Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί το ελληνόφωνο ΥΠΕΞ;

Τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί το ελληνόφωνο ΥΠΕΞ;

Δύο περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα τις τελευταίες μέρες, γίνονται η αιτία για να αποκαλυφθεί ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στο υπουργείο Εξωτερικών, στο οποίο προΐσταται ο Ν. Κοτζιάς.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Χαλκηδόνα της Κωνσταντινούπολης, ισλαμιστές επιτέθηκαν με βόμβα μολότοφ στον ορθόδοξο Ναό της Αγίας Τριάδος, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Ο δράστης διακρίνεται σε βίντεο να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και «πρέπει να εκδικηθούμε για το τζαμί Αλ Άκσα», προτού συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές. Την επίθεση καταδίκασε ο δήμαρχος της περιοχής αλλά όχι και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ο ζήλος ο οποίος ΔΕΝ επιδείχθηκε στην περίπτωση του ορθοδόξου Ναού της Αγίας Τριάδος, επιδείχθηκε στον μέγιστο βαθμό στην περίπτωση βεβήλωσης μιας αναμνηστικής πλάκας για τους εβραίους της Ελλάδος, στην πλατεία Πάφου στην Αθήνα. Το ΥΠΕΞ (το ελληνικό ΥΠΕΞ!) έσπευσε μέσω εκπροσώπου του να προβεί στην κάτωθι δήλωση:

«Εκφράζουμε τη αγανάκτησή μας για αυτή την προκλητική και μισαλλόδοξη ενέργεια βεβήλωσης ενός μνημείου, το οποίο έχει αφιερωθεί στη μνήμη αθώων θυμάτων της φρίκης του ναζισμού και του φασισμού, στα ελληνόπουλα εβραϊκής καταγωγής. Η βάρβαρη αυτή πράξη αποτελεί προσβολή για την Ελληνική κοινωνία και την καταδικάζουμε απερίφραστα.

Η Ελληνική Κυβέρνηση και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους Ισραηλίτες συμπολίτες μας και συστρατεύονται μαζί τους στον κοινό αγώνα για περισσότερη ανεκτικότητα, εξάλειψη της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού και περιθωριοποίηση των μεμονωμένων εκείνων στοιχείων που καλλιεργούν το μίσος και τη διχόνοια στους κόλπους της ελληνικής κοινωνίας».

Η διαφορά αντιμετώπισης των δύο περιστατικών από το «ελληνικό» υπουργείο Εξωτερικών, δεν δύναται σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί τυχαία. Αντιθέτως, είναι έκδηλη και πασιφανής η σκοπιμότητα αδιαφορίας και σιωπής στην πρώτη περίπτωση και άμεσης αντίδρασης με υπερβάλλοντα μάλιστα ζήλο στην δεύτερη. Πολλώ δε μάλλον, από τη στιγμή που το δεύτερο περιστατικό, είναι αρμοδιότητα όχι του υπουργείου Εξωτερικών αλλά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μιας και αφορά Έλληνες πολίτες. Ή μήπως οι εβραίοι της Ελλάδος τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης από το ελληνικό Κράτος;

Αυτά τα ολίγα για εκείνους τους πληρωμένους λακέδες που βάλθηκαν -εργολαβικά- να μας πείσουν πως η παρουσία Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών αποτελεί εγγύηση για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tinos-ta-sumferonta-ejuphretei-to-upej#ixzz3cnDBDEaz

Exit mobile version