Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κομοτηνή, Ανατολική Αττική, Αθήνα

T.O. Κομοτηνής: Κατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής μας, την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματός μας. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Τσουμαρέλης Νικόλαος. Προλογίζοντας τον κύριο ομιλητή, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην Ακριτική μας Πόλη και στη συνέχεια με φανερή συγκίνηση ανάγνωσε το μήνυμα του ελεύθερου πολιορκημένου Αρχηγού μας προς όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες.

Κατόπιν το λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής, συναγωνιστής Χρυσομάλλης. Ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στο μήνυμα του Αρχηγού μας και εξήγησε το λόγο για τον οποίο κάθε εβδομάδα, όλες οι Τοπικές ανά την Ελλάδα, θα δέχονται τον χαιρετισμό του Αρχηγού μας. Οι πουλημένες Κυβερνήσεις μπορεί να κατάφεραν να φυλακίσουν την μοναδική Εθνικιστική φωνή αλλά δεν θα μπορέσουν ποτέ να την φιμώσουν. Στη συνέχεια ο συναγωνιστής αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στην πορεία και στις επιτυχίες του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή αυγή εξιστόρησε γεγονότα από περιφερειακά συμβούλια της Κεντρικής Μακεδονίας λόγω της ιδιότητάς τους ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος. Μετέφερε στο ακροατήριο τη σήψη η οποία χαρακτηρίζει τους εκλεγμένους όλων των Κομμάτων που ακόμα και σήμερα στους δύσκολους καιρούς, δεν λειτουργούν ως προστάτες του Ελληνικού λαού, αλλά εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους, συνεχίζουν να πράττουν εις βάρος της Πατρίδας μας. Η Χρυσή Αυγή πιστή στις υποσχέσεις της αγωνίζεται υπέρ της Πατρίδας και υπέρ όλων των Ελλήνων ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν κατηγοριοποιούν τον λαό, ο λαός είναι ένας, μια φυλή, ένα Έθνος. Ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης εξήγησε στους παρευρισκόμενους τους λόγους της καθυστέρησης της περιβόητης δίκης και χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις ανέλυσε τα επακόλουθα της πανηγυρικής αθώωσης. Κλείνοντας την ομιλία του παρότρυνε όλους τους παρευρισκόμενους να αισθάνονται υπερήφανοι που ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια της Χρυσής Αυγής και υπενθύμισε ότι είναι χρέος μας να αφυπνίσουμε τον Ελληνικό λαό ώστε να λάμψει και πάλι στα πέρατα της γης μία Ελλάδα υπερήφανη και απαλλαγμένη από Εθνοπροδότες. Ακολούθησε πολύωρη συζήτηση και αφού ο συναγωνιστής απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων, όλοι σε στάση προσοχής και με το βλέμμα στραμμένο στην Γαλανόλευκη έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Ανατολικής Αττικής, μίλησε ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Γιώργος Μισιάκας με θέμα: “Η Ευτυχία και η Αρετή του Χρυσαυγίτη”. Ο ομιλητής τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει η συνεχής συμμετοχή στο Κίνημα όλων των μελών και η είσοδος νέων από τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου. Χρειάζεται αγώνας, κόπος και προσπάθεια για να μπορεί κάποιος να σταθεί επάξια στα γραφεία, σε δράσεις και σε όλους τους τομείς.  Ο Συναγωνιστής παραδέχθηκε ότι μπορεί να έχουν γίνει και λάθη κατά καιρούς, όμως τόνισε ότι λάθη δεν κάνουν μόνον όσοι είναι αραχτοί στο σπίτι τους και κάνουν κριτική στους άλλους. Αυτό που έχει σημασία στο τέλος κάθε ημέρας να κάνουμε όλοι τον απολογισμό της ημέρας και να αναλογιστούμε τι κάναμε για να προωθήσουμε τις Αρχές και τις Αξίες του Κινήματος και να φανούμε αντάξιοι του Αρχηγού και των Βουλευτών.

Η Χρυσή Αυγή έχει τριπλή ιδιότητα: είναι σχολείο, γιατί διδάσκει Αρχές και Αξίες απαγορευμένες στην σημερινή εποχή, είναι « στρατόπεδο », γιατί εκπαιδεύει πολιτικούς στρατιώτες για την πολιτική απελευθέρωση αυτής της χώρας, είναι κάστρο γιατί προσπαθεί να κρατήσει τις αρχές της αμόλυντες από τον έξω κόσμο της παρακμής της σήψης και της διαφθοράς. Έναν φόβο πρέπει να έχει μόνον ο Χρυσαυγίτης, τον φόβο να φανεί αντάξιος των προγόνων του και αντάξιος του Αρχηγού. Να φανεί αητός και να είναι αλύγιστος, σε αντίθεση με τους πολλούς στον σύγχρονο κόσμο της παρακμής.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστρια Α.Κ. με θέμα: Τα δύο μέτρα και σταθμά του μεταπολιτευτικού συστήματος. Η συναγωνίστρια με κάθε λεπτομέρεια αναφέρθηκε στις παθογένειες της μεταπολίτευσης, όπως το κομματικό κράτος η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος καθώς και στην ασυδοσία και ατιμωρησία όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, και είχαν εμπλακεί σε σκάνδαλα. Αντιθέτως τόνισε ότι το μεταπολιτευτικό κράτος ήταν και είναι ιδιαιτέρως αυστηρό απέναντι στους απλούς πολίτες που μοχθούν καθημερινά για την επιβίωση.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε η βιντεοπροβολή με Θέμα: Η ομιλία του Αρχηγού στην βουλή. Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές. Συνοπτικά, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι οι συμφωνίες που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτή που ετοιμάζεται να υπογράψει η παρούσα κυβέρνηση είναι παράνομες και αντισυνταγματικές, διότι διέπονται από το αγγλικό Δίκαιο και εκχωρούν εθνική κυριαρχία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn218#ixzz3cv56HuEf

Exit mobile version