Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεύμα και όπλα στους Τζιχαντιστές δίνει η Τουρκία με την ανοχή των αμερικανών

Ρεύμα και όπλα στους Τζιχαντιστές δίνει η Τουρκία με την ανοχή των αμερικανών

Προ ημερών η αποκάλυψη του φορτηγού της ΜΙΤ, το οποίο παρείχε όπλα στους τζιχαντιστές, ήταν αρκετό ώστε να καταδειχτεί ο ρόλος της Τουρκίας στο βρώμικο αμερικανοσιωνιστικό σχέδιο, που εξυφαίνεται στην Μέση Ανατολή. Η αντίδραση του καθεστώτος Ερντογάν ήταν η προσπάθεια αποσιώπησης των αποκαλύψεων και ενδεικτικό της ενοχής τους ήταν ότι δεν προέβησαν καν σε μία διάψευση της είδησης. Τώρα έχουμε μία νέα αποκάλυψη, αφού όπως καταγγέλλει η τουρκική εφημερίδα, η Τουρκία παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα στους μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Όλα αυτά, βεβαίως, γίνονται εις γνώση των αμερικανών, οι οποίοι δεν έχουν εκδηλώσει καμία βούληση αντιμετώπισης των τζιχαντιστών. Είναι φανερό ότι βγάζουν μόνο λίγες ανακοινώσεις για «ξεκάρφωμα», ενώ την ίδια στιγμή οι τζιχαντιστές κάνουν για αυτούς μακροπρόθεσμη εργασία, χτυπώντας την Συρία και αντισιωνιστικές οργανώσεις της περιοχής.

Με γνώμονα το μέγεθος της φρίκης και των εγκλημάτων των τζιχαντιστών καθίσταται εξοργιστική η αδράνεια των διεθνών οργανισμών, που σε άλλες περιπτώσεις είναι λαλίστατοι. Ακόμα και ο ΟΗΕ που έστειλε ολόκληρο εκπρόσωπο προκειμένου να χαιρετήσει την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, σιωπά ενώπιον της καταστροφής πολιτισμικών μνημείων, των μαζικών αποκεφαλισμών και φρικαλεοτήτων, στις οποίες προβαίνει το Ισλαμικό Χαλιφάτο. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/reuma-kai-opla-stous-tzichantistes-dinei-h-tourkia-me-thn-anochh-twn-amerik#ixzz3d7DUOQV3

Exit mobile version