Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Η ιστορία γράφεται όπως θέλει ο νικητής.

Οι γενοκτονίες ξεχάστηκαν!

Ο 21ος Αιώνας θα είναι ο αιών της αποκτήνωσης του ανθρώπου, όπου το χρήμα θα είναι το μοναδικό κριτήριο λήψεως αποφάσεων.

Το σύστημα θα προσπαθήσει να διαλύσει και την Ελλάδα, να πολτοποιήσει λαούς, να καταργήσει πανανθρώπινες αξίες, αλλά αμφιβάλλω αν θα μπορέσει ποτέ να νικήσει τον Ελληνισμό.

Το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου είναι η «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και αυτό καλούμεθα να υπερασπίσουμε.

Θα ήθελα να είμαι παρών όταν η υπέρτατη συμπαντική δικαιοσύνη θα δικάσει και θα καταδικάσει τους υπαίτιους για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τους οποίους πολλοί γνωρίζουν, αλλά λίγοι τους κατονομάζουν και ακόμη λιγότεροι τους πολεμούν.

Για τους σκεπτόμενους Έλληνες δεν υπάρχει «δεν γνωρίζω», η ιστορία και ο πολιτισμός τους δεν τους το επιτρέπουν.

Οι αξιολύπητοι Λαθρομετανάστες είναι αυτοί που, αφού φανατισθούν καταλλήλως κατά των αλλοθρήσκων, θα χρησιμοποιηθούν σαν το εργαλείο μίσους και καταστροφής.

Ήδη καταβάλλεται προσπάθεια από υγειά σκεπτομένους πατριώτες, να ενημερωθούν οι Λαθρομετανάστες για τον αναγκαστικό εκπατρισμό που υπέστησαν, για την κλοπή της περιουσίας τους από τις δυνάμεις της ΝΠΤ και το ρόλο που καλούνται να παίξουν θυσιαζόμενοι για τον αιμοβόρο Αλλάχ που έφτιαξε η ΝΠΤ και όχι αυτόν που διδάσκει το Κοράνι.

Ομάδα νομικών και άλλων κινείται για διεθνή καταγγελία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, Πολιτικών Ηγεσιών, του ΝΑΤΟ για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητος.

Και εσύ μπορείς

Στέργιος Σ.

Λογοκρισία χωρίς όρια στην συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Aljazeera: Από 26 λεπτά έπαιξαν 30… δευτερόλεπτα!

Όταν η ΝΔ είχε συμπεριλάβει σε προεκλογικό σποτ κάποια μικρά παιδιά τότε όλοι έλεγαν πόσο άσχημη προπαγάνδα είναι κάτι τέτοιο. Και ρωτάω: όταν είναι να διαφημίσουν/επιβάλουν δικαιώματα των λαθρομεταναστών γιατί πάντα βάζουν παιδάκια; Ας εμφανιστεί μια φορά ένας σαραντάρης πακιστανός ή αλβανός για παράδειγμα. Ένα σοβαρό κράτος δεν μπορεί να επιτρέπει την εκμετάλλευση μικρών παιδιών για την εξυπηρέτηση βρόμικων συμφερόντων. Οι διαφημίσεις των ΜΚΟ που χρησιμοποιούν μικρά παιδιά πρέπει να σταματήσουν.

Α.Μ.

Εννιάμηνη παράταση που κυοφορεί το νέο μνημόνιο απεργάζονται οι Συριζαίοι

Πήγαν περίπατο οι δηλώσεις του Καμένου , με τις οποίες υποστήριζε την συμμετοχή του στην κυβέρνηση για να θέτει κάποιες κόκκινες γραμμές. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στήριξαν το λαθρονομοσχέδιο βάση του οποίου οι λαθρομετανάστες θα αποκτούν ελληνική ιθαγένεια! Οι πρόγονοί μας έδωσαν τη ζωή τους για να είναι η Ελλάδα ελεύθερη και για να διασωθεί το Έθνος μας και τώρα οι σύγχρονοι αυτοί εφιάλτες ενώ εκχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία , τώρα θέλουν να εξαφανίσουν και το Έθνος μας. ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ…. Μόνο η Χρυσή Αυγή καταψήφισε αυτό το έκτρωμα και για ακόμη μία φορά απέδειξε πως είναι η μόνη ελπίδα για τον Ελληνισμό.

Κ.Λ

Χρήστος Παππάς: Νίπτει τας χείρας της η ηγεσία του ΠΡΟ.ΠΟ. για τις παρακρατικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-12-iouniou-2015#ixzz3cnOlbn9g

Exit mobile version