Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζονται οι αυτοκτονίες στην πλέον… αριστερή χούντα του μνημονίου

Συνεχίζονται οι αυτοκτονίες στην πλέον... αριστερή χούντα του μνημονίου

Ο απόηχος της οικονομικής κρίσης και των προσκυνημένων ενορχηστρωτών της άφησε πίσω του πλήρως αποδομημένη την Πατρίδα μας.

Η χώρα μας σήμερα μετρά χαμένες δουλειές, χαμένες αξιοπρέπειες μα περισσότερο απ όλα μετρά χαμένες ζωές.

Άλλες χαροπαλεύουν με νύχια και με δόντια για να επιβιώσουν έχοντας μια κρυφή ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, κι άλλες ανήμπορες και αβοήθητες μπροστά στην πλήρη απανθρωπιά επιλέγουν να σιωπήσουν για πάντα.

Οι δολοφόνοι τους άλλωστε, κάθονται στα πολυτελή γραφεία τους, συσκέπτονται σε πολυτελή εστιατόρια και διαμένουν σε πρωτοκλασάτες βίλες. Την ίδια στιγμή, οι κονδυλοφόροι τους και τα παπαγαλάκια τους μπορούν να πληροφορούν τον υπόλοιπο ελληνικό λαό, τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από βήματος βουλής, ότι όλα πάνε καλά, ότι η ελπίδα έρχεται, ότι λεφτά υπάρχουν.

Και η ελπίδα ήρθε, και λεφτά υπάρχουν. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ

Πληροφορηθήκαμε, από την συνέντευξη που παρέδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς Θ. Γιάνναρος στην διαδικτυακή έκδοση της Corriere della Sera, ότι η Ελλάδα μετρά 10.000 Αυτοκτονίες σε πέντε χρόνια από την χούντα του μνημονίου.

«Είναι μια μεγάλη πόλη, όχι ένα χωριουδάκι. Μια μεγάλη πόλη εξαφανίσθηκε από τον χάρτη», θα τονίσει.

Ο ευτελισμός της ανθρώπινης Ζωής ξεκινά με την απάθεια των ΜΜΕ και των κυβερνώντων και τελειώνει με τις τράπεζες που σαν αρπακτικά ορμούν στο βιός των Ελλήνων θέλοντας να πάρουν τα σπίτια τους. Το φρικιαστικό παράδειγμα που φέρνει ο διοικητής του Ελπίς, είναι πως την ίδια στιγμή που στην Γερμανία ένα σκυλί πεθάνει με άσχημο τρόπο, η είδηση θα προβληθεί στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες, στην Ελλάδα, όμως, δεν έχει γίνει καμία απολύτως αναφορά σε δέκα χιλιάδες άτομα που αυτοκτόνησαν.

Στον ελληνικό λαό έδωσαν μια ελπίδα, ότι με την αριστερά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Κι όμως, αποδεικνύεται καθημερινώς ότι η πολιτική σκοπιμότητα όλων αυτών και η προσωπική καλοπέραση έρχεται πρώτη στην ατζέντα συζητήσεων με τους διεθνής τοκογλύφους.

Η αφαίμαξη του Ελληνικού Έθνους, πνευματικά, σωματικά και υλικά έχει μπει στην τελική ευθεία.

Η Χρυσή Αυγή, πιστή στον λόγο της, προεκλογικά, μετεκλογικά, τότε, τώρα, πάντα διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Για μας τους Χρυσαυγίτες η Χουντα του Μνημονίου δεν τελείωσε με την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά. Η Χούντα του Μνημονίου είναι  εδώ και χρέος όλων μας είναι να την ρίξουμε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizontai-oi-autoktonies-sthn-pleon…-aristerh-chounta-tou-mnhmoniou#ixzz3cux7x35O

Exit mobile version