Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Πόσο πιο χαμηλά πια; Τι άλλο θα μας κάνουν οι υμνητές του Στάλιν, του Βελουχιώτη, οι οραματιστές της σοβιετοποίησης των Ελλήνων και οπαδοί του νεοκαπιταλισμού που διαπραγματεύονται τις ζωές μας με τα κοράκια-τοκογλύφους της νέας τάξης πραγμάτων;

Η απόλυτη πολιτική ένδεια οδηγεί σίγουρα σε ακρότητες αφού δεν υπάρχουν πλέον επιχειρήματα και ξεσκεπάστηκαν στα μάτια του λαού, τα κίνητρα και τα αποτελέσματα της μηδενικής πολιτικής τους.

Ας μην προτρέχουν να αμαυρώσουν πάλι το Εθνικιστικό κίνημα γιατί με αυτά τα τερτίπια διώχνουν και τους τελευταίους Έλληνες που εξαπάτησαν με τα μεγαλόσχημα προεκλογικά λόγια και αποδεικνύεται κάθε λεπτό πως τελικά ήταν άνθρακας ο θησαυρός. Αντί να μεταφέρουν τα εσωτερικά και εξωτερικά τους αδιέξοδα στις πλάτες των Ελλήνων Εθνικιστών ας πάρουν αποφάσεις-λύσεις για τα νησιά μας που έπνιξαν οι λαθρο-μετανάστες, ας βρουν λύση για την διευθέτηση του χρέους που είναι θηλιά στον λαιμό μας, ας λύσουν τα προβλήματα που συσσωρεύονται στην υγεία και ας βρουν δουλειά για τους Έλληνες που λιμοκτονούν.

Με επιθέσεις στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσπαθούν να περάσουν τα νομοσχέδια ντροπής για ιθαγένεια σε ξένους, για ληστρικούς φορολογικούς νόμους και διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος;

Θέλουμε λύσεις για το μέλλον των παιδιών μας, απαιτούμε σεβασμό στα εθνικά μας ιδανικά και πιστεύω και στο Εθνικιστικό κίνημα που εκφράζει πολλές χιλιάδες Ελλήνων.

Αγγελική Γ.-Α.

Λεφτά υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες: Μοιράζει τα χρήματα των Ελλήνων στις ΜΚΟ η συγκυβέρνηση Σανέλ

Ακούω Έλληνες-εφιάλτες – να τολμούν να αποκαλούν νεοναζιστικά μορφώματα τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, επειδή τιμούν τους προγόνους τους και τους αμέτρητους αγώνες που έδωσαν και έπεσαν ηρωικά υπερασπιζόμενοι τα πατρικά μας χώματα, ώστε να ανήκουν σε μας, τα παιδιά τους, τους Έλληνες και όχι σε ξένους κατακτητές-καταπατητές που επιθυμούν να αποκτήσουν την Ελλάδα μας ερχόμενοι είτε με στρατιωτικές δυνάμεις εναντίον μας, είτε ως φουκαράδες ”οικονομικοί ή ένεκα πολέμου πρόσφυγες”.

Είναι θλιβερό φαινόμενο της νεοταξικής εποχής μας, μιας εποχής παγκοσμιοποίησης και ισοπέδωσης λαών και ανθρώπων, όχι απλά να αδιαφορούν οι νεοέλληνες για τον αφελληνισμό της πατρίδας τους και της αναίμακτης κατάκτησής της από πολιτιστικά υπανάπτυκτους αφρικανοασιάτες μουσουλμάνους, αλλά και να έχουν το θράσος να συμπαρατάσσονται υπέρ των εποίκων βάλλοντες κατά των αδελφών τους Ελλήνων, που αγωνιούν για αυτήν την κατάσταση και έχουν το σθένος ν’ αντιστέκονται!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Χρυσή Αυγή: Η Καρδιά της Ελλάδας

Δημοψήφισμα εδώ και τώρα για την ιθαγένεια! Απλό και δημοκρατικό, το ίδιο για όλα τα μείζονα ζητήματα (π.χ. παραμονή ή όχι στην Ε.Ε., το ΝΑΤΟ, επιστροφή στο εθνικό νόμισμα κ.λ.π). Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς είναι ο επίλογος μιας τραγωδίας που ζούμε και αυτό γιατί οι Έλληνες ψηφοφόροι ενώ βλέπουν και βιώνουν το προφανές δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα χειρότερα έπονται και ότι το παρών λεγόμενο δημοκρατικό τόξο (συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ) έχει αποστολή πληρωμένου δολοφόνου για τον ελληνικό πληθυσμό και αποσταθεροποίησης των ευρωπαϊκών λαών. Τελευταία ελπίδα για τον τόπο, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και βεβαίως πάνω απ’ όλα η βουλή του Κυρίου ημών.

Κωνσταντίνος

Τσίπρας: Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε το βάρος του Μνημονίου

Αγαπάτε το τόπο σας και βρίσκετε το μπελά σας! Αυτό ήταν αλλά και είναι ακατανόητο και εντελώς απαράδεκτο και εξωφρενικό να συμβαίνει σε ένα χώρο που κατοικούν Έλληνες. Άρα για να συμβαίνει, απλά δείχνει ότι ο τόπος αυτός δεν κατοικείται όντως από Έλληνες (πούντους!…) αλλά από ελληνόφωνους. Οπουδήποτε αλλού αν εκφράσεις αγάπη για το τόπο σου τιμάσαι εμπράκτως, εκτός από αυτό εδώ το “το κομμάτι γης” που γέμισε ξένες ράτσες. Πάρτε παράδειγμα δίπλα. Ο Ερντογάν για αυτό το λόγο (της αγάπης για το τόπο του) τιμήθηκε ιδιαιτέρως και εμπράκτως από τους συμπατριώτες του και πήρε 58% και εκλέχθηκε πρόεδρος της χώρας του. (Εχθρός μας είναι, και μάλιστα προαιώνιος, αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται). Όταν λοιπόν ένας τόπος εχει 250.000 “φυλές”, θα εχει και 250 χιλιάδες να λέει` και, πάνω από όλα, θα περιέχεται σε αυτά και η υπεράσπιση της προέλευσης των. Ώστε ει δυνατόν να τους εξελληνίζουν εν τάχει και αθρόως άπαντας, και σένα να αποκαλούν ρατσιστή και ξενόφοβο αν αντιδράσεις σε αυτό το κατάφωρο ΑΙΣΧΟΣ! “Αιδώς Αργείοι, είδος άγητοι…”, πριν ειναι αργά να αντιδράσετε…. Οπότε φαντάζει λίγο δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, η επάνοδος στην αρχαία πραγματικότητα, την οποία ευχόμεθα άπαντες ολοψύχως. Για να πάψουν επιτέλους να τρίζουν τα κόκκαλα αρχαίων προγόνων και μεταγενέστερων ελευθερωτών.

Δ.Δ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-14-iouniou-2015#ixzz3cz6RUx9S

Exit mobile version