Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «αρχιερέας της διαπλοκής» συνάντησε τον ενορχηστρωτή της σκευωρίας

Ο «αρχιερέας της διαπλοκής» συνάντησε τον ενορχηστρωτή της σκευωρίας

Είδε κι απόειδε ο Σαμαράς με τις συνεχείς αρνήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη να κατέβουν ΝΔ και Ποτάμι με το ίδιο ψηφοδέλτιο και έτσι ζήτησε να δει το αφεντικό. Διαβάζουμε λοιπόν ότι «Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, στο πατρικό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Μουρούζη. Οι δύο άντρες συνομίλησαν για περίπου μία ώρα» .

Είναι σαφές ότι ο Σαμαράς ανακινεί τις συζητήσεις για μία ένωση του κόμματος της τρόικα, έτσι ώστε να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο μεταξύ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι, πιθανότατα με τον ίδιο ως πρόεδρο, δεδομένης της αρχομανίας του, αλλά και της ανάγκης του να παραμείνει στην πολιτική ζωή του τόπου, τουλάχιστον έως ότου μπορέσει να καλύψει τις ευθύνες του για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών, όπως περίτρανα αποδείχτηκε στο βίντεο Μπαλτάκου και στο ηχητικό Σαμαρά, όπου ακούγεται ο ίδιος να δίνει διαταγή σε ανώτατο δικαστικό για την προφυλάκιση βουλευτών.

Τα σχέδια Σαμαρά, αποσκοπούν βεβαίως για στην «μεγάλη εθνική συνεννόηση» που πολλές φορές έχει αναφέρει ως σκοπό του. Σε αυτά τα πλαίσια συνάντησε τον Σημίτη και σε αυτά τα πλαίσια, όπως αναφέρεται από καθεστωτικά μέσα, θα συναντήσει και τον Παπαδήμο.

Είναι σαφές ότι το διπλό σκοπούμενο αυτών των συναντήσεων είναι η πολιτική επιβίωση του Σαμαρά και η συνέχιση της μνημονιακής καταστροφής της Πατρίδος μας. Ας κάνουν τις ενέργειές τους και ας κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο, για να τους στείλει ο Ελληνικός Λαός στο καλάθι των πολιτικών αχρήστων με τη μία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-archiereas-ths-diaplokhs-sunanthse-ton-enorchhstrwth-ths-skeuwrias#ixzz3dWigLtVK

Exit mobile version