Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψυχρός πόλεμος, η μαύρη λίστα και οι Ρώσοι προσκεκλημένοι της Χρυσής Αυγής

Ψυχρός πόλεμος, η μαύρη λίστα και οι Ρώσοι προσκεκλημένοι της Χρυσής Αυγής

Την Τρίτη, 16η Ιουνίου, διεξήχθη το 2ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού κόμματος Alliance For Peace and Freedom (Συμμαχία για την Ειρήνη και την Ελευθερία) στις Βρυξέλλες. Στο APF συμμετέχει μεταξύ άλλων και η Χρυσή Αυγή με Αντιπρόεδρο τον Συναγωνιστή Βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Στο 2ο Συνέδριο επικυρώθηκε η ένταξη στο APF το Τσέχικου Εργατικού Κόμματος Κοινωνικής Δικαιοσύνης (Dělnická strana sociální spravedlnosti) και προγραμματιζόταν συνάντηση και διάσκεψη τύπου με Ρώσους ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους οργανώσεων.

Ο… δημοκράτης όμως Πρόεδρος της Ευρωβουλής, Μάρτιν Σουλτς, με ένα email που έστειλε μισή ώρα πριν την συνάντηση απαγόρευσε την είσοδο των Ρώσων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η αυταρχική και ψυχροπολεμική στάση του Μάρτιν Σουλτς αποτελεί συνέχεια παρόμοιων πράξεων του που στοχεύουν τους Εθνικιστές Ευρωβουλευτές (κυρίως από Ελλάδα και Γερμανία) αλλά και εναρμονίζεται απόλυτα με την γενική στάση της ΕΕ προς την Ρωσία και την πρόσφατη απαγόρευση εισόδου στους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για Ρώσους πολιτικούς.

Γι’αυτό τον λόγο το APF διοργάνωσε, ως απάντηση στον ρατσισμό και στη ρωσοφοβία του κύριου Σουλτς, μία αυθόρμητη εκδήλωση διαμαρτυρίας, η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον και ξένων ΜΜΕ.

Η Χρυσή Αυγή και γενικά το APF προσπαθούν να δώσουν βήμα σε αυτούς που αποκλείει η προπαγάνδα των παρατρεχάμενων των ΗΠΑ, και παράλληλα επιχειρούν να παρουσιάσουν, στους λεγόμενους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, τα θύματα των επιθετικών πολιτικών τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/psuchros-polemos-h-maurh-lista-kai-oi-rwsoi-proskeklhmenoi-ths-chrushs-augh#ixzz3dOw4xdld

Exit mobile version