Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ

Σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Βαυαρίας συναντήθηκαν οι περίφημοι G7, οι επτά πιο βιομηχανικά ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου. Παλαιότερα ήταν G8, αλλά απέκλεισαν την Ρωσσία για το ζήτημα της Ουκρανίας.

Οι αμερικάνοι που χρηματοδότησαν το αιματοκύλισμα στον αραβικό κόσμο συμμετέχουν κανονικά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ανθρωπιστικό… Μέσα στους σκοπούς της συναντήσεως αυτής είναι η καταπολέμηση της φτώχειας. Τουλάχιστον θράσος δείχνει αυτός ο ισχυρισμός τους και για του λόγου το αληθές τα τελευταία 4 χρόνια, τα χρόνια δηλαδή της οικονομικής κρίσης στην διάρκεια των οποίων κτυπήθηκε η οικονομία και της Ελλάδος, τα πλούτη των 80 πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου εκτοξεύτηκαν από το 1,3 τρισεκατομμύρια δολλάρια στο 1,9 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Δηλαδή είχαν μια αύξηση της τάξεως του 50%!

Εις ό,τι αφορά την Πατρίδα μας, είχαμε μία μείωση της τάξεως του ΑΕΠ 25% και επιπλέον και στην Πατρίδα μας η κρίση δεν άγγιξε τους πλούσιους που έγιναν πλουσιότεροι, αλλά μόνον τους φτωχούς που έγιναν φτωχότεροι.

Επίσης, μέσα στα πλαίσια της Ε.Ε. οι χώρες του Βορρά έγιναν πλουσιότερες και οι χώρες του Νότου φτωχότερες. Μία ακόμη απόδειξη ότι η περίφημη παγκοσμιοποίηση δεν είναι τίποτε άλλο από ένα όργανο της παγκόσμιας πλουτοκρατίας κατά των λαών και δεν είναι τυχαίο ότι θύμα τους ξεχωριστό επελέγη να είναι η Ελλάδα.

“Υ”

Exit mobile version