Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευθεία επίθεση της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» στους λαθρολάγνους της Αριστεράς και της ψευτοδημοκρατίας – 2 ΒΙΝΤΕΟ

ourania4361594206_1481135102_nΚατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, η συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου κατήγγειλε τον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό 9.84 που εδώ και 5 χρόνια δεν έχει καλέσει κανέναν εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, παράλληλα στηλίτευσε την υποκρισία της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» που θίχτηκε γιατί κάποιος τους έκλεισε το τηλέφωνο.

Σχετικά με τις ύβρεις που δέχεται η Ελληνική Αυγή, υπενθύμισε στο δημοτικό συμβούλιο, ότι οι συγκεκριμένοι συκοφάντες εμφανίζονται σε φωτογραφίες έξω από την φλεγόμενη τράπεζα της Μαρφίν, όπου έχασαν την ζωή τους τέσσερις συμπατριώτες μας. Για την παραβατικότητα στην πολύπαθη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα ζήτησε από όλες τις παρατάξεις να πάρουν θέση και να μην κάνουν τα στραβά μάτια όταν οργανωμένες ομάδες αριστεριστών κάνουν επιθέσεις και τρομοκρατούν τους κατοίκους περιοχής υπό την ανοχή της Αστυνομίας.

Σχετικά με την ονομασία των οδών είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχει «αγωνιστόμετρο» σχολιάζοντας ότι πρέπει να υπάρχει το όνομα του Νίκου Καζαντζάκη αλλά πρέπει να δοθεί και ο δέοντας σεβασμός στους άνδρες που έπεσαν στην Κορυτσά, υπενθυμίζοντας ότι στην Βόρειο Ήπειρο οι Έλληνες ακόμα υποφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eutheia-epithesh-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-athhna-stous-lathrolagnous-ths#ixzz3cxtqZdbH

Exit mobile version