Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο θέατρο τρομοκρατίας από ΜΜΕ, κυβέρνηση και δανειστές λίγο πριν την υπογραφή του νέου μνημονίου

Νέο θέατρο τρομοκρατίας από ΜΜΕ, κυβέρνηση και δανειστές λίγο πριν την υπογραφή του νέου μνημονίου

Ξεκίνησε πάλι το γαϊτανάκι των «έκτακτων ειδήσεων» που με πηχυαίους τίτλους δίνουν την εντύπωση «θρίλερ» σχετικά με τις διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ υπάρχει «εμπλοκή της τελευταίας στιγμής» και άξαφνα οι «δανειστές» κάνουν «παράλογες απαιτήσεις». Όλα αυτά συμπληρώθηκαν με τιτίβισμα Τσίπρα, που χαρακτήριζε «ανεξήγητη» την συμπεριφορά των «θεσμών».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ελληνικός Λαός βλέπει να στήνεται το συγκεκριμένο θέατρο ενώπιόν του. Κάθε φορά που υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και τοκογλύφων, παίζεται το ίδιο κακόγουστο σενάριο, με την συναίνεση των τοκογλύφων, ώστε η κυβέρνηση να μπορέσει να αντιμετωπίσει τυχούσες αντιδράσεις εντός της χώρας.

Προσπαθούν να τρομάξουν τον Ελληνικό Λαό με όρους – τερατουργήματα, που η μόνη τους χρήση είναι ως «μπαμπούλας». Η πραγματικότητα είναι ότι η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει σε όλους τους όρους του μνημονίου και απλώς ασκεί επικοινωνιακή πολιτική, προκειμένου να τους πουλήσει στους «ιθαγενείς».

Η κυβέρνηση μαζί με τα ΜΜΕ θα πάνε μέχρι τελευταία στιγμή το «θρίλερ», έτσι ώστε να εμφανίσουν τον Τσίπρα ως «από μηχανής θεό», που φέρνει τον «έντιμο συμβιβασμό», ελπίζοντας ότι ο, κατά Πρετεντέρη, «λαουτζίκος» θα τους αποθεώσει επειδή δεν ήρθε ο «μπαμπούλας», αλλά «μόνο» άλλο ένα πακέτο μνημονιακών και επαίσχυντων πολιτικών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/theatro-tromokratias-apo-mme-kubernhsh-kai-daneistes-ligo-prin-thn-upografh#ixzz3dzk4fQFi

Exit mobile version