Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ουγγαρία ανέστειλε το Δουβλίνο ΙΙ: Οι Σανέλ φέρνουν λαθρονομοσχέδιο και διαλύουν την Ελλάδα

Η Ουγγαρία ανέστειλε το Δουβλίνο ΙΙ: Οι Σανέλ φέρνουν λαθρονομοσχέδιο και διαλύουν την Ελλάδα

Πόση διαφορά μπορούν να έχουν οι ηγεσίες δύο χωρών που βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Αρκεί να κάνουμε μία σύγκριση Ουγγαρίας και Ελλάδας για να αντιληφθούμε τον πολιτικαντισμό που διακατέχει την ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο τώρα με τους γραφικούς του Σύριζα, αλλά – κυρίως – με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Η Ουγγαρία, λοιπόν, ανακοίνωσε την αναστολή της ευρωπαϊκής συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ που προκύπτει μέσα από την συμφωνία Σένγκεν, λέγοντας ότι έχει ξεπεράσει τις δυνατότητες που διαθέτει για τη φιλοξενία τους. «Η βάρκα είναι γεμάτη» είπε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ζόλταν Κόβατς σε δύο συνεντεύξεις που παραχώρησε στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse και στην ιστοσελίδα  Index, υπενθυμίζοντας ότι από τις αρχές του έτους η Ουγγαρία είναι αντιμέτωπη με μια ιδιαίτερα αυξημένη εισροή παράνομων μεταναστών.

«Προκειμένου να προστατεύσει τα ουγγρικά συμφέροντα η κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει τη ρύθμιση που αφορά τη φιλοξενία ανθρώπων που έχουν ζητήσει άσυλο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι, δεν πρόκειται να δεχτεί άλλους πρόσφυγες από χώρες-μέλη της ΕΕ μέχρι να αυξήσει τις δυνατότητες φιλοξενίας που έχει» είπε ο Κόβατς μιλώντας ευθέως και χωρίς περιστολές για «ουγγρικά εθνικά συμφέροντα» που πλήττονται από την παράνομη μετανάστευση.

Την ίδια ώρα οι πολιτικάντηδες των Σανέλ, σε πλήρη αρμονία και συμφωνία με το υπόλοιπο «δημοκρατικό τόξο», φέρνουν προς συζήτηση σήμερα στη Βουλή το αντισυνταγματικό και επαίσχυντο λαθρονομοσχέδιο, που δίνει την ελληνική ιθαγένεια αφειδώς και ακρίτως σε αλλοδαπούς.

Μόνη πολιτική δύναμη που διαφωνεί με αυτό το αίσχος είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία επίσης είναι το ΜΟΝΟ πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που με υπεύθυνη πολιτική στάση έχει  ζητήσει την κατάργηση της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ τόσο στο Ελληνικό κοινοβούλιο όσο και στην Ευρωβουλή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ouggaria-anesteile-to-doublino-ii-oi-sanel-fernoun-lathronomoschedio-gia#ixzz3dzkuGO7p

Exit mobile version