Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Πολιτική παρέμβαση» το παραλήρημα της τρομοκράτισσας Ρούπα για την «Εφημερίδα των Συντακτών»!

«Πολιτική παρέμβαση» το παραλήρημα της τρομοκράτισσας Ρούπα για την «Εφημερίδα των Συντακτών»!

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην θρασύτητα με την οποία οι συντάκτες του «Ιού» παραποιούν την αλήθεια, έχοντας μια πολύ επιλεκτική ευαισθησία απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, ανάλογα με την ιδεολογικοπολιτική τους τοποθέτηση.

«Εγκληματική οργάνωση» η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Νόμιμο Τρίτο Πολιτικό Κόμμα της Χώρας, με εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές και ψηφοφόρους, αλλά «πολιτική παρέμβαση» θεωρούνται οι ασυναρτησίες των ένοπλων τρομοκρατών του «Επαναστατικού Αγώνα». Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αναγνωρίζονται τεκμήρια αθωότητας (παρότι βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη), αλλά στο παρελθόν αυτά αναγνωρίστηκαν στον… Μαζιώτη, αν και λίγες ημέρες μετά «άδειασε» τους δημοσιογράφους υπερασπιστές του, αποδεχόμενος την συμμετοχή του στον «Επαναστατικό Αγώνα». Μια συγνώμη, εννοείται, δεν την ζήτησαν ποτέ οι συντάκτες του «Ιού».

Με αφορμή ένα ακόμη γραπτό παραλήρημα της καταζητούμενης τρομοκράτισσας Πόλας Ρούπα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς παρουσιάζει τόσο την επιστολή της όσο και τον «Επαναστατικό Αγώνα» μία εκ των συμμετεχόντων στον «Ιό», η Άντα Ψαρρά. Ναι, αυτή που εξευτέλισε κάθε έννοια σοβαρότητας, χαρακτηρίζοντας «νεαρό» τον 37χρονο τρομοκράτη Τσάκαλο και «μωρά» τους 23χρονους ένοπλους ληστές στο Βελβεντό Κοζάνης. Έτσι, λοιπόν, σε κείμενο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών», τόσο για το κείμενο της Ρούπα όσο  και για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», έχει φανερά αβανταδόρικο χαρακτήρα η παρουσίαση των τρομοκρατών.

Πληροφορούμαστε λοιπόν ότι «Νωρίς το πρωί αλληλέγγυοι και φίλοι των κατηγορουμένων άνοιξαν δύο πανό στην αίθουσα, με τα συνθήματα “Αλληλεγγύη στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα και σε όσους διώκονται για την ίδια υπόθεση” και “Δύναμη στην επικηρυγμένη και καταζητούμενη Πόλα Ρούπα”. Στη συνέχεια φώναξαν συνθήματα και το δικαστήριο τελικά διέκοψε για τις 7 Ιουλίου». Αυτοί, προφανώς, δεν είναι «προκλητικά τάγματα εφόδου», αλλά απλώς «αλληλέγγυοι και φίλοι των κατηγορουμένων».

Μαθαίνουμε, επίσης, ότι «Σημειώνεται εδώ ότι όλα τα χτυπήματα είχαν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία, οι κατηγορούμενοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες για δεκάδες απόπειρες ανθρωποκτονίας για τις οποίες τελικά αθωώθηκαν». Α, εντάξει, αφού «προειδοποιούσαν» πριν τις δολοφονικές τους επιθέσεις, τότε είχανε… καλή πρόθεση. Πάλι καλά που ενημερωνόμαστε ότι «Το δικαστήριο επέβαλε τελικά στον Ν. Μαζιώτη 50 χρόνια, στους Π. Ρούπα και Κ. Γουρνά από 50 χρόνια και 6 μήνες, στον Β. Σταθόπουλο 7 χρόνια και 6 μήνες και στον Χρ. Κορτέση 7 χρόνια». Στην συνέχεια, η Ψαρρά κρίνει σκόπιμο να μας πει ότι «Η Πόλα Ρούπα απέστειλε πολιτική παρέμβαση που διαβάστηκε στο δικαστήριο. Αναφέρεται αναλυτικά η στρατηγική και η δράση της οργάνωσης, την οποία και υπερασπίζεται».

«Πολιτική παρέμβαση», λοιπόν, το παραλήρημα μιας καταζητούμενης τρομοκράτισσας, ενώ η εγκληματική δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης παρουσιάζεται με σαφή πολιτική χροιά από την δημοσιογράφο. «Πολιτική παρέμβαση» ο ύμνος της Ρούπα στην τρομοκρατία, αλλά «εγκληματική οργάνωση» ένα Νόμιμο, Έντιμο και Λαοφιλές Πολιτικό Κίνημα. Το μόνο που καταφέρνουν οι υβριστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και υπερασπιστές των τρομοκρατών με τέτοιου είδους κείμενα είναι να εκτίθενται και να γελοιοποιούνται ολοένα και περισσότερο.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikh-parembash-to-paralhrhma-ths-tromokratissas-roupa-gia-thn-efhmerida#ixzz3cmgw83pb

Exit mobile version