Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατριβάνου στη Βουλή: «αν πεις σε κάποιον είσαι μετανάστης και δεν είσαι Έλληνας, είναι σα να τον σκοτώνεις»!

Κατριβάνου στη Βουλή: «αν πεις σε κάποιον είσαι μετανάστης και δεν είσαι Έλληνας, είναι σα να τον σκοτώνεις»!

Απίστευτα πράγματα ακούγονται από το πρωί στη Βουλή, στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.

Ενδεικτικά, αξίζει να αναφέρουμε την τοποθέτηση της βουλευτού του Σύριζα Κατριβάνου, η οποία αφού ξεκαθάρισε πως όλα τα κόμματα εκτός της Χρυσής Αυγής συμφωνούν στη «βάση της αναγκαιότητας να αποδοθεί η ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών», δήλωσε το εξής αδιανόητο: «αν πεις σε κάποιον είσαι μετανάστης και όχι Έλληνας, είναι σα να τον σκοτώνεις κατά κάποιο τρόπο»!

Με τέτοιου είδους «επιστημονικά τεκμηριωμένα» επιχειρήματα, το «δημοκρατικό» τόξο επιδιώκει να βαφτίσει δια της κρατικής επιβολής τους λαθρομετανάστες ως «Έλληνες».

Υπό την «κατριβάνειο» λογική, και έναν φτωχό αν τον πεις κακομοίρη, είναι σα να τον σκοτώνεις. Τί θα κάνει λοιπόν το «δημοκρατικό» τόξο; Θα βαφτίσει τους φτωχούς… πλούσιους;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katribanou-sth-boulh-an-peis-se-kapoion-eisai-metanasths-kai-den-eisai-ellh#ixzz3dyCjOfSW

Exit mobile version