Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέλλα, Δράμα, Νότια Προάστια, Εύβοια, Κόρινθος

Με μαζική συμμετοχή συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή «Μακεδονία-Γη Ελληνική» στα γραφεία της Τ.Ο. Πέλλας στην Κρύα Βρύση. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές Ματθαιόπουλος Αρτέμης (Σερρών), Φώτης Γραικός (Β’ Θεσσαλονίκης) και Χατζησάββας Χρήστος (Κιλκίς), καθώς και ο υπεύθυνος της περιφερειακής οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας, Τσακίρης Μιχάλης. Με την έναρξη της εκδήλωσης, ο συναγωνιστής Κικίδης Ιωάννης πραγματοποίησε εκτενή ιστορική αναφορά στον αγώνα των Μακεδονομάχων Καπετάν Άγρα και Αντώνη Μίγγα, οι οποίοι με την θυσία τους μας θυμίζουν το χρέος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας για προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων με κάθε μέσο και με κάθε κόστος.

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Πέλλας, συναγωνιστής Σαχινίδης Ιωάννης, αναφέρθηκε στην τρέχουσα τοπική επικαιρότητα του νομού Πέλλας και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα προβλήματα που μαστίζουν τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, ο οποίος τόνισε στους συναγωνιστές ότι πάγιο σύνθημα και θέση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ήταν, είναι και θα είναι πάντα το «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ» υπενθυμίζοντας το πρώτο φύλλο της εφημερίδας μας με τον ομώνυμο τίτλο. Τόνισε την ιδιαίτερη σημασία των Τ.Ο. στο δύσκολο έργο της Εθνικής αφύπνισης όλων των Ελλήνων. Αναφέρθηκε επίσης στην προδοτική πολιτική που ακολουθούν οι δεξιές και αριστερές επιλογές του συστήματος, κατ’ εντολή των αμερικανοσιωνιστικών κύκλων εξουσίας.

Ο βουλευτής Κιλκίς, συναγωνιστής Χατζησάββας Χρήστος, αναφέρθηκε στα ιστορικά δεδομένα που αποδεικνύουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή η Μακεδονία θα είναι Ελληνική για πάντα και ότι οι Έλληνες έχουν και το δικαίωμα αλλά και το χρέος να την υπερασπιστούν με κάθε τρόπο και μέσο.

Ο νεώτερος σε ηλικία βουλευτής του κοινοβουλίου (Β’ Θεσσαλονίκης), συναγωνιστής Γραικός Φώτης κάλεσε τους συναγωνιστές σε αγωνιστική εγρήγορση και επεσήμανε πως η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό Κίνημα της χώρας μας που έρχεται καθημερινά σε επαφή με τον Ελληνικό Λαό, μέσω των Τ.Ο., των εκδόσεων του Κινήματος αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας του, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα Κίνημα από τον Λαό, για τον Λαό.

Ο βουλευτής Σερρών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, προχώρησε σε μια εκτενή ενημέρωση των παρευρισκομένων για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αναφέρθηκε στο «έργο» της νέας συγκυβέρνησης, τονίζοντας πως το μόνο που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να εξαπατά τον Ελληνικό Λαό με τα επικοινωνιακά σόου στα εγχώρια ΜΜΕ, ενώ στην ουσία προωθείται υπογείως και εν αγνοία του Ελληνικού Λαού, με σύμφωνη γνώμη των τοκογλύφων, το νέο «αριστερό» μνημόνιο, ασχέτως με την τελική ονομασία που θα λάβει αυτό, συνεχίζοντας έτσι το καταστροφικό και εθνοκτόνο έργο της προηγούμενης συγκυβέρνησης.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Ιουνίου 2015, η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στα χωριά Μυλοπόταμος και Ξηροπόταμος του νομού Δράμας. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, μετέβη στα χωριά Μυλοπόταμος και Ξηροπόταμος, όπου διένειμε εκατοντάδες φυλλάδια ενημερωτικού υλικού και τις εφημερίδες Χρυσή Αυγή κι Εμπρός. Πόρτα – πόρτα σε όλα τα σπίτια, περνώντας από όλα τα στενά και τους δρόμους των δύο χωριών, οι συναγωνιστές κατέστησαν σαφές στους κατοίκους ότι η Χρυσή Αυγή είναι κατά της Ελληνοποίησης των ξένων εισβολέων της Χώρας μας.

Επίσης, οι συναγωνιστές ανάρτησαν πανό στο μνημείο Υπεράνω Όλων η Πατρίς, στην κεντρική πλατεία του χωριού Ξηροπόταμος. Οι κάτοικοι, με ιδιαίτερη θέρμη ζητούσαν από μόνοι τους ενημερωτικό υλικό και παρακινούσαν τους συναγωνιστές να συνεχίσουν τον Αγώνα τους κατά των Εθνοπροδοτών, οι οποίοι τους ξεγέλασαν  για άλλη μία φορά για να κερδίσουν τη ψήφο τους.

Την Παρασκευή 12-6-2015  πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ομιλία του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού στα  γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, τα οποία ακόμα μια φορά έσφυζαν από Εθνικιστικό παλμό. Αναφέρθηκε στην τρέχουσα επικαιρότητα, στις εγκληματικές παραλήψεις των προηγούμενων κυβερνήσεων της Ελλάδος ως προς το θέμα της ονομασίας της χώρας των Σκοπίων και στις παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίων του Λαϊκού Συνδέσμου. Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε εκτενής διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και στην συνέχεια ως είθισται, άπαντες σε στάση προσοχής απαγγείλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Την Κυριακή 14/6/15, στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα διαφωτιστική ομιλία από τον οικονομολόγο και βουλευτή Αργολίδος, Γεώργιο Γαλέο, σχετικά με την παρούσα τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις ρεαλιστικές λύσεις της Χρυσής Αυγής. Ο συναγωνιστής βουλευτής εξήγησε σε απλή γλώσσα την διαδικασία δημιουργίας του τοκογλυφικού χρέους και τους οικονομικούς όρους. Επίσης, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους οι μνημονιακές συμβάσεις-συμφωνίες, που “διαπραγματεύονται” και τελικά υπογράφουν όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις (της παρούσας συμπεριλαμβανομένης), είναι πράξεις αντισυνταγματικές, εγκληματικές και προδοτικές. Ολοκλήρωσε την ομιλία του παρουσιάζοντας αναλυτικά τις σχετικές θέσεις του Λαϊκού Συδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που είναι και οι μοναδικές ρεαλιστικές και λογικές λύσεις για το οικονομικό πρόβλημα της Πατρίδας μας. Λύσεις, που για να πραγματοποιηθούν απαιτείται μια Εθνικιστική Κυβέρνηση, ανεξάρτητη από “νταβατζήδες” και αποφασισμένη να κάνει την χώρα αυτάρκη και οικονομικά ισχυρή.

Ακολούθησε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση, με ερωτήσεις των παριστάμενων συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος, για τις λεπτομέρειες του τρόπου απαγκίστρωσης από τους διεθνείς τοκογλύφους, που μπορεί να παρουσιαστεί συνοπτικά ως εξής: Λογιστικός έλεγχος του χρέους και “κούρεμα” του επαχθούς και τοκογλυφικού τμήματός του – Στάση πληρωμών μέχρι την οριστικοποίηση του ύψους του πραγματικού χρέους – Έλεγχοι πόθεν έσχες, ποινικές διώξεις και κατασχέσεις περιουσιών των μεγάλων κλεφτών του δημόσιου χρήματος – Άμεση ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής – Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Με μεγάλη προσέλευση από Συναγωνιστές πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Κορίνθου. Οι Συναγωνιστές περιόδευσαν στα χωριά της Κορίνθου και μοίρασαν δεκάδες εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος επί των καίριων προβλημάτων που απασχολούν τον Έλληνα πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn223#ixzz3dOotD1Xc

Exit mobile version