Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Πόσα ακόμη να σηκώσουμε; Μας γονάτισαν πέντε χρόνια οι προηγούμενοι, οι τωρινοί τι άλλο θέλουν εκτός από το να ξαναμπούμε στην σκλαβιά των δυτικών που χρόνια μελετούσαν την χρόνια υποδούλωση της Ελλάδας;

Το αίμα μας όμως, μας ορμηνεύει να αντισταθούμε, έχουμε χρέος κι όποιος το απαρνιέται προδίδει την φυλή του, την καταγωγή του, την Θρησκεία του, τα ιδανικά του.

Θέλουν να περικόψουν τις αμυντικές δαπάνες, να μας αφοπλίσουν και βάζουν διλήμματα: Διαλέξτε: Τις συντάξεις να σας κόψουμε, να σας αυξήσουμε το ρεύμα ή να σας αφοπλίσουμε;

Ας μην γελιόμαστε. Όποιος θέλει την ρήξη δεν μπαίνει σε διαπραγματεύσεις. Έντιμος συμβιβασμός δεν υπάρχει. Μετράνε τις δυνάμεις τους και τεστ κάνουν εσωτερικό για να δουν τις αντιδράσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι συμφωνία αιματηρή με αντάλλαγμα την εξουσία. Είναι γλυκιά η εξουσία και σίγουρα τώρα που αγκιστρώθηκαν δεν θέλει κανείς να την αφήσει. Αλίμονο στον ελληνικό λαό που θα πληρώσει πάλι με θυσίες την παραμονή στο ευρώ και την Ευρωζώνη των βορείων και νοτίων.

Μην πιστεύετε πως τελικά θα πούνε το ηρωικό όχι και δεν θα έχουμε νέο μνημόνιο. Ήδη δειλά – δειλά έχουν αφήσει να διαρρεύσουν τα πρώτα σκληρά μέτρα και σύντομα πριν κλείσει η βουλή και πάνε στις πισίνες και τις κοσμικές παραλίες για τα μπάνια και τα κοκτέηλ τους, θα μας έχουν δέσει για τα επόμενα χρόνια στο άρμα της Ευρώπης των τοκογλύφων που μισούν καθετί ελληνικό και ορθόδοξο χριστιανικό.

Όμως….όσο υπάρχει ακόμη και ένας Έλληνας, ένας Πιστός Χριστιανός, να είναι σίγουροι πως θα αλλάξουν τα σχέδια των ανθελλήνων που έχουν επεξεργαστεί στις σκοτεινές στοές. Γιατί τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός και δεν θα αφήσει την Ελλάδα βορρά στα χέρια των αντίχριστων που θέλουν να μας σκλαβώσουν οικονομικά και εδαφικά για άλλη μία φορά. Όσο υπάρχει ακόμη και ένας Χρυσαυγίτης, να είναι σίγουροι πως τα σχέδιά τους θα καταρρεύσουν.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιγαντώνεται, καθημερινά ακούω γύρω μου όλο και περισσότερους Έλληνες να ενστερνίζονται τις Θέσεις μας. Όμως ….ακόμη και αν μείνουμε μερικές χιλιάδες, έχουμε τον ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ, απροσκύνητο και δυνατό να μας οδηγήσει στη ΝΙΚΗ, έχουμε τους φυλακισμένους και σε κατ οίκον περιορισμό βουλευτές μας να μας εμψυχώνουν με την θαρραλέα στάση τους και στήριξή τους, μέσα από τα κελιά της τιμής, έχουμε φάρους άσβεστους, τα εκτελεσθέντα αδέλφια μας που οδηγούν τα βήματά μας, στους αγώνες για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Οι άλλοι τι έχουν;

Αγγελική Γ.-Α.

Χρήστος Παππάς: Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νέο Μνημόνιο

Η Χρυσή Αυγή είχε πει από την αρχή ότι η ιδέα Αβραμόπουλοu δεν θα λειτουργήσει.

Ο κ Αβραμόπουλος ο οποίος είναι Επίτροπος της ΕΕ για τη μετανάστευση ζήτησε για ένα σύστημα ποσοστώσεων μεταξύ όλων των κρατών μελών της ΕΕ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέβαλε πρόταση για να βρούvε έναν πιο δίκαιο τρόπο για να δεχθoύv και να διανείμει αιτούντων άσυλο στην ΕΕ. Αλλά είναι στο χέρι των κρατών μελών να αποφασίζουν, και πολλοί δεν αποδέχονται την προτεινόμενη κατανομή των μεταναστών. Οι χώρες αυτές είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ισπανία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Σλοβακία και η Ουγγαρία.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας του Nils Muizkiens ο οποίος είναι Λετονός, η χώρα του η Λετονία είναι ενάντια στο σύστημα των ποσοστώσεων. Ο Muiznieks έχει επικρίνει στο παρελθόν την Ελλάδα για την έλλειψη ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο Muizkiens είναι επίσης ένας Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Λετονία είναι υποκριτής.

Η ΕΕ έχει δείξει για άλλη μια φορά την υποκρισία του από διαλέξεις σχετικά με το δικαίωμα ασύλου στην Ελλάδα και όμως οι παραπάνω χώρες δεν θέλουν τους μετανάστες. Αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε η ΕΕ θα πρέπει να αναλάβει δράση εναντίον της Τουρκίας και να τους στείλει πίσω στην Τουρκία.

Γ Γ

Σακελλαρίδης: Εμείς μιλάμε μόνο με τους πολιτικάντηδες – Σε όποιον δεν αρέσει, υπάρχει η Χρυσή Αυγή!

ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΣΑ ΚΑΙ Κ.Κ.Ε. ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ. Α.

Την Παρασκευή (12-6-2015 ) κατά την συζήτηση για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας στην κοινοβουλευτική επιτροπή , η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασιλική Κατριβάνου εξύβρισε , το τρίτο κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου, αποκαλώντας το «Νεοναζί» . Προφανώς, η κ. Κατριβάβου δεν πιστεύει και δεν ευαγγελίζεται τα ουσιώδη στοιχεία της Δημοκρατίας, την ισότητα, την ισονομία, την ισοπολιτεία, την ισηγορία . Η κ. Κατριβάνου καθύβρισε μισό εκατομμύριο Ελλήνων ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής. Πιστεύω ότι αν η κ. Κατριβάνου είναι σήμερα μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου και το κόμμα της είναι κυβέρνηση, το οφείλει στην κακοδιοίκηση των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων και, κυρίως , στη δικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, η οποία, διαπιστώνοντας ότι οι ψηφοφόροι των κομμάτων της συγκυβέρνησης, , φυλλορροούν προς άλλα κόμματα και , κυρίως, της Ν.Δ. προς τη Χρυσή Αυγή., αποφάσισε την απηνή δίωξή, σύλληψη, και προφυλάκιση, με show, τον αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με σκοπό να τρομοκρατήσει τους Έλληνες ψηφοφόρους , με την αβάσιμη και ατεκμηρίωτη κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» με την σύμπραξη κάποιων επίορκων δικαστών, παρά το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες και Ξένοι έγκριτοι συνταγματολόγοι και διακεκριμένοι επιστήμονες δήλωναν ότι το πόρισμα του Εισαγγελέα ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ στερείται στοιχειώδους τεκμηρίωσης. Η δικομματική κυβέρνηση παρέκκλινε από τις αρχές τις δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού. Με την προτροπή και τη συναίνεση της δικομματικής κυβέρνησης το τρίτο κόμμα στερήθηκε την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης του. Η κυβέρνηση, συνεπικουρούμενη από τα εκμαυλισμένα ΜΜΕ και τα αριστερά κόμματα, συκοφαντεί , λοιδορεί , δημαγωγεί κατά της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή δεν βαρύνεται με οικονομικά σκάνδαλα, μίζες και σφετερισμό δημοσίου χρήματος ή με επαχθή και απεχθή μνημόνια, υποθηκεύοντας το μέλλον των επιγόνων μας, ψηφίζοντας νόμους σε ένα ΑΡΘΡΟ. Τα γνωστά σε όλους μας «Ναι σε Όλα», υπογραφόμενα από τον κ. Παπούλια με κλειστά μάτια. Κάποια άλλα κόμματα διέπραξαν κακουργήματα σε βάρος της Πατρίδος τους, δεν πρέπει, όμως, να αναμοχλεύουμε πολιτικά πάθη του παρελθόντος .

Κύριε Πρωθυπουργέ, νομίζω ότι συμπεριφορές, συκοφαντιών και ύβρεων, όπως της κ. Κατριβάνου, μειώνουν την δημοτικότητα της κυβέρνησης, συρρικνώνουν το κόμμα και ελαττώνουν την μακροβιότητα της κυβέρνησής σας. Ο Λαός κρίνει τις κυβερνήσεις από τη Χριστή διοίκηση και το ενδιαφέρον της για την προαγωγή του Δημοσίου συμφέροντος.

Γεώργιος Κ. Λαμία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-16-iouniou-2015#ixzz3dCTRwrvY

Exit mobile version