Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Σταθερή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου η Χρυσή Αυγή

Δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Σταθερή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου η Χρυσή Αυγή

Κοιτώντας κανείς την δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αντιλαμβάνεται για ποιο λόγο είναι απελπισμένοι οι νταβατζήδες της ενημέρωσης και φτάνουν μέχρι του σημείου, ενώ έχουν σε ζωντανή σύνδεση τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών να διακόπτουν την ώρα που αρχίζει η ομιλία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Στην δημοσκόπηση φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή παρά τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες, την πολιτική τρομοκρατία και τις συνεχείς ύβρεις από πολιτικούς και τηλεοπτικούς απατεώνες, συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Την ίδια ώρα η ψοφοδεξιά πνέει τα λοίσθια, κατάσταση που θα επιδεινωθεί όταν θα συνυπογράψει το μνημόνιο του Σύριζα, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, με εξαίρεση το «Ποτάμι», που παραδοσιακά πριμοδοτείται από την εν λόγω ερευνητική ομάδα, που κατευθύνεται από στέλεχος του εν λόγω μνημονιακού κόμματος.

Το καθεστώς παρά τις προσπάθειές του, δεν μπορεί να κάμψει την Χρυσή Αυγή.

Από τον Σαμαρά που έλεγε ότι θα «λειώσει» τη Χρυσή Αυγή με το παραδικαστικό του κύκλωμα, μέχρι τους παρακρατικούς εγκληματίες που δραστηριοποιούνται επί Σύριζα, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να ανεβάζει τα ποσοστά της, φτάνοντας το 7% με αναγωγή στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση, το οποίο είναι κατά πολύ μεγαλύτερο δεδομένης της αδιευκρίνιστης ψήφου και της σταθερής τάσης των καθεστωτικών εταιρειών να περικόπτουν τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου, για προπαγανδιστικούς λόγους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-panepisthmiou-makedonias-statherh-trith-politikh-dunamh-tou-top#ixzz3cZ85RWjU

Exit mobile version