση της ανατίναξης του μοναστηριού από τον καλόγερο Σαμουήλ. Ακολούθησε μνημόσυνο έμπροσθεν του Παλαιοχριστιανικού Ναού Αγίου Δονάτου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Παραμυθίας κ.κ Τίτου σε μνήμη των πεσόντων ηρώων, οι οποίοι προτίμησαν τον ένδοξο θάνατο από την ατιμωτική σκλαβιά. Εκ μέρους της Χρυσής Αυγής , στεφάνι κατέθεσε ο Συναγωνιστής Αναγνώστου Κωνσταντίνος και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Με μεγάλη συμμετοχή Συναγωνιστών και τεράστια αποδοχή των συναδέλφων του κλάδου των ταξί πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εξόρμηση του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α) στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, οι Συναγωνιστές μοίρασαν δεκάδες εφημερίδες του Κινήματος και ενημερωτικό φυλλάδιο με τις θέσεις του Κινήματος επί των καίριων θέσεων που μαστίζουν τον κλάδο μας.

Η Εθνικιστική Συνδικαλιστική παράταξη ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. ο Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής κάθε Σαββάτο 17:00 με 19:00 θα πραγματοποιεί συνεδρίες στην Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.
Τηλέφωνο Γραμματείας: 6971 934 753 & 694 6322 268
Ιστοσελίδα: La-s-i-t-a.blogspot.gr
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: lasita.sata@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn215#ixzz3cXeohNXT

Exit mobile version