Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στη Λέσβο οι ολετήρες του τόπου διαβουλεύονται μόνοι τους για τους λαθρομετανάστες

Στη Λέσβο οι ολετήρες του τόπου διαβουλεύονται μόνοι τους για τους λαθρομετανάστες

Οι τοπικοί «άρχοντες», με πρωτοστάτες κυβέρνηση και δήμαρχο παρέδωσαν μαθήματα «δημοκρατίας» αποκλείοντας από τη σύσκεψη των τοπικών φορέων για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών την Χρυσή Αυγή, δηλαδή την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μοναδικό στήριγμα του Έλληνα, φροντίζοντας ως συνήθως να μην ερωτηθούν οι πολίτες, αλλά να ληφθούν οι αποφάσεις από αυτούς που δημιουργούν το πρόβλημα.

Από πρώτο χέρι βιώνουμε την αγωνία των κατοίκων και επιχειρηματιών της Μυτιλήνης που βλέπουν το νησί μας μέρα με τη μέρα να βουλιάζει από παράνομους μετανάστες και άδειο από τουρισμό, λόγω ακυρώσεων κρατήσεων και πτήσεων, ελέω της καταστάσεως.

Οι περισπούδαστες λύσεις που βρέθηκαν; Τραπεζώματα στου χώρους άφιξης των λαθρομεταναστών, ελευθερία να τριγυρνούν ελεύθερα χωρίς τον παραμικρό υγειονομικό έλεγχο, κέντρα φιλοξενίας και μόλις εντοπιστεί δυσφορία από τους πολίτες, άμεση επιβίβαση στο καράβι καράβι για Αθήνα.

Οι θέσεις του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αύγη παραμένουν πάγιες και αμετακίνητες στο θέμα της λαθρομετανάστευσης:

– Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.

– Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.

– Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

– Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας.

Λαϊκός σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο Λέσβου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sth-lesbo-oi-olethres-tou-topou-diabouleuontai-monoi-tous-gia-tous-lathrome#ixzz3d7H4d9ww

Exit mobile version