Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Βράχος της Εθνικής Αντίστασης

Ο Βράχος της Εθνικής Αντίστασης

Άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

«Ένας Βράχος είναι η Ελλάδα, γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια».

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

Μέσα στον ακραίο ανταγωνισμό φιλελεύθερων και μαρξιστών για το ποιος διαπραγματεύεται αποτελεσματικότερα με τους διεθνείς τοκογλύφους ή επί το ορθότερον, για το ποιος εξυπηρετεί καλύτερα τις απάνθρωπες απαιτήσεις τους, η Χρυσή Αυγή δια του Αρχηγού της, είναι το μοναδικό Πολιτικό Κίνημα το οποίο προσεγγίζει το ζήτημα όχι ως υπόθεση εξυπηρέτησης ενός επαχθούς και παράνομου χρέους, αλλά ως υπόθεση επιβίωσης ενός ολόκληρου Λαού, ενός ολάκερου Έθνους.

Οι περίφημες «σκληρές διαπραγματεύσεις» στις οποίες επιδόθηκαν τόσο η προηγούμενη όσο και η σημερινή κυβέρνηση, δεν αποτελούν παρά την ραγιάδικης μορφής διαχείριση της ομηρίας των Ελλήνων στη δουλεία των τόκων. Κοινός τόπος και των δύο, φιλελεύθερων και μαρξιστών, είναι ότι η θέση της Ελλάδος είναι στο πλευρό των «εταίρων». Ποιοι είναι όμως οι εταίροι μας;

Οι «εταίροι» μας είναι εκείνοι οι οποίοι σε συνεννόηση με τις διεφθαρμένες ελληνικές κυβερνήσεις απεδέχθησαν την είσοδο της Ελλάδος στην ευρωζώνη, παρά το γεγονός ότι η χώρα μας δεν πληρούσε τις προβλεπόμενες προδιαγραφές για να εισέλθει. Οι «εταίροι» μας είναι εκείνοι οι οποίοι σε συνεννόηση με τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου διέλυσαν την εθνική μας παραγωγή, ενθαρρύνοντας παντοιοτρόπως την διόγκωση του ελληνικού δημόσιου τομέα και την συρρίκνωση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Με απλά λόγια, οι «εταίροι» μας εδώ και πέντε έτη απαιτούν από τον Ελληνικό Λαό να πληρώσει την συστηματική διαφθορά και τη διαπλοκή που αναπτύχθηκε μεταξύ των ιδίων και των πολιτικών ηγεσιών της χώρας.

Γι’ αυτό το λόγο, η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία απαίτησε τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, για να μάθει ο Λαός μας ποιος έκλεψε και πόσα, για να μάθει πως ακριβώς δημιουργήθηκε αυτό το δυσθεώρητο χρέος το οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να καλυφθεί ποτέ. Αντί αυτού, οι πολιτικές ηγεσίες τόσο της δεξιάς όσο και της αριστεράς επιμένουν να κρατούν στο σκότος τον Ελληνικό Λαό, επιβάλλοντάς του απάνθρωπα, σκληρά και απολύτως άδικα μέτρα, με μια και μόνο σκοπιμότητα: να κουκουλώσουν την πραγματική αιτία της οικονομικής χρεοκοπίας, δηλαδή τις εγκληματικές ενέργειες των κυβερνήσεων που επί δεκαετίες εξουσίασαν τον τόπο.

Επί πέντε συναπτά έτη Μνημονίων, ούτε το δημόσιο χρέος μειώθηκε, ούτε το οικονομικό περιβάλλον βελτιώθηκε. Ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης σε επιτροπή της Βουλής υπήρξε ξεκάθαρος: «είναι σαθρή η νομική τεκμηρίωση των Μνημονίων, διότι η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού δεν εξυπηρετεί καμία ευρωπαϊκή ολοκλήρωση»! Εκείνο λοιπόν το οποίο στην πραγματικότητα συνέβη, το επισήμανε με στόμφο ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας εντός της Βουλής: «οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί ακόμη φτωχότεροι».

Επί της ουσίας, την Ελλάδα δεν θα την σώσει καμία Ευρωπαϊκή Ένωση των τραπεζιτών και τοκογλύφων, ούτε το ΔΝΤ της καταστροφής και εξαθλίωσης των Λαών. Καμία Μέρκελ και κανένας Γιούνκερ δεν συνιστούν χαραμάδα έστω ελπίδας για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Αντιθέτως, η μόνη ελπίδα του Λαού μας, είναι να πιστέψει στον ίδιο του τον εαυτό. Ζητούμενο λοιπόν, να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, την ταυτότητά μας την εθνική και να γαντζωθούμε από τον Βράχο της Τιμής και της Αξιοπρέπειας που αποτέλεσε το σημείο αναφοράς των Ελλήνων επί χιλιάδες έτη. Και προπαντός να καλλιεργήσουμε στο Λαό μας, στα εκατομμύρια των ανέργων και στους εργαζόμενους που μοχθούν σκληρά για να ταΐσουν τις οικογένειές τους, πως οι μόνοι που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα, είναι οι ίδιοι οι Έλληνες!

Το σύνθημα ως εκ τούτου, που θα πρέπει να δονεί κάθε γωνιά της αγαπημένης μας Πατρίδος και τις καρδιές ενός υπερήφανου κι ελεύθερου Λαού τα δύσκολα έτη που έρχονται, είναι τούτο: Όχι άλλες κλάψες και υποταγή, Εθνικισμός-Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-brachos-ths-ethnikhs-antistashs#ixzz3cpA1gsod

Exit mobile version