Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη

 

 

Το Σάββατο 13 Ιουνίου ο λαός στο λιμάνι της Κεραμωτής υποδέχθηκε με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό τους συναγωνιστές με τα μαύρα μπλουζάκια. Αυτό έγινε στα πλαίσια ακόμη μίας επιτυχημένης ενημερωτικής εξόρμησης της Τ.Ο. Καβάλας που συνεχίζει τον τίμιο και καθαρό αγώνα του μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα. Δεν ήταν λίγα τα διερχόμενα αυτοκίνητα που σταματούσαν για να πάρουνε το ενημερωτικό υλικό και την εφημερίδα του κινήματος μας. Τα μηνύματα από τους Έλληνες που νιώθουν προδομένοι από την συγκυβέρνηση των εθνομηδενιστών νεομπολσεβίκων και την ξεφτίλα των δήθεν πατριωτών του Καμμένου. Και οι περισσότεροι μιλάνε για την Χρυσή Αυγή ως την μοναδική λύση στα μνημόνια και την μοναδική διέξοδο από τα μνημόνια.

Η τουριστική κίνηση προς το όμορφο νησί της Θάσου ήταν ελάχιστη με σχέση από πέρυσι. Κάτι που δεν πρέπει να μας παραξενεύει διότι πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση κυβέρνηση ακολουθεί αντιλαϊκές και αντεργατικές μεθόδους, οι οποίες ακολουθούν τα έργα και τις ημέρες της προηγούμενης συγκυβέρνησης. Παρόλα τα άνανδρα και ανήθικα χτυπήματα που δέχεται το κίνημα μας συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στον Ελληνικό λαό εκεί όπου η καρδιά του Έλληνα πονάει για μεροκάματο, λαχτάρα για πατρίδα, και αναπολεί τα μεγαλεία του παρελθόντος. Εκεί μόνο βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, μοναδική αλήθεια, που δεν πρόδωσε ποτέ τον λαό.

Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιουνίου, η Τ.Ο. Ξάνθης παρουσία του γραμματέα της τοπικής συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο πραγματοποίησε επιτυχημένη ενημερωτική εξόρμηση στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης. Οι συναγωνιστές με ακμαίο το ηθικό και με ζήλο για αγώνα, διένειμαν πολιτικό υλικό του κινήματος καθώς και μεγάλο αριθμό εφημερίδων ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΕΜΠΡΟΣ.

Οι συμπολίτες μας υποδέχτηκαν με θέρμη το κλιμάκιο των συναγωνιστών, σχολιάζοντας θετικά πως μόνο η Χρυσή Αυγή βγαίνει μπροστά και μάχεται πολιτικά στους δρόμους. Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που θέλει να σπείρει το παραπαίον πολιτικό σύστημα και σε πείσμα των καιρών, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν υποστέλλουν τα λάβαρα της εθνικής αντίστασης, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό τον έντιμο πολιτικό αγώνα του Κινήματός μας.

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, ο γραμματέας της τοπικής μαζί με συναγωνιστές/τριες παραβρέθηκαν στην εκδήλωση «Παραδοσιακά Παρχάρια 2015» που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Ποντίων Ν. Έβρου «Αλέξιος Κομνηνός» στο χωριό Λουτρά της Αλεξανδρούπολης. «Παρχάρια» ονόμαζαν οι Έλληνες του Πόντου τα βοσκοτόπια που βρίσκονταν σε μεγάλο υψόμετρο, στα οποία διέμεναν από την Άνοιξη μέχρι το Φθινόπωρο, γιατί υπήρχε βοσκή για τα ζώα τους κι εκεί έκαναν όλες τις ετοιμασίες τους για το χειμώνα.

Στην αναβίωση του εθίμου αυτού παραβρέθηκαν οι συναγωνιστές τιμώντας με τη σειρά τους τις προσπάθειες των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων που σκοπό έχουν την μεταλαμπάδευση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Οι ρίζες μας, μας ταυτοποιούν και χωρίς αυτές γινόμαστε άθελα μας ένα γρανάζι στο απρόσωπο της πολυπολιτισμικότητας. Μία άμορφη μάζα χωρίς ιστορία και παρελθόν, ανίκανη να αγωνιστεί για υψηλά ιδεώδη όπως της «πατρίδας» και του « Έθνους». Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πάντα αρωγός σε όσους παλεύουν και αναδεικνύουν αυτά τα ιδεώδη.

Την Κυριακή 7 Ιουνίου, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη υπό την αιγίδα του τοπικού συλλόγου Σαρακατσάνων τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αγωνιστή του 1821 Αντώνη Μακρυγιάννη (Κατσαντώνη), επονομαζόμενο και ως σταυραετό των Αγράφων . Κλιμάκιο συναγωνιστών, της τοπικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής Αλεξανδρούπολης παρευρέθη με δυναμική παρουσία στην εκδήλωση αποτίνοντας φόρο τιμής στον ήρωα και στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες των Σαρακατσάνων και εν γένει των Ελλήνων.

Κατά την προσέλευση μας το προεδρείο, δεχόμενο αφόρητες πιέσεις από τον παρευρισκόμενο βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Έβρου κ. Ρίζο, ζήτησε σε κόσμια πλαίσια να αποχωρήσουμε ,πράγμα που δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αποδεκτό εκ μέρους μας. Κατόπιν και με την πίεση των απλών πολιτών οι οποίοι παρευρισκόταν στην εκδήλωση ζητώντας να παραμείνει το κλιμάκιο μας και δεχόμενοι πλήθος συγχαρητηρίων , η εκδήλωση τελέσθηκε κανονικά. Μοναδική παραφωνία για μια ακόμα φορά ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α διά του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου κ. Ρίζου ο οποίος όταν εκκληθεί να χαιρετήσει την εκδήλωση και μη σεβόμενος τον ήρωα και το πλήθος των παρευρισκομένων Σαρακατσάνων , προσπάθησε ανεπιτυχώς να καπηλευτεί πολιτικά την εκδήλωση κατηγορώντας έμμεσα την Χρυσή Αυγή . Βέβαια θα συνιστούσαμε στον κ. Ρίζο να μελετήσει καλύτερα την Ελληνική ιστορία μιας και δεν υπήρξε ουδέποτε “Αγία Μαύρα “ αλλά “ Αγία Λαύρα “.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kabala-janthh-alejandroupolh#ixzz3dg9LE6R1

Exit mobile version