Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τα «εθνικόφρονα» – «καμμένα» παπαγαλάκια δεν υπάρχει η είδηση για το λαθρονομοσχέδιο

Για τα «εθνικόφρονα» - «καμμένα» παπαγαλάκια δεν υπάρχει η είδηση για το λαθρονομοσχέδιο

Την απαρχή της τακτικής του λεγόμενου «μπλόγκ του χιλιάρικου» την έκανε ο Σαμαράς και από εκεί, φυσικά, η «ιδέα» μεταλαμπαδεύτηκε σε άλλους όψιμους «πατριώτες» και πάντα νεοδημοκράτες. Έτσι πολλές ιστοσελίδες που παρίσταναν τις «εθνικοπατριωτικές», άξαφνα από τη μία μέρα στην άλλη άρχισαν να λιβανίζουν τους τσιπροκαμμένους και να «βαπτίζουν το κρέας ψάρι», κρύβοντας πλήρως την αλήθεια για τα πολιτικά τεκταινόμενα.

Όλοι αυτοί «δεν είδαν» καν την υπερψήφιση επί της αρχής του λαθρονομοσχεδίου από του Ανέλ και τον Σύριζα. Αυτό ήταν φυσικό, αφού όλες αυτές τις μέρες που συζητείται το εν λόγω αντισυνταγματικό νομοσχέδιο – έκτρωμα, δεν είδαν, ούτε σχολίασαν τίποτα για το ζήτημα.

Κάτι τέτοια παπαγαλάκια του χιλιάρικου από την άλλη μεριά, αποκρύπτουν τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου ή φτάνουν μέχρι και να ασχημονούν εναντίον της Χρυσής Αυγής, συντασσόμενα ή και ξεπερνώντας την καθεστωτική προπαγάνδα. Κοροϊδεύουν τον Λαό, προκειμένου να συνεχίσουν να εισπράττουν τον μισθουλάκο τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-ta-ethnikofrona-kammena-papagalakia-den-uparchei-h-eidhsh-gia-to-lathro#ixzz3cmvk8M00

Exit mobile version