Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποκρισία: Ο δήμαρχος Λέσβου ζητά αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης από αυτούς που θέλουν να τους δώσουν την ελληνική ιθαγένεια!

Υποκρισία: Ο δήμαρχος Λέσβου ζητά αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης από αυτούς που θέλουν να τους δώσουν την ελληνική ιθαγένεια!

Εδώ και κάποιες ημέρες στη Λέσβο καταφθάνουν επί καθημερινής βάσεως εκατοντάδες λαθρομετανάστες που προέρχονται, κυρίως, από τη Τουρκία και τη Συρία. Το νησί, από τουριστικός προορισμός έχει μετατραπεί σε έναν τεράστιο χώρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών, με τους κατοίκους του να νιώθουν απόγνωση για την εικόνα που παρουσιάζει το λιμάνι και οι παρακείμενοι δρόμοι, οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά καταληφθεί από ορδές «ευπαθών» παράτυπων μεταναστών.

Επάνω στην ανησυχία και τον φόβο των Ελλήνων, όμως, ο δήμαρχος Λέσβου, Γαληνός Σπύρος, σε μια ύστατη προσπάθεια να διατηρήσει ακέραιο το πολιτικό του προφίλ, έσπευσε να αυτοπαρουσιαστεί ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας και εκφραστής των δίκαιων φόβων της, ζητώντας δια επιστολής του την παρέμβαση των κομμάτων του ψευτοανθρωπιστικού τόξου, ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον περιορισμό ενός φαινομένου, που, όταν δεν χτυπούσε την πόρτα του δικού του σπιτιού χαρακτήριζε ως αναγκαίο που συνάδει με την ευρωπαϊκή εικόνα της χώρας και συμπαθές.

Τώρα όμως που ο ίδιος ζει τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής και αυτής του κόμματος στο οποίο ανήκει (όλα τους εκφράζουν την ίδια εθνομηδενιστική αντίληψη), αντιλαμβάνεται πως η περίφημη φιλοξενία των «παράτυπων μεταναστών» μετατρέπεται σταδιακά σε μια βόμβα για την κοινωνική ειρήνη και συνοχή που πολύ σύντομα πρόκειται να εκραγεί.

Η υποκρισία των τοπικών αρχόντων γύρω από το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης φανερώνεται όχι μόνο από το περιεχόμενο της επιστολής που συνέταξε ο δήμαρχος Λέσβου, αλλά από τους παραλήπτες της. Διότι ο κ. Γαληνός κοινοποίησε την επιστολή του προς όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής, είτε επειδή θεωρεί ότι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας δεν είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα είτε επειδή παριστάνει τον δικαστή και θεωρεί πως το τρίτο κόμμα της χώρας είναι μια εγκληματική οργάνωση.

Προφανώς ο κ. Γαληνός δεν διαβάζει εφημερίδες, ούτε και ανοίγει την τηλεόραση του για να ενημερωθεί ότι τα κόμματα στα οποία προσφεύγει για βοήθεια είναι ΟΛΑ όσα ψήφισαν κατά τη συνεδρίαση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής ΥΠΕΡ της απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανάστες! Προφανώς ο ίδιος ποτέ του δεν ενημερώθηκε για την επίσημη γραμμή του κόμματος στο οποίο ανήκει, η οποία ανοίγει την κερκόπορτα για την πολιτιστική και πολιτισμική αλλοίωση του έθνους μας.

Εάν ο ίδιος, λοιπόν, περιμένει από τους ΣΑΝΕΛ να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να πάψει το νησί του να υποδέχεται κι άλλους λαθρομετανάστες, ας γνωρίζει πως το πρόβλημα θα λυθεί πολύ πιο εύκολα απ’ όσο πιστεύει, για τον απλούστατο λόγο του ότι σε λίγο καιρό όλοι οι παράτυποι μετανάστες δεν θα είναι πλέον… μετανάστες, αλλά «Έλληνες», που λιάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί!

Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upokrisia-o-dhmarchos-lesbou-zhta-bohtheia-gia-thn-antimetwpish-ths-lathrom#ixzz3cwExNf51

Exit mobile version