Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυνική ομολογία Κούλογλου: «Θα είναι ένας επώδυνος συμβιβασμός»!

Κυνική ομολογία Κούλογλου: «Θα είναι ένας επώδυνος συμβιβασμός»!

Τα ίδια τα στελέχη του Σύριζα φροντίζουν με τις δηλώσεις τους να γκρεμίσουν το μύθο της αντιμνημονιακής γραμμής της Αριστεράς, θριαμβολογώντας όχι βεβαίως για τη ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά για την επίτευξη συμφωνίας εντός των προσεχών ημερών!

Τελευταίο δείγμα ο ευρωβουλευτής του Σύριζα, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό εμφανίστηκε σίγουρος για επικείμενη συμφωνία την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως «επώδυνο συμβιβασμό»!

Προκειμένου δε να μετριάσει τις αντιδράσεις της ελληνικής κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των ψηφοφόρων του Σύριζα, έκανε λόγο για την αναγκαιότητα της συμφωνίας διότι «όλοι έχουμε καταλάβει ότι πρόκειται για αντιπάλους κυνικούς και αδίστακτους που ακόμα και τραπεζικό πανικό προκαλούν για να επιβάλουν τις θέσεις τους». Μπροστά λοιπόν στον τραπεζικό πανικό η Αριστερά έβαλε την ουρά στα σκέλια, άφησε τις διακηρύξεις περί ρήξης με την Ευρώπη των τραπεζιτών και της λιτότητας και ετοιμάζει τις υπογραφές για το Νέο Μνημόνιο.

Χαρακτηριστικό της πολιτικής εξαπάτησης στην οποία επιδόθηκαν τα στελέχη του Σύριζα ώστε να υφαρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού Λαού είναι πως χρησιμοποιούν ανοιχτά πλέον την ρητορική των στελεχών της ΝΔ. Επισημαίνει, για του λόγου το αληθές, ο Κούλογλου το εξής τραγελαφικό, που θυμίζει Σαμαρά και Άδωνη μαζί: «Δυστυχώς αυτοί που έχουν βάλει τα λεφτά τους και τα πολιτικά τους λεφτά στην χρεοκοπία θα τα χάσουν»!

Καμαρώστε την κρατικοδίαιτη Αριστερά των αγώνων και των διεκδικήσεων και ετοιμαστείτε για νέα σκληρά μνημονιακά μέτρα. Η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής θα είναι η απάντηση του Ελληνικού Λαού στους διεθνείς τοκογλύφους και στα εγχώρια -δεξιά και αριστερά- ανδρείκελά τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kunikh-omologia-kouloglou-tha-einai-enas-epwdunos-sumbibasmos#ixzz3dsZpwjBx

Exit mobile version