Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δράμα, Κόρινθος, Χίος

Το Σάββατο 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ακόμη μια επιτυχημένη δράση της Τ.Ο. Καβάλας στα παραλιακά τουριστικά χωριά της Νέας Ηρακλίτσας, της Νέας Περάμου καθώς και στο αγροκτηνοτροφικό χωριό των Ελευθερών με τελικό σταθμό την κωμόπολη της Ελευθερούπολης. Οι θαμώνες των καφετεριών και των άλλων παραλιακών καταστημάτων υποδέχτηκαν θερμά το κλιμάκιο της τοπικής δίνοντας τους συγχαρητήρια για τον άνισο αγώνα που διεξάγουν εναντίον ενός ολόκληρου συστήματος και τους παρότρυναν να συνεχίσουν ακόμα πιο δυνατά εναντίον της προδοτικής αριστεράς που μας κυβερνά.

Τα παράπονα από του συμπολίτες μας ήταν πολλά και ιδιαίτερα αυτά των ιδιοκτητών καταστημάτων διότι τα τελευταία 5 χρόνια των μνημονίων έχουν υποβιβάσει το επίπεδο ζωής τόσο πολύ που είναι αδύνατον πλέον για τις τουριστικές επιχειρήσεις να λειτουργήσουν. Επίσης αναφέρθηκαν στην πληθώρα των αλλοδαπών που κατακλύζει ειδικά τους θερινούς μήνες τα χωριά τους προσφέροντας αμφιβόλου αξίας παράνομα προϊόντα και υπηρεσίες. Όλοι οι παριστάμενοι ζητούσαν παραπάνω φύλλα της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής για να δώσουν σε φίλους και γνωστούς με αποτέλεσμα τα φύλλα να εξαντληθούν μέχρι και το τελευταίο ενώ παράλληλα ενθάρρυναν τους συναγωνιστές λέγοντας τους να πηγαίνουν πάντα μόνο μπροστά.

Παρόλο που πολλά από τα χτυπήματα που δεχόμαστε από το σύστημα είναι κάτω από την μέση και το μοναδικό σίγουρο είναι ότι είναι ύπουλα, αήθη αλλά και δολοφονικά, η Χρυσή Αυγή στο νομό Καβάλας αλλά και το Κίνημα με μπροστάρη τον Αρχηγό μας θα συνεχίζει να μάχεται για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα. Πρέπει να το καταλάβουνε ότι δεν μας λυγίζουν ούτε οι φυλακές, ούτε οι σφαίρες. Είμαστε ταγμένοι σε αυτόν τον αγώνα μέχρι τελικής Νίκης.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουνίου 2015, η προσφορά αλληλεγγύης από την Τ.Ο. Δράμας σε Ιερό ναό της πόλης. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, μετέβη σε Ιερό ναό της πόλης και πρόσφερε ενδύματα για όλες τις ηλικίες, παιχνίδια για παιδιά και ένα ορθοπεδικό εξάρτημα για ηλικιωμένους. Οι συναγωνιστές τόνισαν το έργο του Κινήματος που γίνεται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο προεκλογικά για Έλληνες δοκιμαζόμενους από την κρίση πολίτες. Οι επίτροποι του ναού παρέλαβαν την προσφορά αλληλεγγύης και ευχαρίστησαν τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που, παρόλο την πολιτική της δίωξη, υψώνει το ανάστημά της και στέκεται δίπλα στον Έλληνα που αδυνατεί να αντεπεξέλθει πλέον στις βασικές ανάγκες επιβίωσής του.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Κορίνθου παραβρέθηκαν για την κατάθεση στεφάνου που έλαβε χώρα στη Στιμάγκα Κορινθίας, για την επέτειο της σφαγής Πατριωτών και πολιτών από το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ. Για μια ακόμη φορά η παρουσία της Χρυσής Αυγής προκάλεσε αίσθηση και χαρά στους παρευρισκόμενους. Στο τέλος του μνημόσυνου πολλοί από τους παρευρισκόμενους συζήτησαν με τα μέλη της Τ.Ο. Κορίνθου για τα προβλήματα που ταλανίζουν τη περιοχή.

Την Παρασκευή το απόγευμα στα γραφεία της Τ.Ο. Χίου οι παρευρισκόμενοι συναγωνιστές και υποστηρικτές του Κινήματος, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τη συναγωνίστρια Μαριάννα Μπύρτα με θέμα τον τρόπο ζωής του Εθνικιστή. Η συναγωνίστρια Μπύρτα ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο εθνικιστής οφείλει να τιμά την Ελληνική του καταγωγή, και να διάγει τον βίο του με τρόπο που αρμόζει σε έναν Έλληνα που θέλει να αποτελεί υπόδειγμα της φυλής, και όχι απλώς ένα ακόμα δείγμα της θλιβερής σύγχρονης πραγματικότητας.

Ομοίως δεν αρκεί να περάσει κάποιος την πόρτα των γραφείων μας για να γίνει Εθνικιστής και Χρυσαυγίτης.  Δεν αρκεί να φοράει μια μπλούζα με το έμβλημά μας, εάν το έμβλημα αυτό δεν το τιμήσει με την στάση της ζωής του. Πρέπει καθημερινά να υποστηρίζει τις ιδέες μας ενεργά σε κάθε έκφανση της ζωής του και σε κάθε επιλογή. Τέλος ανέγνωσε μήνυμα του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου προς όλα τα μέλη των τοπικών, τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn220#ixzz3d7FTwbV4

Exit mobile version