Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Βόρεια Προάστια, Φάρσαλα, Νέα Υόρκη

Την Παρασκευή, 12-06-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα ακόμη μία φορά γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και βουλευτή Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο με θέμα: Τρέχουσες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας πως η εντολή του Λαού στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ήταν ξεκάθαρη: Όχι στο μνημόνιο! Μία εντολή, την οποία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε καμία περίπτωση δεν εκτέλεσε, αποδεικνύοντας έτσι περίτρανα πως δεν είναι άξιοι του λόγου τους, των ηχηρών υποσχέσεων και των δεσμεύσεων τους, και πως δεν διαφέρουν απολύτως σε τίποτα σε σχέση με τους προκατόχους τους.

Για την ακρίβεια, η νέα κυβέρνηση έχει κάθε δικαίωμα και διαθέτει κάθε νόμιμο μέσο ώστε να πραγματοποιήσει αναλυτικό έλεγχο του επαχθές χρέους, αλλά μετά από μισό χρόνο εξουσίας δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια επί του θέματος. Ο Λαός απαιτεί να λάβει πίσω τα χρήματα που δικαιωματικά του ανήκουν, την στιγμή που φουσκώνουν ακόμα τους τραπεζικούς λογαριασμούς διεφθαρμένων πολιτικών. Κλείνοντας το κεφάλαιο των οικονομικών, ο Συναγωνιστής δεν παρέλειψε να αναφέρει πως μέσα από κλίμα στο οποίο βρίσκεται η χώρα μας, οι πρωτογενείς και οι δευτερογενείς ύλες μας κοντεύουν να περάσουν σχεδόν ολοκληρωτικά στην ανυπαρξία, αφανίζοντας έτσι το μεσαίο τμήμα του οικονομικού και κοινωνικού μας στρώματος. Οι συνθήκες είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να αποτρέψουν κάθε τίμια προσπάθεια ενός Έλληνα να αρχίσει να παράγει.

Στην Συνέχεια, ο Συναγωνιστής μίλησε για τις αλύτρωτες πατρίδες μας, αλλά και για πατρίδες που σήμερα διατρέχουν τεράστιο κίνδυνο. Στην Θράκη μας, η οποία κοντεύει να καταληφθεί εντελώς από Τούρκους εισβολείς, βλέπουμε τον Ταγίπ Ερντογάν να την επισκέπτεται σαν Σουλτάνος, την στιγμή που το Τουρκικό προξενείο αποτελεί την νούμερο ένα δύναμη της περιοχής. Παράλληλα, βλέπουμε πως συμμετέχουν στις εκλογές επίσημα και με την υπογραφή του Αρείου Πάγου Τουρκικά κόμματα, αποτελούμενα αναγνωρισμένα και επαληθευμένα από ξένους πράκτορες και εγχώριους προδότες. Την ίδια στιγμή, η Αλβανία διατηρεί άρτιες σχέσεις με την Τουρκία, καθώς έχει πραγματοποιηθεί διπλωματική συμμαχία, ενώ στην Θεσσαλονίκη, οι Σκοπιανοί εισβολείς κινούνται και δρουν εντελώς ανεξέλεγκτα, πάλι με την αιγίδα του Δήμου, του κράτους, και φυσικά με την πλήρη στήριξη του παρακράτους.

Τέλος, ο Συναγωνιστής έκλεισε την ιδιαίτερα δυναμική ομιλία του αναφερόμενος σε ένα από τα κυριότερα θέματα της επικαιρότητας, το οποίο είναι το λαθρονομοσχέδιο περί ιθαγένειας. Η πληθυσμιακή αλλοίωση της πατρίδας μας και ο μελλοντικός βιολογικός μας αφανισμός είναι πλέον ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Καθημερινά εισέρχονται οργανωμένα στην χώρα μας χιλιάδες εισβολείς, και από τα χρονικά του “πρώτη φορά αριστερά”, βρέθηκε ο τρόπος ώστε οι κάθε λογής αλλόφυλοι, αλλότροποι και αλλόθρησκοι, να Ελληνοποιηθούν βάση νόμου μονάχα με την εγγραφή τους σε κάποιο δημοτικό σχολείο. Η Χρυσή Αυγή, αποδεικνύοντας και πάλι στην πράξη, και όχι στα λόγια πως είναι το τελευταίο προπύργιο του Ελληνισμού, ήταν ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός σχηματισμός που καταψήφισε το εν λόγω μίασμα, και εξέφρασε την βούληση των γνήσιων Ελλήνων πολιτών μέσα από τα έδρανα της ντροπής. Έλληνας Γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ! Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε εκτενής διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων και στην συνέχεια, ως είθισται, άπαντες σε στάση προσοχής απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Πλήθος κόσμου την Τετάρτη 17/6/2015 στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος ενημέρωσε και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους σχετικά με οργανωτικά θέματα όπως επίσης για τις προσεχείς δράσεις της Τοπικής καθώς επίσης και του κινήματος. Επίσης μετέφερε αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους από το πολιτικά διωκόμενο και παράνομα φυλακισμένο Βουλευτή μας, Γεώργιο Γερμενή.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Κώστας Αλεξανδράκης μετά το μήνυμα του Αρχηγού προς όλους μας και το ξέσπασμα χειροκροτημάτων, πραγματοποίησε μια άκρως αναλυτική και τεκμηριωμένη ανάλυση επί του Λαθρομεταναστευτικού ζητήματος το οποίο αποτελεί το νούμερο Ένα κίνδυνο για την πατρίδα μας. Ο Συναγωνιστής μετά την αναφορά του στα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στα Νησιά μας και όχι μόνο, με την ανεξέλεγκτη εισβολή Λαθρομεταναστών,  παρουσίασε αδιάσειστα  στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν με το ποιο σαφή τρόπο το προμελετημένο σχέδιο εναντίων της Πατρίδας μας με απώτερο σκοπό την διάλυση του Εθνικού Ιστού και τον ολοκληρωτικό αφανισμό του Γένους μας.

Καταλήγοντας, είναι πλέον όλο και ποιο ευδιάκριτο και στον ποιο ανυποψίαστο πολίτη ότι η μοναδική  Εθνική Αντίσταση στα  σχέδια των ξένων και ντόπιων Ανθελλήνων, είναι η Χρυσή Αυγή. Οι ομιλίες έκλεισαν με το αγωνιστικό ηθικό όλων μας στα ύψη, τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του κινήματος.

Περιοδεία σε χωριά της επαρχίας Φαρσάλων πραγματοποίησε κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης. Μοίρασαν εφημερίδες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός πληθυσμός .Οι κάτοικοι τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και τους προσκάλεσαν να τους ενημερώνουν τακτικά γιατί τα μέσα μαζικής εξαπάτησης παραποιούν την αλήθεια και κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα τους. Κατάλαβαν ότι το μόνο αντιμνημονιακό κόμμα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την οποία οι όποιες αμφιβολίες είχαν μετά τις συζητήσεις δεν υπάρχουν πλέον. Οι συναγωνιστές τους έδωσαν τον λόγο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ τιμής ότι ο αγώνας μας στο  τέλος θα δικαιωθεί, είμαστε μόνοι εναντίον όλων των διεφθαρμένων.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη μας χαρά παραλάβαμε το πρώτο φορτίο με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τους Συναγωνιστές της Νέας Υόρκης, με Πίστη στο σκοπό και αλληλεγγύη συλλέγουν τρόφιμα και αποστέλλουν στους συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη αυτήν την δύσκολη στιγμή που διανύει η Πατρίδα μας, οι Έλληνες της διασποράς έχουν απαξιώσει τα ανδρείκελα του Σύριζα και τους προδότες της ΝουΔούλας και στρέφουν τα μάτια τους και τις δυνάμεις τους στην μόνη φωνή των Ελλήνων την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn225#ixzz3dbssfQio

Exit mobile version