Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Σύρος, Πύργος, Αλεξανδρούπολη

Σείστηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών  το απόγευμα του Σαββάτου από την προσέλευση φίλων και μελών του Κινήματος. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη  που παραχώρησε Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος στον συναγωνιστή Ηλία Λέντζο.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής . Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής απάντησε μεταξύ άλλων και στις κατηγορίες περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και έκανε λόγο για κατασκευασμένα κατηγορητήρια του ένοχου πολιτικού κατεστημένου εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Με το πέρας της συνέντευξης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Μιχάλη Παπαδημητρίου με θέμα Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. Ξεκινώντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Παπαδημητρίου, τόνισε ότι οι κατέχοντες την εξουσία με αιχμή του δόρατος τα Μ.Μ.Ε. διαμορφώνουν τις μάζες, κρατώντας στο σκοτάδι πτυχές τις πραγματικότητας. “Κάνε το ψέμα μεγάλο- πολύ μεγάλο – κάντο απλό και λέγε το κάθε μέρα. στο τέλος θα το πιστέψουν. Έτσι κάνουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα επιχαίροντας για την πολιτική δίωξη του τρίτου κόμματος.” Στην συνέχεια τόνισε ότι πάνω στην βάση της κοινής Ευρωπαϊκής καταγωγής και της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς, μπορεί να δημιουργηθεί ένα μέτωπο αντίστασης στην Παγκοσμιοποίηση.

Για να υπερασπιστούμε τα Έθνη μας, πρώτα πρέπει να υπερασπιστούμε την φυλή μας. Όσοι λοιπόν έχουν ακόμα αυτιά και μάτια ανοιχτά, όσοι ενδιαφέρονται για την αλήθεια, όσοι έχουν ακόμα ελεύθερο φρόνιμα, όσοι ζωντανοί που θα έλεγε και ο Ιών Δραγούμης, θα πρέπει να δράσουν με το “ΚΑΙΡΟΝ ΠΡΟΣΜΕΝΕ” , σε συνδυασμό με το “ΣΥΜΦΕΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ”. Για εμάς τους Χρυσαυγίτες δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν υπάρχει επιστροφή. Και σε όποιον μας θέλει υποτακτικούς, δούλους ή φοβισμένους , απαντάμε: ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων από συναγωνιστές της Σύρου στο κάλεσμα που έκανε προς όλο τον Συριανό λαό το σωματείο εργαζόμενων ναυπηγείου Νεώριο Σύρου για είδη πρώτης ανάγκης. Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον ‘Έλληνα εργάτη, έτσι λοιπόν πραγματοποίησε διανομή τροφίμων συναγωνιστές του νησιού στο ναυπηγείο Νεώριο Σύρου με παρουσία του περιφερειακού συμβούλου Νοτίου Αιγαίου Στράτου Μαύρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συναγωνιστές είχαν θερμή υποδοχή από τα μέλη του σωματείου εργαζομένων του ναυπηγείου αλλά και τους εργαζόμενους τους οποίους συνομίλησαν μαζί τους.

Ενημερωτική δράση το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποίησαν Συναγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, σε κεντρικές οδούς και στην λαϊκή αγορά στην πόλη του Πύργου. Έγινε διανομή φυλλαδίων και εφημερίδων, ενημερώνοντας τους περαστικούς για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Ενάντια στις πολιτικές διώξεις, ενάντια στις φυλακίσεις, ενάντια στην τρομοκρατία ενός αντεθνικού καθεστώτος, σε αυτή την ενημερωτική δράση είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους πολίτες και να αφουγκραστούμε τα προβλήματα τους που είναι αυτά που μετατρέπουν την ζωή του Έλληνα σε καθημερινή κόλαση.

Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, συνειδητοποιώντας τα αδιέξοδα και τις αδυναμίες του βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Γνωρίζουν ότι μόλις αποκαλυφθεί η μεγάλη απάτη, ο κόσμος θα στραφεί μαζικά προς το μόνο γνήσιο Λαϊκό Κίνημα. Ο αποκλεισμός που έχει επιβληθεί στη Χρυσή Αυγή, από όλα τα καθεστωτικά μέσα, στοχεύει στη φίμωση και τη διαστρέβλωσή των θέσεων μας. Η απάντηση μας δίνεται στο δρόμο, εκεί που χτυπάει η καρδιά του ελληνικού λαού, σε άμεση επαφή με τους πολίτες και ενημέρωση σε προσωπικό επίπεδο, αυτό που κανένας μνημονιακός πολιτικάντης δεν τολμάει να κάνει.

Την πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης. Οι συναγωνιστές από την Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης παρουσία του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Κιτσόπουλου Χρήστου και των μελών της Ν.Ε. Έβρου Καραβέλα Συμεών και Παπαδόπουλου Αθανάσιου επισκέφθηκαν τα χωριά Αμπελάκια, Νεοχώρι και Πύργο καταλήγοντας στο τέλος της περιοδείας στην πόλη της Ορεστιάδας. Η παρουσία των συναγωνιστών έφερε ένα κλίμα ελπίδας στον λαό της υπαίθρου που νιώθει παρατημένος μιας και όλες οι άλλες πολιτικές παρατάξεις τον θυμούνται μόνο όταν έρχονται εκλογές. Αντίθετα η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα λέγοντας αλήθειες μένοντας πιστή σε όσα έχει πει, απέναντι όμως, στους προδότες πολιτικούς που συνεχίζουν τα ψέματα κοροϊδεύοντας των Ελληνικό λαό προσπαθώντας να φέρουν νέα μνημόνια που τα καλύπτουν με διαφορετικά ονόματα.

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης είχε την ευκαιρία να καταγράψει πολλά από τα τοπικά προβλήματα με σκοπό το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να τα αναδείξει τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο όπου είναι και εκλεγμένο μέλος όσο και στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Η Χρυσή Αυγή δίνει βάρος στο μέλλον και στις νέες γενιές που έρχονται. Τα χωριά μας πρέπει να στηριχθούν από το Ελληνικό κράτος και να συνεχίσουν οι νέοι να ζουν και να εργάζονται σε αυτά απασχολούμενοι στον πρωτογενή τομέα. Στα καφενεία και στα μαγαζιών όπου πέρασαν αγκάλιασαν και χαιρέτισαν τα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια δίνοντας τους κουράγιο για να συνεχίσουν το δίκαιο και καθαρό αγώνα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή διαθέτει μια ιδεολογία και θέσεις που είναι αληθινές και μπορούν να ξανακάνουν την πατρίδα μας μια ελεύθερη και δυνατή χώρα φτάνει να το πιστέψουμε και να αποφασίσουμε να αγωνιστούμε πραγματικά, διαθέτει μια ηγεσία αποφασισμένη να τραβήξει τον δρόμο της σε πείσμα όλων των δυσκολιών! Το εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής θα παραμείνει δίπλα στον Έλληνα πολίτη πιστό στις αρχές και στις θέσεις του μέχρι να λάμψη η αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn221#ixzz3dCUK2etV

Exit mobile version