Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Δυστυχώς η κυβέρνηση αδιαφορεί για την υγεία μας στην πρωτεύουσα, αφού προτιμάει να σπαταλάει τα χρήματά μας για άγνωστους σκοπούς. Μια ολόκληρη εβδομάδα μας έπνιξε το τοξικό νέφος από την πυρκαγιά που δεν σβηνόταν και δεν ντρέπονται να μας λένε ότι θα καίει μέρες…..αλλά…μπορούμε να κοιμόμαστε πλέον ήσυχοι! Επαναλειτουργεί η ΕΡΤ, “τα συντρόφια” βολεύτηκαν, εμείς θα τους πληρώνουμε για να μας παρουσιάζουν τα καλά της κυβέρνησης και φυσικά….”η Δημοκρατία νίκησε”!

Να φύγουμε από τη χώρα; που να πάμε; Mετανάστες; εδώ πλέον δεν έχουμε μέλλον αλλά και η μετανάστευση δεν είναι πλέον εύκολη. Που να πάμε αφού στην πατρίδα μας είμαστε ξένοι; Πιο πολλά δικαιώματα έχουν οι λαθρομετανάστες πλέον και φυσικά προκρίνονται και στις δουλειές. Και φυσικά αφού ζούμε στην ”δημοκρατική Ελλάδα” αν τολμήσουμε να διαμαρτυρηθούμε είμαστε ρατσιστές και ακραίοι! Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας, να αποδέχονται την διαφορετικότητα, να μην έχουν πρόβλημα με τις “υπερήφανες” παρελάσεις των ανώμαλων, να αποδεχθούν τα σύμφωνα συμβίωσης ομοφύλων! να μάθουν να ζουν φτωχικά γιατί “πρέπει πάση θυσία” να μείνουμε στο ευρώ!

Πως σε κατάντησαν πατρίδα; Είμαστε εμείς απόγονοι ηρώων; Είμαστε οι απόγονοι των Ελλήνων που γέννησαν την επιστήμη, την δημοκρατία, την φιλοσοφία και έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο; Με ποιο δικαίωμα μας ευτελίζουν εκεί στην κεντρική Ευρώπη; Ξεχάσαμε το “πας μη Έλλην βάρβαρος” και προσκυνάμε τους ξένους, βάρβαρους τοκογλύφους;

Πόσο πιο χαμηλά πρέπει να φθάσουμε για να καταλάβουμε πως ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα; Πόσο πρέπει να πληρώσουμε τις επιλογές των ανίκανων πολιτικών μας;

Ας κάνουμε αυτοκριτική και ας διαλέξουμε πως θα πορευτούμε: Σαν σκλάβοι ή σαν ελεύθεροι πολιορκημένοι θα κάνουμε την έξοδό μας;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να αλλάξει την ρότα της καταστροφικής πορείας της πατρίδας μας. Είναι χρέος μας να συνταχθούμε όλοι όσοι απομείναμε απροσκύνητοι και να αντισταθούμε μέχρις εσχάτων. Να μην παραδοθούμε και παραδώσουμε την πατρίδα, τα ιερά και όσια των προγόνων μας βορά στα νύχια των ανθελλήνων που ξεπουλάνε και πολεμάνε ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αγγελική Γ.-Α

Εγκληματική οργάνωση ΝΔ: Διασπάθιση δημοσίου χρήματος στις Ελληνικές Αλυκές – «Αλμυρός» ο λογαριασμός για τους Έλληνες

Το “δανείζειν” αποτελεί τεκμήριο(στο Ε1)….το “δανείζεσθαι”….από πού κι ως πού κα Βαλαμβάνη;

Βάζουν….τους εφοριακούς να χάνουν “ωφέλιμο χρόνο από το βασικό έργο τους που είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής”….και τα φορολογικά δικαστήρια να ασχολούνται με υποθέσεις που δεν έχουν ουσία….τους δε “φορο-λογιστές” να “οικονομάνε” (κάποιοι -ενίοτε- και χωρίς αποδείξεις).

Έτσι οι ΔΟΥ ασχολούνταν και θα ασχολούνται -ως μη όφειλαν- με κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ανύπαρκτα θέματα….όπως εν προκειμένω με την αγορά μετοχών με margin, δηλαδή με δάνειο(πίστωση) “επ’ ενεχύρω” των μετοχών του χαρτοφυλακίου!

Μιλάμε για χιλιάδες μικρομετόχους….το λεγόμενο retail, που θα τους κουβαλάνε το κατακαλόκαιρο ν’ αποδείξουν ότι δεν είναι “ελέφαντες”!

Οι συντάκτες, αυτών των φορολογικών διατάξεων -και πολλών άλλων όμοιων, σχετικών ή άσχετων, όπως αυτές που διορθώνονται τώρα -κατόπιν εορτής- με το “μίνι φορολογικό”-….είναι ρε ντίπ για ντίπ “χαϊβάνια ή άβγαλτοι ή βαλτοί” οι άνθρωποι….χειρότεροι και από τους προηγούμενους.

Να γιατί δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθούν οι “φορατζήδες” με τις μεγάλες και σοβαρές υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Το “φρέσκο” κόλπο του New Finance Minister Yani Varoufaki….είναι παλιό και η κοινωνία το έχει αντιληφθεί πλήρως!

Σαν τους προκατόχους του…. Γ. Παπακωνσταντίνου και Ε. Βενιζέλο, θα τον “παλαμο-δεικνύουν” κι’ αυτόν οι Έλληνες πολίτες -αν συνεχίσει- έτσι που πολιτεύεται….

Δυστυχώς φρόντισαν κάποιοι και τοποθέτησαν ή διατηρούν, άσχετους στο ΥΠ.ΟΙΚ. όπως η κα Βαλαμβάνη ή η κα Σαβαϊδου….”αόρατο” κατάλοιπο της ΣαμαροΒενιζελο-κυβέρνησης!

Γ.Δ.

Ούτε Βενιζέλος, Ούτε Σαμαράς, ήρθε το Μνημόνιο της αριστεράς: Υψηλός ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ και δόσεις «εις το διηνεκές»

Η ώρα πλησιάζει…Η ώρα που θα κληθούμε άπαντες να πάρουμε θέση στο δράμα της χώρας…Ένας – ένας οι λεγάμενοι θεσμοί αφήνουν ακάλυπτη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει τόσο υλικά όσο και πνευματικά και ψυχικά να είμαστε έτοιμοι για όλα…Οι τοκογλύφοι δανειστές ζητούν πλέον τις σάρκες της χώρας…Το είπανε άλλωστε στο παρελθόν τρία εκατοστάρικα μισθός και ένα εκατοστάρικο σύνταξη…Και όλα αυτά για να πάρουν τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές όπως κάνανε παλαιά στις αποικίες….Εύχομαι να ξαναβρούμε όλοι τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό μας και να δώσουμε στους οικονομικούς μας κατακτητές για μια ακόμα φορά την απάντηση μας…Δεν υποχωρούμε προ ουδενός!Ξεκινάμε!

Κωνσταντίνα

Η Φωτογραφία της Ημέρας – Όλοι οι “κακόμοιροι” και οι “κατατρεγμένοι” σε μία “selfie”

Λευτέρης από Γιάννενα. Είμαι ψηφοφόρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. παρόλα αυτά ήλπιζα όπως πιστεύω και όλοι οι Έλληνες με την αλλαγή κυβέρνησης ότι θα γίνει έστω μια μικρή αλλαγή. Έστω να πάνε τα πράγματα ελάχιστα προς το καλύτερο. Για άλλη μια φορά προδομένοι βγήκαμε. Πόσα ακόμα θα τραβήξει αυτή η πατρίδα; πόσα να ανεχτούμε; Όλες οι ελπίδες μας είναι βασισμένες πλέον στο εθνικιστικό κίνημα. Δώστε τον αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα. Η χώρα μας δεν αποτελείτε μόνο από νεοέλληνες του καναπέ αλλά και από Έλληνες που καίγεται η ψυχή τους όταν βλέπουν την Ελλάδα να γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια του κάθε τυχαίου πολιτικάντη και τοκογλύφου. Αυτός είναι ο λόγος που θα είμαστε μαζί σας στη πρώτη γραμμή. Μη λυγίζετε από καμία δίωξη και να είστε περήφανοι για τον αγώνα σας όπως είμαστε και εμείς.

Λευτέρης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-15-iouniou-2015#ixzz3d7E6QiYJ

Exit mobile version