Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τις Μανιάτισσες της Μάχης του Δυρού – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με μεγάλη παρουσία Συναγωνιστών και του Βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά η Χρυσή Αυγή τίμησε τις Μανιάτισσες της Μάχης του Δυρούμ, που τσάκισαν τα στρατεύματα του Ιμπραήμ, με μόνο τους όπλο την Αθάνατη Σπαρτιάτικη ψυχή έδωσαν νέα πνοή στην Επανάσταση του Έθνους.

Η δοξολογία πραγματοποιήθηκε στην Εκκλησία της Αγίας Ειρήνης και ακολούθησε πομπή με τα λάβαρα των Μανιατών να ανεμίζουν ψηλά ως το Σύνταγμα όπου και ακολούθησε η κατάθεση Στεφάνων εις το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Την κατάθεση στέφανου πραγματοποίησε ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Το παρόν έδωσαν το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλης Γιαννόγκωνας, οι Συναγωνιστές  Αθανάσιος Κουράκος εκπροσώπησε την Τοπική Οργάνωση Σπάρτης, Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος και Ιωάννης Κύρογλου την Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής, ο Μαρτίνος Σταμάτης την Τοπική Οργάνωση Μεγάρων Η αποδοχή του κόσμου ήταν τεράστια και η ευχή όλων ήταν μία, Λευτεριά η Θάνατος.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-tis-maniatisses-ths-machhs-tou-durou-fwtoreportaz-bint#ixzz3di6hQjvG

Exit mobile version