Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Συνεχίζεται ακάθεκτα η ισλαμοποίηση της Ελλάδας, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι. Οι αντι-ρατσιστές (οι οποίοι είναι οι χειρότεροι φασίστες) έχουν κάνει καλή δουλειά, και έχουν κάνει τους πάντες να φοβούνται να εναντιωθούν στην καταστροφή της Ελλάδας. Κλασσικό παράδειγμα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπου κάτοικοι βλέπουν τις πατρίδες τους να εξαφανίζονται, τον τουρισμό τους να καταστρέφεται, και κανείς μα κανείς να αντιδρά. Ναι, βγήκαν οι Συριζαίοι δήμαρχοι και κλάφτηκαν για να μάτια του κόσμου, αλλά αυτοί είχαν ανακοινώσει το πρόγραμμά τους προεκλογικά: «Ανοίγουμε τα σύνορα και τους αφήνουμε όλους μέσα». Οι κάτοικοι των νησιών αυτών συμφωνούν τελικά με το σχέδιο ισλαμοποίησης των νησιών; Γιατί δεν αντιδρούν; Φοβούνται μην τους χαρακτηρίσουν ρατσιστές οι εθνομηδενιστές; ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ! Τι περιμένετε; Να σας χτυπήσει την πόρτα ο Τζιχαντιστής; Αντιδράστε πριν είναι αργά. Γιατί ξέρω, και εκλογές να έρθουν, τους ίδιους θα βγάλετε. Θα σας υποσχεθούν πάλι σκίσιμο των *νέων* μνημονίων, θα σας υποσχεθούν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, θα σας υποσχεθούν αυξήσεις και δώρα, και εσείς θα φύγετε από το σπίτι των φίλων σας (που σας φιλοξενούν αφού θα έχετε χάσει το δικό σας στις τράπεζες), θα μπείτε σε ένα από τα πολλά τζαμιά που θα έχουν χτιστεί, και θα τους ψηφίσετε και πάλι. Σας ξέρω. Μία ζωή παρτάκιδες χωρίς συνείδησή και εθνική υπερηφάνεια. Ξυπνήστε επιτέλους! Δε βλέπετε τι γίνετε; Δε βλέπετε ότι χάνετε η Ελλάδα; Δε βλέπετε ότι αυτό που γίνετε είναι ένα σχέδιο;

Αν πραγματικά νομίζετε ότι αυτά που γίνονται είναι «τυχαία», τότε είσαστε βαθιά νυχτωμένοι.

Θεωρείτε ότι αυτά που γίνονται είναι μήπως πάει ο ΦΠΑ στο 10 ή στο 13%; Θεωρείτε ότι αυτά γίνονται για να σωθούν οι Έλληνες; Πιστεύετε πραγματικά ότι οι ισχυροί νοιάζονται αν οι Έλληνες υπάρχουν οι χαθούν; Οι ισχυροί νοιάζονται μόνο για τις θέσεις τους, τις τσέπες τους και πως θα αυξήσουν το πλούτο τους. Φτιάχνουν νόμος που προστατεύουν αυτούς και τις περιουσίες τους, και επιβάλουν νόμους σε όλους τους άλλους για να τους κρατάνε οικονομικούς δούλους. Δεν το έχετε καταλάβει; Αυτό που θέλουν οι ισχυροί είναι άβουλα όντα, υπερ-καταναλωτές, που θα πληρώνουν τους λογαριασμούς και τους φόρους χωρίς να αντιδρούν. Φόρους και υπηρεσίες από εταιρίες (είτε ιδιωτικές, είτε δημόσιες) που τους ανήκουν. Αυτό θέλουν! Είτε αυτοί που ζουν στην Ελλάδα είναι λευκοί, μαύροι, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι… κλπ. Δεν τους απασχολεί καθόλου. Πελάτες να είναι, και ό,τι να’νε!

Ήρθε, ή μάλλον, έφερες τον Σύριζα στην εξουσία, που τους εκτελεί το σχέδιο, και όλα καλά. Είπαμε, η οικονομία, και αν θα πάει καλύτερα δεν εξαρτάται από τον Σύριζα, άλλοι αποφασίζουν. Για την ανταλλαγή πληθυσμού όμως εξαρτάται η Ελληνική κυβέρνηση.

Βασικά σου κλέβουν την πατρίδα και εσύ κοιμάσαι. Σου κλέβουν τον πλούτο της χώρας σου, για να στο πουλήσουν μετά σε διπλή και τριπλή τιμή. Σύντομα θα γίνεις μειοψηφία στην ίδια τους την πατρίδα  και εσύ φοβάσαι να μιλήσεις.

Έλληνες, αντιδράστε! Μην στέκεστε αδρανείς στην καταστροφή της πατρίδας μας. Ενωθείτε έναντι στην καταστροφή της Ελλάδας.. Ενωθείτε πριν είναι αργά.

Δημήτρης

Ηλίας Κασιδιάρης: Δεν απέδωσαν οι εναγκαλισμοί και τα γέλια Τσίπρα-Μέρκελ

Οι Έλληνες και οι Λαοί της οικουμένης παρακολουθούν με απογοήτευση τα δυσμενή πολιτικοοικονομικά  της Χώρας μας. Οι πολιτικοί μας περί άλλων τυρβάζουν, έχουν χάσει τον προσανατολισμό της αποστολής τους.

Δεν ασχολούνται με τα οξύ οικονομικό πρόβλημα της Χώρας μας, που δημιούργησαν οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις. Παρέλαβαν από την 7ετία μια Χώρα χωρίς έλλειμμα και χρέος. Σπατάλησαν τον ιδρώτα του Έλληνα φορολογουμένου και έκαναν έναν υπερήφανο Λαό και λιμοκτονεί και να αυτοκτονεί. Αυτά τα κόμματα ανήκουν στο «αντισυνταγματικό τόξο».

Οι Έλληνες και όλος κόσμος του πλανήτη παρακολουθεί ανεπίτρεπτες συμπεριφορές στελεχών των δύο κομμάτων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, είτε εντός της Βουλής, είτε σε τηλεοπτικά κανάλια, να εκφράζονται κατά της Νέας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Προέδρου της Βουλής κατά τρόπο αναξιοπρεπή που προσβάλλει τους ίδιους, τον κοινοβουλευτισμό και τη Χώρα μας. Προφανώς τα δύο κόμματα της απελθούσας συγκυβέρνησης δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Ελληνικός Λαός την έχει θέσει στην αντιπολίτευση.

Την 12η Ιουνίου κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΣΑ και του Κ.Κ.Ε. καθύβρισαν το κόμμα της Χρυσής Αυγής. αποκαλώντας το « Νεοναζί », η δε Χ.Α σε αντιπερισπασμό της ύβρης αποκάλεσε ΣΥΡΙΖΑ. Και Κ.Κ.Ε με τη λέξη « Σταλινικά μορφώματα».

Ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. ¨Αδωνις Γεωργιάδης κατά του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη: « Είναι ψώνιο και νάρκισσος, μιλάμε για ψυχασθενική περίπτωση».

Την 15η Ιουνίου  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης είπε:: « Οι πόρτες και τα τηλέφωνα του ΜΑΞΙΜΟΥ είναι ανοιχτά στους αρχηγούς του «Συνταγματικού Τόξου» Το 3ο κόμμα κ Σακελλαρίδη είναι Συνταγματικό, διότι σέβεται τους Θεσμούς, τους Νόμος και το Σύνταγμα, ΄Αλλα κόμματα στο παρελθόν υπήρξαν του « αντισυνταγματικύ τόξου», χωρίς την πρόθεση για αναμόχλευση πολιτικών παθών.

Σύγχρονα« αντισυνταγματικά τόξα » είναι η συγκυβέρνησης της Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ. Ο Σαμαράς εξαπάτησε συνειδητά τον Ελληνικό Λαό με τα προεκλογικά ψέματα του Ζαππείου 1,2, και 3 και όταν έγινε επιβήτορας της εξουσίας από σφόδρα αντιμνημονιακός έγιινε σφόδρα μνημονιακός. Δεν σεβάστηκε Θεσμούς Νόμους και Σύνταγμα. Παρά την θέληση του Ελληνικού Λαού επέβαλε φόρους και χαράτσια δυσβάσταχτα για να είναι πιστός φίλος των εταίρων μας και να έχει την στήριξή τους. Δεν έπραξε, ως όφειλε, να κινήσει την νόμιμη διαδικασία κατά των απατεώνων κλεπτών πολιτικών και των συνεργατών τους να τιμωρηθούν κατά τον Νόμο και να δημευθεί η περιουσία τους. Κατάργησε το Υπουργικό Συμβούλιο, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που δεν περνούσαν από τη Βουλή. Κυβέρνησε με απολυταρχικό τρόπο, προέβη στη σύλληψη του αρχηγού και των βουλευτών του 3ου κόμματος της Χρυσής Αυγής και τους προφυλάκισε για πολικούς λόγους με την ανυπόστατη κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης » παρά την δήλωση πολλών Ελλήνων και Ξένων εγκρίτων Συνταγματολόγων και διακεκριμένων Επιστημόνων ότι το πόρισμα ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ στερείται στοιχειώδους τεκμηρίωσης.

Όλα τα, μέχρι σήμερα πολιτικά κόμματα ανήκουν στο αντισυνταγματικό τόξο, διότι δεν τήρησαν τους θεσμούς, τους νόμους και το Σύνταγμα, μεταξύ αυτών και το δικός σας, κ. Σακελλαρίδη, Μη βαδίζει η κυβέρνησή σας επί των ιχνών της αμαρτωλής δικομματικής κυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Γεώργιος Κ.

Λαμία

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το παρακράτος είναι εδώ, ενωμένο δυνατό

Σάρωσαν οι εθνικιστές στην Δανία. Στις χθεσινές εκλογές πήραν 21,2% από 12% τις προηγούμενες. Βγήκαν δεύτερο κόμμα στη χώρα. Η Ευρώπη σιγά σιγά ξυπνάει και αντιστέκεται στην επιβαλλόμενη από τους νεοταξίτες ισλαμοποίηση της. Ας ελπίσουμε και ας αγωνιστούμε να γίνει αυτό γρήγορα. Μην είναι πια αργά.

Γ.Ρ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-20-iouniou-2015#ixzz3dbRnP05x

Exit mobile version