Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να μην γίνουμε ξένοι στην Πατρίδα μας

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής το νομοσχέδιο για την για την τροποποίηση του κώδικα ελληνικής ιθαγένειας. Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισε ολόκληρο το «αντισυνταγματικό τόξο» (το ΚΚΕ δήλωσε «παρών»)  και μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταψήφισε το ανθελληνικό έκτρωμα.
Μέσα στην εβδομάδα αρχίζει και η συζήτηση στην Βουλή, όπου αναμένεται να ψηφίσει έναν Νόμο ο οποίος επί της ουσίας καταργεί το Δίκαιο του Αίματος και επιδιώκει την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων.

Μέσα σε μια χώρα που δεινοπαθεί από την οικονομική επίθεση των διεθνών τοκογλύφων και αντιμετωπίζει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ λόγω της υπογεννητικότητας, οι «προοευτικοί» εξουσιαστές της Πατρίδας μας, αποφασίζουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, να «ελληνοποιήσουν» εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά της Ασίας και της Αφρικής.

Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσουν (ακόμα περισσότερα) φτηνά εργατικά χέρια για τους εργολάβους και τις πολυεθνικές και θα ανανεώσουν την πολιτική τους πελατεία καθώς οι Έλληνες αναμένεται να τους γυρίσουν οριστικά την πλάτη μέσα στα επόμενα χρόνια.

Το πλέον σημαντικό όμως, είναι το γεγονός ότι μέσα σε λίγες δεκαετίες, οι Έλληνες θα είναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μέσα στην ίδια τους την χώρα, που θα κατοικείται πλέον από άλλους λαούς! Αυτό δεν το αναφέρει κανένας «αντιρατσιστής», είναι όμως μαθηματικά εξασφαλισμένο, εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγωνίζεται για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες. Ας καταλάβουν και οι Έλληνες ότι οι συνέπειες της εφαρμογής του λαθρονομοσχεδίου θα είναι απείρως δραματικότερες από τα Μνημόνια. Το πολιτικό σύστημα μας θέλει ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Οι Έλληνες θα το δεχθούν;

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-mhn-ginoume-jenoi-sthn-patrida-mas#ixzz3dPIa7XfJ

Exit mobile version