Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθροδημοκρατία

Λαθροδημοκρατία

Άρθρο στην εφημερίδα “Εμπρός

Η συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για σχέδιο νόμου το οποίο αφορά την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, είναι εξόχως ενδεικτική για να κατανοήσει ο καθένας το μέλλον που επιφυλάσσουν οι «δημοκράτες» για τον Ελληνικό Λαό.

Στην συγκεκριμένη Επιτροπή, εκλήθησαν για να εκφράσουν άποψη και προτάσεις προϊστάμενοι κρατικών και δημοτικών υπηρεσιών σχετικών με τη μετανάστευση, κομματικά στελέχη αλλά και αλλοεθνείς, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων. Σύσσωμο το «δημοκρατικό» τόξο επισήμανε σε κλίμα σύμπλευσης και ομόνοιας πως επιβάλλεται να αποδοθεί ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες. Επιμέρους διαφωνίες που εκφράστηκαν, αφορούν σε επικρίσεις επί της αριστερής κυβέρνησης, διότι -καθώς είπαν οι επικριτές- πρέπει να απλοποιηθούν τα κριτήρια απόδοσής της.

Οι θέσεις του Σύριζα για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και ειδικότερα στο θέμα της απόδοσης της ιθαγένειας, είναι πάγιες και από μακρού χρόνου διατυπωμένες. Εκείνες του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού επίσης. Συμπίπτουν -όλως τυχαίως- με τις θέσεις και επιδιώξεις της εθνομηδενιστικής εκείνης καπιταλιστικής κλίκας, που σκορπά διεθνώς ένα πακτωλό χρημάτων επενδύοντας στην προπαγάνδα «κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων». Ο κύριος Σόρος άλλωστε έχει ιδιαίτερα στην εποχή των Μνημονίων δείξει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, μοιράζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και αντιρατσιστικές συμμορίες της Αριστεράς.

Οι διακηρύξεις της Αριστεράς όμως, δεν προκαλούν καμία έκπληξη. Εκείνο που πραγματικά έχει σημασία, είναι οι θέσεις της ψοφοδεξιούλας, είτε αυτή εκφράζεται από το μαντρί της ΝΔ είτε από το δεξιόστροφο παραμάγαζο των ΑΝΕΛ. Χάρη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποκαλύφθηκε σε όλο της το βάθος η πλάνη στην οποία τα ανδρείκελα της μασονοδεξιάς βαστούσαν τους Έλληνες Πατριώτες.

Η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά επιφυλάχθηκε να πάρει σαφή θέση στην Επιτροπή, κίνηση τακτικής η οποία βρίσκεται σε απόλυτη σύμπλευση με την πολιτική εξαπάτηση της κοινής γνώμης. Δεν βρίσκεται εντούτοις σε καμία σύμπλευση με τις προεκλογικές καταγγελίες του προέδρου της συμμορίας της Συγγρού, ο οποίος με θράσος χιλίων πιθήκων απευθύνονταν από τον «φράχτη του Έβρου» στους Έλληνες, προειδοποιώντας τάχα πως ο Σύριζα θα δώσει ιθαγένεια σε χιλιάδες λαθρομετανάστες! Παρήλθαν έκτοτε έξι μόνο μήνες και ο Σαμαράς και η συμμορία του δεν καταψήφισαν το σχέδιο νόμου που φέρνει η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, αλλά επιφυλάχθηκε να απαντήσει κατά την κύρωσή του στην ολομέλεια. «Σκληροί πατριώτες» οι νεοδημοκράτες, αλλά πάντοτε και μόνο προεκλογικά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αντίστοιχα, απειλούσε εκ της υπουργικής του θέσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πως θα στείλει χιλιάδες λαθρομετανάστες στο Βερολίνο, προειδοποιώντας για «Κούγκι». Πέντε μήνες μετά, ο ίδιος αυτός «αμετακίνητος και γεμάτος πυγμή» συνέταιρος του Τσίπρα και της Αριστεράς, εξουσιοδότησε τον εισηγητή των ΑΝΕΛ στην Επιτροπή να υπερψηφίσει το αντεθνικό σχέδιο νόμου. Γνήσιο τέκνο της ψοφοδεξιάς ο κύριος Καμμένος, εκπαιδεύτηκε καλά στην εξαπάτηση της κοινής γνώμης κατά τη θητεία του στη ΝΔ!

Η Χρυσή Αυγή υπήρξε το μοναδικό κόμμα το οποίο καταψήφισε το επαίσχυντο σχέδιο νόμου, καταγγέλλοντας μάλιστα πως επιχειρείται η επιβολή του εν αγνοία του Ελληνικού Λαού. Για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το οποίο θα καθορίσει την ταυτότητα του Ελληνικού Έθνους στους καιρούς που έρχονται, το Καθεστώς των διεφθαρμένων επιδιώκει στα μουλωχτά να περάσει ένα νομοσχέδιο-καταδίκη της διαιώνισης του Ελληνισμού. Ούτε κουβέντα βεβαίως για να ερωτηθεί ο Ελληνικός Λαός και να λάβει θέση επί του ζητήματος, πόσο μάλλον να κάνουν γνωστές στους Έλληνες τα «δημοκρατικά» μέσα μαζικής ενημέρωσης τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στο εν λόγω θέμα. Σκοταδισμός και φίμωση; Όχι, αμείλικτη «δημοκρατία»!

Οι διεθνιστές της Αριστεράς και της προσκυνημένης και ψοφοδεούς Δεξιάς, επιχειρούν να καταλύσουν τους Φυσικούς Νόμους βαφτίζοντας με το έτσι θέλω τους ξένους ως Έλληνες. Ισχυρίζονται πως πρέπει να γίνει αυτό διότι το επιβάλλει η αναγνώριση των δικαιωμάτων των «μεταναστών και των προσφύγων». Και ερωτούμε τους «κοινωνικά ευαίσθητους» πλουτοκράτες του διεθνισμού: εάν οι «μετανάστες και πρόσφυγες» απαιτήσουν εν μία νυκτί να βαφτισθούν «πλούσιοι», θα αναγνωρίσετε το δικαίωμά τους και θα νομοθετήσετε επ’ αυτού;

Η λαθροδημοκρατία των Μνημονίων και του ραγιαδισμού έχει προ πολλού καταλύσει το Σύνταγμα και τους Νόμους. Δεν αρκείται όμως σ’ αυτό. Επιδιώκει ξεκάθαρα να εκριζώσει οτιδήποτε θυμίζει Εθνική Ταυτότητα, Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία. Στους κήρυκες λοιπόν του παγκόσμιου χωριού και στους νόθους «πολίτες του κόσμου», αντιτάσσουμε τον Λαϊκό Εθνικισμό ως την φυσική μορφή εθνικής άμυνας και διαρκούς, σθεναρής αντίστασης στην παράνοια και στον εθνομηδενισμό.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lathrodhmokratia#ixzz3dIP2LeG0

Exit mobile version