Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όσες «μαϊμούδες» και να ξαμολήσετε δεν θα περιορίσετε την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Όσες «μαϊμούδες» και να ξαμολήσετε δεν θα περιορίσετε την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζουν την ίδια τακτική οι δημοσκόποι παρά το γεγονός ότι έχουν ξεφτιλιστεί πολλές φορές από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς κάτι καλύτερο από την GPΟ, ιδιαιτέρως όταν αυτή διενεργεί δημοσκόπηση για το MEGA.

Δείτε τα ποσοστά που έδωσε η «έγκριτη» δημοσκόπηση:

Για να αντιληφθεί κανείς την πραγματικότητα του πολιτικού σκηνικού, αρκεί να σκεφτεί ότι το «Ποτάμι», που όλοι θέλουν να παρουσιάσουν ως τρίτο κόμμα, δεν καταφέρνει να πάρει ποσοστά ούτε στην δημοσκόπηση του αφεντικού του. Μάλιστα εμφανίζει πτωτικές τάσεις, χάνοντας 0,5% παρά το γεγονός ότι προφανώς «αβαντάρεται» από το κανάλι και την εταιρεία που διενήργησε τη δημοσκόπηση.

Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, συνεχίζεται η πάγια τακτική της απόκρυψης των ποσοστών της. Όπως πριν τις εκλογές παρουσίαζαν την Χρυσή Αυγή ως «έκτο κόμμα», έτσι και τώρα προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, ώστε να μειώσουν τα ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος.

Ιδού και η τελευταία προεκλογική δημοσκόπηση, στην οποία η Χρυσή Αυγή ήταν «έκτο κόμμα»:

Νομίζουν ότι με τις συνεχείς ύβρεις τους και τις στημένες δημοσκοπήσεις τους θα καταφέρουν να πείσουν τον Έλληνα να ψηφίσει τις δυνάμεις του μνημονίου και της υποταγής. Όπως απέτυχαν σε συνεχείς εκλογικές διαδικασίες από το 2012 έως σήμερα, έτσι θα αποτύχουν και τώρα.

Για όποιον θέλει να μάθει τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, αρκεί να κοιτάξει την δημοφιλία του Αρχηγού της, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. 10,2% με ανοδικές τάσεις είναι η αποδοχή του Λαού προς τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και κάπου εκεί κυμαίνονται και τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oses-maimoudes-kai-na-amolhsete-den-mporeite-na-periorisete-thn-anodo-ths-c#ixzz3dE5msLqG

Exit mobile version