Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Επικοινωνιακά όπως πάντα το χειρίζεται πολύ καλά η κυβέρνηση. Θέλουν πείσουν τον κόσμο ότι αν η συμφωνία δεν γίνει θα είναι λόγω του μεγάλου “ΟΧΙ” του γίγαντα Τσίπρα. Οι 47 σελίδες που πρότεινε ο Τσίπρας οι οποίες θα διαλύσουν την κοινωνία με τους φόρους είναι μεγάλο όχι; Όλα αυτά τα παρακαλετά του Τσίπρα για συμφωνία και τα απαράδεκτα μέτρα που προτείνει είναι το μεγάλο “όχι”; Ποια μπορεί να είναι η αλήθεια; Οι Ευρωπαίοι βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα. Στην εξουσία της Ελλάδας είναι άτομα ανίκανα, προκλητικά και παντελώς αναξιόπιστα. Ο λαός της Ευρώπης έχει πειστεί ότι λόγω του ανίκανου πρωθυπουργού μας η χώρα θα χρεοκοπήσει. Ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας είναι πρόθυμος να υπογράψει οποιοδήποτε μνημόνιο από τον πρώτο κιόλας μήνα της διακυβέρνησης του. Στην κυβέρνηση κατάλαβαν επιτέλους προς τα που φαίνεται να πηγαίνει το πράμα και είπαν να το παίξουν οι σκληροί που λένε όχι. Αυτήν την στιγμή το τι θα γίνει στην Ελλάδα είναι απόφαση κάποιων Ευρωπαίων. Ο Τσίπρας απλώς άγεται και φέρεται και κοιτάει για μια ακόμη φορά να διαχειριστεί επικοινωνιακά την αθλιότητα που έρχεται. Ντροπή στα διάφορα site που δεν κάνουν καμιά κριτική στα μέτρα που πρότεινε ο Τσίπρας και ντροπή στους βουλευτές του που ακόμα και μετά από όλα αυτά τον χειροκροτούν λες και οι 47 σελίδες, αλλά και οι επόμενες που έστειλε, δεν υπήρξαν.

Α.Μ.

Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου η Χρυσή Αυγή ακόμα και σε «κόκκινη» δημοσκόπηση

Γράφω τα παρακάτω, επειδή τα τελευταία χρόνια ακούω ότι, θα δώσουν την ιθαγένεια σε κάποιους από άλλες χώρες, ακόμα και Ηπείρους, και όχι μόνο την υπηκοότητα.

Υπήκοος – Υπηκοότητα Ετυμολογία: υπήκοος < ὑπό + ἀκοή (εξού
και “υπακούω”) Ουσιαστικό: υπήκοος αρσενικό ή θηλυκό – πρόσωπο που έχει την υπηκοότητα ενός κράτους – ο πολίτης ενός κράτους, ο υποκείμενος στην εξουσία

Ιθαγενής – Ιθαγένεια ιθύς + γένος (ιθύς = ευθύς, ο κατ’ ευθείαν βαίνων + γένος -γενέσθαι / γίγνομαι). Αφορά το γένος και όχι την εντοπιότητα (τόπο γεννήσεως / διαβιώσεως κάποιου).

Η ετυμολογία δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρανόηση της λέξεως Ιθαγένεια, άρα και χρήση αυτής, αντί της λέξεως Υπηκοότητα.

Το ότι κάποιοι μισέλληνες πολιτικοί έχουν δώσει, με νόμο, την ίδια έννοια στις λέξεις Υπηκοότητα και Ιθαγένεια, πέραν του ότι είναι προσβολή της Ελληνικής γλώσσης, προσβάλουν εμάς τους ιθαγενείς Έλληνες, που “καθαρό ελληνικό αίμα” τρέχει στις φλέβες μας, στο μυαλό μας και στην καρδιά μας.

“Πώς” να δεχθώ ότι ο κάθε ένας διαφορετικής φυλής, εκπαιδεύσεως, νοοτροπίας, κ.λπ., χαρακτηρίζεται Έλληνας Ιθαγενής (δηλ. ότι είναι του ιδίου γένους), όταν έχει γεννηθεί από γονέα διαφορετικού γένους;

Στο Χρυσό Αιώνα του Περικλή έλεγαν ότι, Έλληνας είναι όποιος έχεις Ελληνική Παιδεία. Δεν έλεγαν ότι Έλληνας γίνεται όποιος την αποκτήσει, αλλά ότι όποιος την έχει (όχι την αποκτά) είναι Έλληνας.

Η Ελληνική Παιδεία μπορεί να διδαχθεί και να αποκτηθεί; ΟΧΙ!

Διότι, για να ισχυριστεί κάποιος ότι την έχει, δεν είναι επαρκές το να ξέρει να γράφει και να διαβάζει την ελληνική γλώσσα, να έχει μάθει την ελληνική ιστορία, να γνωρίζει τις ελληνικές παραδόσεις, κ.λπ., κ.λπ. Πολύ απλά διότι, για να είναι κάποιος Έλληνας πρέπει να είναι “μεγαλωμένος” με την Ελληνικότητα, όχι μόνο με τα πρακτικά, αλλά και με τα ηθικά, τα συναισθηματικά, τα παραδοσιακά, τα πατριωτικά, τα ιστορικά, τα θρησκευτικά και πολλά ακόμη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε περιμένουμε για να προστατέψεις και να αναδείξεις και πάλι το Ελληνικό Έθνος.

Α.Μ.

Παγκόσμιο ρεκόρ: πάνω από 10 άρσεις ασυλίας σε 3 χρόνια και συνεχίζουμε… –  Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Το σχέδιο αφελληνισμού και διάλυσης της Ελλάδας κι αυτή την φορά θα αποτύχει. Όσο κι αν τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί της Πίστης μας και της Πατρίδας μας, νομίζοντας πως πλησιάζει το τέλος μας. Πάλι θα αναγκαστούν να οπισθοχωρήσουν γιατί απλά τόλμησαν να προσβάλλουν ιερά και όσια και θα καούν.

Ας θυμίσουμε σε όλους τους εγχώριους και ξένους πολέμιους της Ορθοδοξίας και της ηθικής τάξης πως τα διαστροφικά, σατανικά σχέδια ισοπέδωσης ηθών και αξιών και εθνικών ιδανικών ώστε να επικρατήσει η ασυδοσία, η ανωμαλία, η διαφθορά και η υποδούλωση του πνεύματος στην ύλη, την οποία προσκυνούν, όλοι όσοι μας πολεμούν, ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΟΥΝ και για άλλη μια φορά η μικρή ΕΛΛΑΔΑ θα ΑΝΤΕΞΕΙ. Όπως άντεξε τόσους αιώνες και δεν αφομοιώθηκε, όπως κακώς γράφουν οι εχθροί μας που μην έχοντας επιχειρήματα προτιμούν το ψέμα και την διαστρέβλωση από την αποδοχή της αλήθειας.

Έχουν σχεδιάσει τα πάντα αλλά υπάρχουν ακόμη ακοίμητοι φρουροί που επαγρυπνούν και προστατεύουν τα εθνικά μας ιδανικά και όσα κληρονομήσαμε από το αίμα των προγόνων μας που θυσιάστηκαν ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΙΔΕΑ και είναι έτοιμοι να θυσιαστούν παρά να τα παραδώσουν ή να τα προδώσουν. Ας το κατανοήσουν όσοι προσκυνούν τα είδωλά τους και έχουν ταχθεί μαζί τους πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όσοι είναι ελληνόψυχοι πατριώτες, θα είναι πάντα άγρυπνοι φρουροί, θεματοφύλακες των αξιών μας.

Οι παράνομα φυλακισμένοι βουλευτές μας έχουν γράψει ηρωικές σελίδες μέσα από τα κελιά της τιμής, αφού ακόμη και φυλακισμένοι μπορούν και ξεσκεπάζουν και καταγγέλλουν τις παρανομίες τους και κάνουν το σύστημα να τρέμει από όσα κάθε φορά ξεσκεπάζουν στον ελληνικό λαό, μέσα στη Βουλή.

Ο μεστός, υπερήφανος και δυνατός λόγος του ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ που αγγίζει την ψυχή κάθε γνήσιου Έλληνα, έχει γίνει αγκάθι για τους πολέμιούς μας, γιατί όσο και αν μας συκοφαντούν, έρχεται η αλήθεια να αποδείξει πόσο διορατικός είναι, αφού πρώτος μίλησε για μνημόνιο που θα είναι αιματηρό για τον ελληνικό λαό και φυσικά είχε προβλέψει πως στο τέλος όλοι θα συνεργαστούν ώστε τα μέτρα των τοκογλύφων να περάσουν, με την αγαστή συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων του αντισυνταγματικού τόξου.

Αγγελική Γ.-Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-19-iouniou-2015#ixzz3dUAliUQY

Exit mobile version