Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκάλυψη Ρουμελιώτη: Ποιοι δημοσιογράφοι λειτουργούσαν ως παπαγαλάκια των διεθνών τοκογλύφων;

Αποκάλυψη Ρουμελιώτη: Ποιοι δημοσιογράφοι λειτουργούσαν ως παπαγαλάκια των διεθνών τοκογλύφων;

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδος  στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ο οποίος καταθέτοντας στην επιτροπή αλήθειας για το χρέος, υποστήριξε ότι εγχώριοι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν «σεμινάρια» στην Ουάσινγκτον και την Αθήνα για να προβάλλουν τις απόψεις του ΔΝΤ και της Κομισιόν! 

Βεβαίως, ο Ρουμελιώτης δεν είπε συγκεκριμένα ονόματα, όμως η σοβαρότητα της καταγγελίας παραμένει αυτούσια και γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος. Ο Ρουμελιώτης οφείλει να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα εκείνων που, όπως υποστηρίζει, εκτελούσαν εντολές του ΔΝΤ και της Κομισιόν. Με ατράνταχτα και ακλόνητα στοιχεία, για να μην θεωρηθεί ότι λέει ασυναρτησίες και αοριστολογίες.

Εάν, λοιπόν, αληθεύουν οι καταγγελίες του, πρέπει να γίνει ευρέως γνωστό ποιοι ήσαν αυτοί που λάμβαναν μέρος  σ’ αυτά τα σεμινάρια. Αυτά τα «σεμινάρια» ήσαν δωρεάν ή πληρωνόντουσαν;  Αν πληρωνόντουσαν, τι ποσό έπαιρναν γι’ αυτή την συμμετοχή και την μετέπειτα συνεισφορά τους υπέρ των μνημονιακών θέσεων; Δρούσαν «κατά μόνας» ή σε ευρύτερη συνεργασία με τα ΜΜΕ στα οποία δούλευαν;

Από την στιγμή που άνοιξε το θέμα αυτό ο Ρουμελιώτης, οφείλει να πει και τα ονόματα των συμμετεχόντων, ώστε να ξέρουμε ποιοι δημοσιογράφοι δρούσαν ως εδώ τοποτηρητές και προασπιστές των ξένων συμφερόντων. Αν και όταν τα ονόματα αυτά βγουν στην δημοσιότητα θα τα δούμε και θα τα συγκρίνουμε με την μέχρι τώρα στάση τους απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους. Αν, δηλαδή, όντως λειτουργούσαν ως παπαγαλάκια των συμφερόντων τους, ή απλώς ενημερωνόντουσαν για τις θέσεις του ΔΝΤ για να μπορούν μετά να γράφουν με αντικειμενικό τρόπο την δική τους άποψη.

Ήδη, οι φήμες δίνουν και παίρνουν, με την ονοματολογία καλά να κρατεί. Δεν θα εκπλαγούμε, μάλιστα, καθόλου αν πληροφορηθούμε ότι ανάμεσα στα ονόματα αυτά υπάρχουν και αυτά κάποιων, οι οποίοι σήκωσαν πολύ απλά την σημαία του ανήθικου πολέμου και της ανέντιμης και παράνομης σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τύποι, οι οποίοι έχυσαν τόνους λάσπης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, χωρίς να μας δώσουν ποτέ την δυνατότητα εκφοράς λόγου και υπεράσπισης των ατράνταχτων θέσεων και της ακλόνητης αθωότητάς μας.

Αν, λοιπόν, αποδειχθεί τελικά ότι αυτοί οι τύποι λειτουργούσαν ως δύναμη προώθησης των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων κατά της Πατρίδας μας, δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο το ότι αυτή η ταύτιση απόψεων με το ΔΝΤ και την Κομισιόν συμπίπτει με την χυδαία πολεμική κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αν σκεφτούμε ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποδεικνύεται ως η μόνη συνεπής και σταθερή αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη, τότε δεν είναι καθόλου δύσκολο να κάνουμε έναν συνδυασμό γεγονότων, από την εθελοδουλεία απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, μέχρι την συμμετοχή στην ενορχηστρωμένη σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kataggelia-roumeliwth-uphrchan-dhmosiografoi-pou-leitourgousan-ws-papagalak#ixzz3dLojsv7c

 

Exit mobile version