Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Η Ιστορία μας και το Αίμα των Προγόνων μας θα μας οδηγήσουν στην ανάσταση της Πατρίδας μας.

Λύκοι με προβιά προβάτου κυβερνούν την Ελλάδα μετά την ”μεταπολίτευση”. Αστοί καλοαναθρεμμένοι που σπούδασαν στα πανεπιστήμια του εξωτερικού, σχεδιάζοντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και να περάσουν τα σχέδια των επικυρίαρχων, σταδιακά, μέχρι την απόλυτη υποδούλωση σε αυτούς. Μέσω της Ε.Ε, των πακέτων βοηθείας του ”Εθνάρχη” και του Ανδρέα Παπανδρέου, την ΟΝΕ του Σημίτη και του Ευρώ, της απραξίας και της διόγκωσης του χρέους μέσω του Κ. Καραμανλή που μας παρέδωσε αμαχητί στο πασοκ του Γ.Α.Π που για να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους του, έφερε στην Ελλάδα το ΔΝΤ και προετοίμασε την διακυβέρνηση Σαμαρά – Bενιζέλου που δούλεψαν για την είσοδο της ” ριζοσπαστικής αριστεράς και της προόδου” στην εξουσία.

Της ” ριζοσπαστικής αριστεράς των μεγαλοκαταθετών στις τράπεζες εξωτερικού” που περισσότερο καίγονται για την υπογραφή των ιθαγενειών στους ξένους και περισσότερο συγκινούνται από το ”δράμα” τους, παρά από τις ουρές των ανέργων και τις ουρές στη ΔΕΗ των Ελλήνων πολιτών που πληρώνουν φόρους, υπηρέτησαν την πατρίδα, αλλά ”δυστυχώς χρήματα δεν υπάρχουν για αυτούς” και ούτε σχέδιο επίλυσης της ανθρωπιστικής κρίσης αλλά χρήματα για καταυλισμούς λαθρομεταναστών και για ταξίδια, πολλά ταξίδια στο εξωτερικό αλλά με αποτέλεσμα άγνωστο.

Της ”αριστεράς της προόδου που η ανωμαλία και η διαστροφή θεωρείται απλά διαφορετικότητα και η αποχαύνωση της νεολαίας, πρόοδος αφού
αποποινικοποιείται η χρήση ουσιών”.

Της αριστεράς που θέλει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, χωρίς σύνορα, αλήθεια γιατί καταργήθηκαν μονάδες στρατού σε σημεία που υπάρχουν ακόμη ορκισμένοι εχθροί του έθνους;; Αλλά σύμφωνα με την ιδεολογία τους, τα σύνορα στους διεθνιστές-κομμουνιστές δεν χρειάζονται, όλοι είμαστε αδέλφια και δύο τάξεις ανθρώπων υπάρχουν, ή μάλλον δύο μάζες: Οι πλούσιοι-αστοί και οι φτωχοί, δύο μάζες που πάλλονται και η υλιστική τους ιδεολογία επιθυμεί να ζει η πλειονότητα στα όρια της φτώχειας, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της ελίτ και δουλεύοντας γι αυτούς.

Δουλοπάροικους μας θέλουν απομονωμένους, όπως η Αλβανία του Χότζα, η ΕΣΣΔ, η Βουλγαρία και όλες οι χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού.

ΟΧΙ λοιπόν, η Ελλάδα δεν θα χαθεί, οι Έλληνες πρέπει να θυμηθούν τις ρίζες τους, να αναστήσουν την Ελλάδα που έχει Ιστορία αιώνων, το αίμα των προγόνων μας, θα μας προστατεύει στην αντίσταση κατά της υποδούλωσης στα ήθη που δεν ταιριάζουν στην φυλή μας, η Ελλάδα περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη Εθνικής Διακυβέρνησης έχει ανάγκη από έναν σύγχρονο Ι. Μεταξά του οποίου το όνομα υπάρχει στα γερμανικά πανεπιστήμια : “ουδέν άλυτο πρόβλημα υπό του Ι. Μεταξά”. αλλά σε κανένα σχολείο δεν διδάσκεται.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μοναδική εγγύηση για την ανάσταση του Έθνους. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ, μοναδική σωτηρία για την ανασυγκρότηση της Πατρίδας.

Αγγελική Γ.-Α.

Βεβηλώνουν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με τα εμβλήματα των μαρξιστών και τα κουρελόπανα των τοκογλύφων

Με την προδοτική κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου όπως και με την προηγούμενη προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Στην φυλακή η σε κατ’ οίκον περιορισμό τα περισσότερα από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και μάλιστα μετά από την στημένη πολιτική σκευωρία, με περιοριστικούς όρους, με υποχρέωση να δίνουν τα παρών στα αστυνομικά τμήματα των περιοχών όπου κατοικούν, με αφαίρεση της νόμιμης άδειας οπλοφορείς που έχουν σαν Έλληνες Βουλευτές, με αποχή από ομιλίες και δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και όλα αυτά ως εκδίκηση μίσους από κυβέρνηση και αντιδημοκρατικό – κλεπτοκρατικό τόξο. Την ίδια στιγμή η χώρα μας εχει παραδοθεί στους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους που ο ΣΥΡΙΖΑ και η απερίγραπτη, υπουργός λαθρομετανάστευσης αφήνει και λιάζονται πριν αναλάβουν την κατευθυνόμενη και εγκληματική τους δράση. Χωρίς ταυτοποίηση από τις Ελληνικές Αρχές και χωρίς τον παραμικρό έλεγχο αφήνονται από τα Ακριτικά νησιά να εισβάλουν βαθιά στην Ελληνική ενδοχώρα. Ο ρόλος της Ελλαδικής Εκκλησίας υποκριτικός και ανύπαρκτος. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαριστού Χριστόδουλου από την δειλή και ένοχη σιωπή του Ιερώνυμου. Εκκλησίες και Μοναστήρια στην Μυτιλήνη έχουν βεβηλωθεί από τους Μουσουλμάνους παράνομους εισβολείς. Μήπως αξιότιμε Αρχιεπίσκοπε κύριε Ιερώνυμε που κατηγορούσες για κηρύγματα μίσους την Χρυσή Αυγή οι Μουσουλμάνοι που σπάνε και ατιμάζουν Εκκλησίες στην χώρα μας ανήκουν στην Χρυσή Αυγή; Την τελική λύση σε αυτό τον ολισθηρό κατήφορο θα δώσουν οι πατριώτες Χρυσαυγίτες με τον περήφανο Αρχηγό τους Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.

Γ.Π.

Από τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εφημερίδα Real News

Καλημέρα σε όλους τους Έλληνες Εθνικιστές. Βιώνουμε ένα από τα δυσκολότερα Σαββατοκύριακα στη χώρα. Θα έχουμε απίστευτες πιέσεις από τους δήθεν συμμάχους της χώρας για να..μείνουμε Ευρώπη..Μπροστά στο δίλημμα εθνική ανεξαρτησία η ευρώ προτιμάμε την εθνική κυριαρχία πάντα. Ας Είμαστε έτοιμοι για όλα εμείς και ας είναι και το ψευτορωμαίικο έτοιμο ν αποχαιρετήσει την Αλεξάνδρεια που χάνει. Αγαπημένοι μου συναγωνιστές νυν υπέρ πάντων ο αγών . Έφτασε η ώρα που ως εθνικιστές καλούμαστε να δώσουμε το παρών για τη διάσωση της χώρα από τις αδηφάγες ορέξεις των τοκογλύφων δανειστών της .Ας βοηθήσει ο Θεός για ευόδωση του δίκαιου αγώνα μας . Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-23-iouniou-2015#ixzz3dlwaPWGQ

Exit mobile version