Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο σιωνιστικός γερμανικός τύπος επιτίθεται στον Ελληνικό Λαό

Με ένα κατάπτυστο άρθρο στην «Die Welt», οι φίλοι του Αντώνη Σαμαρά στην Γερμανία αμφισβητούν την ελληνικότητά μας, στηριζόμενοι στην ανθελληνική, ανιστόρητη και αντεπιστημονική θεωρία του Φαλμεράυερ η οποία σημειωτέον, γνωρίζει ιδιαίτερη απήχηση στους κόλπους της διεθνιστικής Αριστεράς.

Τον Φαλμεράυερ λοιπόν, θυμήθηκαν οι «νεοδημοκράτες» της Γερμανίας, σε άρθρο που φιλοξενήθηκε στην συντηρητική Die Welt. Οι -όλως τυχαίως- πάντοτε φιλοσιωνιστές χριστιανοδημοκράτες της συγκεκριμένης φυλλάδας, έσταξαν χολή κατά των Ελλήνων, αφού σε άρθρο της υποστήριξε πως οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους, αλλά αντιθέτως είναι «μια φυλή με σλαβικά, αλβανικά και τουρκικά γονίδια». Ο ανιστόρητος και κωμικός αρθρογράφος συμπεραίνει εξ αυτού ότι κακώς οι Μεγάλες Δυνάμεις βοήθησαν τους Έλληνες κατά την Επανάσταση εναντίον των Οθωμανών τον 19ο αιώνα και αντίστοιχα κακώς σήμερα η Ε.Ε. προσπαθεί να διατηρήσει στους κόλπους της την Ελλάδα.

«Οι τρεις δυνάμεις έπραξαν ενάντια στα πιστεύω τους, επηρεασμένες από καθαρό ρομαντισμό επειδή οι Ευρωπαίοι με την κλασική μόρφωση δεν ήθελαν οι απόγονοι του Ομήρου, του Σωκράτη και του Περικλή να συνεχίσουν να ζουν υπό τον Τουρκικό ζυγό», αναφέρει ο αρθρογράφος, προσθέτοντας πως «η ιδέα ότι οι Έλληνες της σύγχρονης εποχής ήταν απόγονοι του Περικλή και του Σωκράτη και όχι μια φυλή με σλαβικά, βυζαντινά και αλβανικά γονίδια, που δημιουργήθηκε υπό την τουρκική κυριαρχία, ήταν διαδεδομένη μεταξύ των μορφωμένων Ευρωπαίων. Όμως, ούτε οι αρχιτέκτονες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπόρεσαν να ξεπεράσουν αυτήν την παρανόηση. Βάσει αυτής της λογικής έφεραν την Ελλάδα στην βάρκα της ΕΕ το 1980, με τις γνωστές συνέπειες που θαυμάζουμε καθημερινά».

Χαρακτηριστικό της ανθελληνικής ρητορικής των σιωνιστικά ελεγχόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης της Γερμανίας είναι το γεγονός ότι δεν κατακρίνουν την διαφθορά των πολιτικών ηγεσιών της μεταπολιτευτικής Ελλάδος αλλά τον Ελληνικό Λαό. Και φυσικά δεν κατακρίνουν τις διεφθαρμένες πολιτικές ηγεσίες των ελληνικών κυβερνήσεων διότι απλούστατα αυτές είναι πλήρως υποταγμένες και στην υπηρεσία της Καγκελαρίας του Βερολίνου και των πολυεθνικών της Γερμανίας.

Αντιθέτως, φροντίζουν συνεχώς να βγάζουν τα βαθύτατα σιωνιστικά συμπλέγματα κατωτερότητας που έχουν, έναντι του Ελληνισμού. Οι ίδιοι αυτοί κράχτες της παγκοσμιοποίησης, που χλευάζουν την δήθεν φυλετική επιμειξία των Ελλήνων με Σλάβους, Τούρκους και Αλβανούς, είναι εκείνοι που κατηγορούν τους Έλληνες ως ρατσιστές και ξενόφοβους απέναντι στους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν κατά χιλιάδες στην Πατρίδα μας!

Για την πλήρη αποδόμηση των συγκεκριμένων ανιστόρητων θεωριών που συνεχώς αναπαράγονται από τους μαρξιστές διεθνιστές, τους φιλελεύθερους οικουμενιστές και τα πάσης φύσεως σιωνιστικά φερέφωνα, διαβάστε: Ελληνική Φυλή: Ένα αιμάτινο ποτάμι στον χρόνο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-siwnistikos-germanikos-tupos-epitithetai-ston-ellhniko-lao#ixzz3dE3RIilZ

Exit mobile version