Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκλογές για… νεκροθάφτη έκανε το Πασόκ

Εκλογές για... νεκροθάφτη έκανε το Πασόκ

Από το πρωί τα πολιτικά ζόμπι συναθροίζονταν σε διάφορες αίθουσες στην Ελλάδα, προκειμένου να εκλέξουν αυτόν που θα οδηγήσει το Πασόκ στον πολιτικό του τάφο. Το πάλαι ποτέ κραταιό Πασόκ από τo 44% του 2009, έχει φτάσει αισίως στο 4,7% του 2015 και η κατρακύλα του φαίνεται να μην έχει τέλος.

Το ΠΑΣΟΚ αιματοκύλησε τον Ελληνικό Λαό και πλέον αλλάζει πρόεδρο, αφού ο Βενιζέλος αποφάσισε να εγκαταλείψει το πλοίο την ώρα της καταβύθισής του. Προσπαθεί να βγάλει εαυτόν από το κάδρο των ευθυνών για τις δεκαετίες της κλεψιάς, της ρεμούλας, της μίζας και της πασοκοκρατίας, είτε ρίχνοντας τις ευθύνες σε πρόσωπα, είτε προσπαθώντας να εξέλθει την… κατάλληλη στιγμή.

Πριν από λίγη ώρα έκλεισαν οι κάλπες, όμως το ποιος θα είναι ο πρόεδρος της επόμενης μέρας δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αφού το μοναδικό που θα μπορέσει να προσφέρει το Πασόκ στον τόπο θα είναι η ποινική διερεύνηση των ευθυνών για το γεγονός ότι ένα κόμμα έγινε συνώνυμο της πολιτικής απατεωνιάς, στις τέσσερις δεκαετίες της μεταπολίτευσης. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekloges-gia…-nekrothafth-kanei-to-pasok#ixzz3d3qTgZTz

Exit mobile version