Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκοσύναξη στη Ροδόπη παρουσία του «προξενείου» με ύβρεις εναντίον της Ελλάδας

Σύναξη πραγματοποιήθηκε στην Χλόη Ροδόπης, με αντικείμενο τους «40 μάρτυρες που έπεσαν για την κατάκτηση της Ρούμελης». Στην σύναξη παρερεύθηκαν όλοι οι ψευδομουφτήδες, ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος DEB και ο πρόξενος της Τουρκίας, Αλή Ριζά Ακιντζί.

Σας παραθέτουμε αποσπάσματα από τις ομιλίες που εκφωνήθηκαν:

Ψευδομουφτής Σερίφ: «Ο προφήτης μας ο Μωάμεθ στην περίοδο που ζούσε, φώναξε τους ανθρώπους έξω από την Μέκκα. Ευρισκόμενος τότε στις υπώρειες ενός βουνού, να όπως αυτός ο λόφος, γύρισε προς τον κόσμο και τους είπε ¨Ειιιιιιι άνθρωποι, εεεεεε κοινότητα των πιστών  αν σας έλεγα πως από την πίσω μεριά εκεί υπάρχουν οι εχθροί θα με πιστεύατε;¨. Κάποιοι τότε του είπαν πως ¨ναι το πιστεύουμε¨ αφού επρόκειτο για τον Μωάμεθ. Ενώ κάποιοι άλλοι του είπαν ¨Μα καλά για αυτό μας κάλεσες ;¨. Τι θέλω να πω με αυτά ; Το καθήκον μας εμάς είναι να λέμε λίγα πράματα και να γίνονται αντιληπτά περισσότερα. Νομίζω πως όλοι σας καταλαβαίνετε το τι πρέπει να γίνει.»

Τούρκος Πρόξενος: «Τους μάρτυρες μας , τους νικητές μας, αυτούς που έκαναν αυτές τις θυσίες, αυτούς που έπεσαν εδώ ως μάρτυρες κατακτώντας την περιοχή εδώ, τους τιμούμε με ευγνωμοσύνη και ευχόμενοι για έλεος. Σας ευχαριστώ που διατηρείτε αυτή την παράδοση. Μακάρι αιώνια να κρατάμε αυτή την παράδοση.»

Πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς: «Αξιότιμοι αδερφοί μου, σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα πραγματικά αισθανόμουν ενθουσιασμό που θα βρισκόμουν μαζί σας. Προσπαθώ να μετάσχω πάντα εδώ. Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον λαό της περιοχής για την στήριξη τους στις αξίες που μας χαρακτηρίζουν. Ξέρετε πως εδώ ο κόσμος της περιοχής επί αιώνες οργανώνει αυτή την εκδήλωση για να τιμήσει την μέρα  κατά την οποία οι πρόγονοι μας  ήρθαν εδώ, μετέφεραν εδώ τα λάβαρα τους και έπεσαν μάρτυρες κατά την κατάκτηση  της Ρούμελης.  Πραγματικά σας ευχαριστώ που στηρίζετε τις αξίες που αποτελούν τα χαρακτηριστικά μας.»

Θα παρέμβει άραγε κάποιος εισαγγελέας, αυτεπαγγέλτως, για αυτές τις προφανείς απειλές εναντίον της Ελλάδος και της εδαφικής της ακεραιότητος; Θα πράξει άραγε το ΥΠΕΞ τα δέοντα για αυτό τον προφανή κίνδυνο; Η απάντηση σε αμφότερα τα ερωτήματα είναι προφανώς αρνητική, αφού η ηγεσία του ΥΠΕΞ είναι απασχολημένη με τις… χοροεσπερίδες, ενώ οι εισαγγελείς ενεργοποιούνται μόνο κατόπιν πολιτικής εντολής, στην σύγχρονη παρηκμασμένη Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή έχει από καιρό απαιτήσει την απέλαση του τούρκου πρόξενου, ως εκφραστή της επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας έναντι της χώρας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkosunajh-sth-rodoph-parousia-tou-projeneiou#ixzz3dnkgxYdE

Exit mobile version