Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποδοκιμάστηκε ο Μηταράκης στην Χίο – Οι μνημονιακοί βουλευτές δεν μπορούν να σταθούν πουθενά!

Έτσι, να μη αφήνει ο λαός τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να μιλάνε!

Με το έτσι θέλω πήγε σε μία ανοικτή συγκέντρωση ο Μηταράκης της Ν.Δ. μαζί με πέντε δέκα βαστάζους κλακαδόρους και το σχετικό θράσος που διακρίνει τους πολιτικάντηδες, να μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Χίου, αλλά οι συγκεντρωμένοι τον έκραξαν όπως του άρμοζε! Αυτοί οι οποίοι είναι υπαίτιοι για την δυστυχία του ελληνικού λαού, παρουσιάζονται σήμερα σαν… σωτήρες. Εγώ τη μείωση του ΦΠΑ στα νησιά δεν την ψηφίζω ακούγεται να λέει ο γαλάζιος βουλευτής! Ο Γ. Αμπαζής (γνωστός κομμουνιστής, εφήρμοσε σταλινικού τύπου απαγόρευση στον Μηταράκη ακριβώς όπως έκανε η Ν.Δ. στην  Χρυσή Αυγή) από την οργανωτική επιτροπή αρνήθηκε να του δώσει το  μικρόφωνο με τον ισχυρισμό ότι χαιρετισμοί από τους βουλευτές δεν περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα. Και φυσικά παίρνει πληρωμένες απαντήσεις από τους συγκεντρωμένους . Χαρακτηριστικά ακούγεται μια φωνή να λέει: “Βρε αλήτες, εσείς που μας φέρατε εδώ που μας φέρατε, βγαίνετε κι από πάνω; άει στο διάολο κοπρόσκυλα”! 

Ο Μηταράκης έχει  ψηφίσει με χέρια και με πόδια  τόσα και τόσα άλλα εθνοκτόνα νομοσχέδια όπως π.χ. αυτό για το όνομα της φέτας στον Καναδά, ο οποίος, παρακαλώ, ήταν και αυτός που επέμενε και το εισήγαγε στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου σαν υφυπουργός που ήταν τότε επί Ν.Δ. και φυσικά όλα τα μνημόνια! Και που να ήξεραν ότι ο Μηταράκης έχει μετοχές εταιρείας που επενδύει στον Μπόμπολα… 

 

Υ.Γ.: Μια απαραίτητη διευκρίνιση: Μπορεί την σύναξη να την είχαν διοργανώσει αριστεροί της περιοχής (εργατικό κέντρο, ΑΔΕΔΥ κλπ.) πλην όμως ο κόσμος που συγκεντρώθηκε δεν μπορούμε να τους χαρίσουμε όλους στην αριστερά!

Exit mobile version