Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαρουφάκης προς χερ Σόιμπλε: «Εμείς του Σύριζα θα σας υποδεχθούμε μεγαλοπρεπώς στην Ελλάδα. Ελέγχουμε τα πάντα»!

Βαρουφάκης προς χερ Σόιμπλε: «Εμείς του Σύριζα θα σας υποδεχθούμε μεγαλοπρεπώς στην Ελλάδα. Ελέγχουμε τα πάντα»!

Την μαρξιστική εκδοχή της «αντίστασης στα Μνημόνια» αποκάλυψε ο Γ. Βαρουφάκης στον Γερμανό υπουργό των Οικονομικών κατά τη συνάντηση των δύο στο Βερολίνο, η οποία και καταδεικνύει το μέγεθος της εξαπάτησης των Ελλήνων από την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Καθώς αποκαλύπτει καθεστωτικό μέσο ενημέρωσης με υψηλές και έγκυρες πηγές, ο υπουργός του Σύριζα επιδιώκοντας να κερδίσει την εύνοια του Σόιμπλε, τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Αθήνα. Για να καθησυχάσει μάλιστα τον Γερμανό ομόλογό του, υποστήριξε με έμφαση το εξής εντυπωσιακό και πέρα ως πέρα αληθές εις ότι αφορά τους σχεδιασμούς του Σύριζα: «Μόνον εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούμε να σας υποδεχθούμε μεγαλοπρεπώς, κανένας άλλος στην Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει τέτοιο, γιατί όταν θα έρθετε δεν πρόκειται να υπάρξει καμία διαδήλωση εναντίον σας.Ελέγχουμε την κατάσταση»!

Τι λέει ουσιαστικά ο Βαρουφάκης στον εντολέα του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε; Να ξεχάσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τους οποίους μέχρι πρότινος συνεργαζόταν, διότι ο Σύριζα μπορεί να εγγυηθεί καλύτερα από τον καθένα την υλοποίηση των διαταγών των δανειστών. Επιπλέον όμως, διαβεβαιώνει τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας και έναν εκ των πρωταγωνιστών της εξαθλίωσης του Λαού μας πως η επίσκεψή του στην Αθήνα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει αντιδράσεις, διότι ο Σύριζα των «κοινωνικών αγώνων» θα φροντίσει για την απόλυτη σιωπή των αριστερών δυνάμεων που υποτίθεται επιζητούν τη ρήξη με τους δανειστές!

Πού οφείλεται όμως αυτή η σιγουριά του Βαρουφάκη πως αν θέλει ο Σύριζα δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο σε ενδεχόμενη επίσκεψη Σόιμπλε στην Αθήνα; Είναι προφανές, ο υπουργός του Σύριζα διαβεβαίωσε τον εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης πως η αριστερά έχει υπό τον έλεγχό της όλα τα συνδικάτα και τους φορείς στα οποία δίνει γραμμή!

Αυταπατάται ο Βαρουφάκης και ο Σύριζα αν θεωρούν πως οι Έλληνες θα υποδεχθούν μεγαλοπρεπώς τον Σόιμπλε και κάθε εκπρόσωπο των δανειστών που γυρεύει την εξαθλίωση του Λαού μας. Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει ούτε βήμα πίσω στον Αγώνα για μια Πατρίδα απαλλαγμένη από τα δεσμά των Μνημονίων και της δουλείας των τόκων και θα συνεχίσει να είναι η πρωτοπόρος πολιτική δύναμη της Εθνικής Αντίστασης απέναντι στην συμμαχία αριστεράς και διεθνών τοκογλύφων.

Διαβάστε επίσης: “Σόιμπλε RAUS!”: Η πρώτη εικόνα που αντίκρισε ο αρχιτοκογλύφος στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/baroufakhs-pros-cher-soimple-emeis-tou-suriza-tha-sas-upodechthoume-megalop#ixzz3ch0cVq3A

Exit mobile version