Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαρύτατη ζημιά στον ελληνικό τουρισμό λόγω λαθρομετανάστευσης

Βαρύτατη ζημιά στον ελληνικό τουρισμό λόγω λαθρομετανάστευσης

Παλαιότερα μία από τις ανοησίες που είχε επικαλεστεί το σύστημα της κλεπτοκρατίας, προκειμένου να λασπολογήσει τον Λαϊκό Σύνδεσμο ήταν ότι «προκαλεί βλάβη στον τουρισμό». Τελικά, όπως αποδεικνύεται, η αλήθεια είναι η αντίστροφη, κοινώς η μη εφαρμογή των θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για την λαθρομετανάστευση πλήττει βαρύτατα τον ελληνικό τουρισμό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται ήδη στον ημερήσιο τύπο, ένα κρουαζιερόπλοιο που είχε ως σταθμό την Μυτιλήνη, άλλαξε το δρομολόγιό του και «έδεσε» στη Λήμνο, όταν ο καπετάνιος του έμαθε για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί. Οι λόγοι που επικαλέστηκε ο καπετάνιος για να αλλάξει προορισμό ήταν λόγοι ασφαλείας των επιβατών, αφού είχε πληροφορηθεί τις καθημερινές εξεγέρσεις λαθρομεταναστών και τα επεισόδια.

Όπως ανέφερε σε εφημερίδα ταξιδιωτικός πράκτορας: «Αυτοί παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις μέσα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Πληροφορήθηκαν για τα δύο επεισόδια με εξεγέρσεις μεταναστών που έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι και αποφάσισαν να αλλάξουν το δρομολόγιο».

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι το κρουαζιερόπλοιο που έχασε η Μυτιλήνη, περιείχε Ουκρανούς τουρίστες, οι οποίοι προφανώς συνέκριναν την κατάσταση στην Πατρίδα τους, με την κατάσταση στη Λέσβο με τους λαθρομετανάστες και δεν διαμαρτυρήθηκαν για την αλλαγή του προορισμού τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/barutath-zhmia-ston-ellhniko-tourismo-logw-lathrometanasteushs#ixzz3dnpNgPOP

Exit mobile version