Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Για πολλοστή φορά αισθάνθηκα υπερήφανος που είμαι Έλληνας Εθνικιστής όταν άκουγα τον Αρχηγό να μιλά για «τον βράχο γεμάτο τιμή». Όλοι οι απατεωνίσκοι,δήθεν δημοκράτες, καμιά αναφορά δεν έκαναν στα ουσιώδη, μόνο ο Αρχηγός. Γιατί κανείς εξ αυτών δεν ενδιαφέρετε για το Έθνος και τους Έλληνες, παρά μόνο πως θα κονομήσουν,θα εξαπατήσουν για να συνεχίσουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να απολαμβάνουν τα οφέλη της δημοκρατίας τους….Ένα να γνωρίζουν,ότι είμαστε πολλοί,και καθημερινά γινόμαστε περισσότεροι…ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

Μιχάλης

Ο Μητσοτάκης υπόσχεται στους σιωνιστές: Θα αντιμετωπιστεί με κάθε τρόπο η Χρυσή Αυγή!

Αν βρείτε έναν από τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που ζητάει ιθαγένεια, να σας εξηγήσει και να νιώθει τι ακριβώς σημαίνει «ου φεισόμεθα της ζωής ημών», να του την δώσετε πανηγυρικά! Αν βρείτε ακόμη έναν αλλοεθνή που γνωρίζει τον Νικόλαο Πλαστήρα ή τον Ιωάννη Βελισσαρίου, να του βγάλετε ακόμα και επίδομα ή να του δώσετε υποτροφία μαζί με όλα τα άλλα καλούδια… Αν κάποιος απ αυτούς γνωρίζει τι ακριβώς έγινε στην έξοδο του Μεσολογγίου, να τον παρασημοφορήσετε.. Αυτά όμως δεν μαθαίνονται έτσι εύκολα, απλά και μόνο επειδή τα γράφουν τα βιβλία. Είναι περασμένα με αιμάτινο κώδικα στο έμβρυο που μεγαλώνει στη κοιλιά της Ελληνίδας μάνας. Μη προσπαθείτε άδικα νεοφιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι να μας πείσετε «για τα έργα του ολέθρου βάλτοι». Και όπως εσείς πασχίζετε για τα δίκαια των λαθρομεταναστών αποτελεί και για εμάς του Έλληνες αναφαίρετο δικαίωμα, να θυμόμαστε κάθε ώρα και στιγμή, την επωδό της Φιλικής Εταιρείας : «Ότι θέλω ενεργείν κατά πάντα τρόπον προς βλάβην των εχθρών της πατρίδος μου, μέχρι αυτόν, τον παντελήν όλεθρό των».

Κ.Μ.

Άνευ όρων παράδοση στους λαθρομετανάστες: Παρτάκια με γλυκά και αναψυκτικά κάθε φορά που οι καραβιές πιάνουν στεριά

Με αφορμή την ερώτηση του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρήστου Παππά σχετικά με την υποχρέωση του κράτους να διασφαλίσει και να εξασφαλίσει στέγη καθώς και προνομιακά επιδόματα των συνανθρώπων μας, με ελλιπή σωματική και πνευματική υστέρηση δεν μπόρεσα να μην θυμηθώ τον οχετό λάσπης όλων των συστημικών ΜΜΕ ότι η Χρυσή Αυγή έχει σκοπό να εξοντώσει τα ΑΜΕΑ. Όλα αυτά ώστε να μπορέσουν να συκοφαντήσουν τους Έλληνες Εθνικιστές ώστε να δρουν ανενόχλητοι σε βάρος του Ελληνικού κλέβοντας τον και χρεώνοντας τις επερχόμενες γενιές αρκεί αυτοί να περνούν καλά στα πλούσια χειμερινά και θερινά τους θέρετρα τρώγοντας και πίνοντας στην υγεία των κορόιδων. Το συνεχίζουν μέχρι και σήμερα και απόδειξη είναι ότι σε όλα τα πάνελ που της τηλεόρασης απουσιάζει μόνιμα η Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χαίρονται λέει μια λαϊκή παροιμία. Δυστυχώς έχουν περάσει σαράντα χρόνια που χαίρονται αλλά ο Ελληνικός λαός ξυπνά από το λήθαργο που τον έχουν ρίξει και η ώρα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού πλησιάζει και τότε η Νέμεσις θα απονείμει την δικαιοσύνη που απαιτείται σε αυτούς που κατέστρεψαν τη πατρίδα.

Σ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-10-iouniou-2015#ixzz3cbhECH9G

Exit mobile version